Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 2/12

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός    

Zwdia γενικά: Σήμερα, θα νοιώσετε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Είστε διψασμένοι για νέα πράγματα. Ωστόσο ξέρετε πολύ καλά ότι θα πρέπει να ξεγελάσετε τις επιθυμίες σας με τις επαγγελματικές ή οικιακές υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε την φαντασία σας και να βρείτε ένα τρόπο για να οργανώσετε τα πράγματα με καλή διάθεση.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δέχεστε σημαντικές πληροφορίες από όλους τους τομείς. Όλοι θα απευθύνονται σε εσάς. Βεβαιωθείτε πως οι πληροφορίες που κρατάτε είναι αληθής και όχι κάποιου είδους κουτσομπολιά. Να είστε βέβαιος ότι έχετε ελέγξει τα γεγονότα προσεκτικά πριν κάνετε κάποια σημαντική κίνηση.

 

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Επιτέλους βρίσκεστε στον δρόμο της εξυγίανσης. Οι μικρές ασθένειες που σας που σας έριχναν κάτα τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται, και είστε έτοιμος να ανακτήσετε την ενέργειά σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι πιθανό να μειωθούν και πάλι. Αν μη τι άλλο, θα έχετε πάρει ένα πολύτιμο μάθημα για τη σημασία της μετριοπάθειας, ειδικά τώρα. Μην το παρακάνετε!

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε. Εάν η εργασία σας δεν σας εμπνέει, τότε εγκαταλείψτε την και βρείτε κάτι άλλο. Ακολουθήστε το πάθος και την καρδιά σας. Αν το κάνετε, τα χρήματα και οι ευκαιρίες θα ακολουθήσουν και αυτά.

 

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Είστε κακοδιάθετοι αυτό τον καιρό? Είναι πολύ πιθανό, καθώς λαμβάνετε υπόψη όλη την συναισθηματική αναστάτωση που έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεστε χρόνο για να ανακάμψετε. Γνωρίζετε, πως δεν είναι η δουλειά που σας έχει πάρει από κάτω, αλλά οι ανησυχίες σας για το μέλλον που απορροφούν την ενέργειά σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα σήμερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάρρωση.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Εργάζεστε πολύ σκληρά και αυτό έχει μόλις αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Μην χάσετε την ορμή σας τώρα. Λειτουργήστε με τον ίδιο τρόπο. Μην ξεχνάτε ότι το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να γνωρίζετε τον εαυτό σας και τι είναι ικανός να πετύχει.

 

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Υπάρχει μια πιθανότητα πως η διάθεση στο σπίτι είναι γεμάτη ένταση. Μήπως τολμήσατε να εκφράσετε κάποια αντίθετη πνευματική άποψη; Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρότερη απ’ ότι συνήθως αυτή τη στιγμή. Εκφράστε τα παράπονα ή την απόψεις που κρατάτε τόσο καιρό μέσα σας. Αλλά κάντε το προσεκτικά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δεν χρειάζεται να αγωνιστείτε για να μπορέσετε να είστε επιτυχής. Δουλέψτε με ότι έχετε αντί να επιθυμείτε κάτι που δεν έχετε. Υπάρχει αφθονία πόρων γύρω σας, και το πιο σημαντικό, μέσα σας.

 

 

Λέων

Γενικά zwdia: Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας είναι σε μια ελαφρά σύγκρουση με τις ενέργειές σας. Συνεχίζετε να κάνετε ότι έχετε προγραμματίσει αλλά η καρδιά σας δεν σας ακολουθεί σ’ αυτό πλέον. Μην αναρωτηθείτε γιατί. Είναι λόγω του ότι έχετε εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό. Έχετε φτάσει στο όριό σας και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Παρακολουθούσατε από κοντά κάποιον ή κάτι και γνωρίζετε την αλήθεια. Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτή την αλήθεια με τους ανθρώπους που χρειάζεται να ξέρουν αντί να την κρατάτε μέσα σας. Θα υπάρξει υποστήριξη αν κατεβάσετε το τοίχος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.

 

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Μπορεί να δαπανήσατε ή να εξοικονομήσατε πολλά χρήματα. Είναι σαφές ότι η επανεξισορρόπιση είναι θετική αν βρίσκετε την ευχαρίστηση και όχι αιώνια απογοήτευση. Είναι ένα περίεργο φαινόμενο. Είναι σαν να έχετε χάσει την επαφή με το σώμα σας. Ωστόσο, στο σώμα σας είναι η ισορροπία που θα βρείτε τελικά. Δεν είναι σίγουρα στο κεφάλι σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είστε σαν μια πηγή φωτός στο χώρο εργασίας σας. Οι άνθρωποι θα έρχονται σε σας για συμβουλές και λύσεις στα προβλήματά τους. Μοιραστείτε μαζί τους την σοφία σας και θα είναι εκεί για σας όταν θα τους χρειαστείτε.

 

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Περιμένετε τη στιγμή για να μεταβείτε σε νέες περιπέτειες με ανανεωμένο σθένος μετά το διαλογισμό σας των τελευταίων μηνών. Γνωρίζετε πως η στιγμή αυτή έχει σχεδόν φτάσει. Έχετε την στρατηγική, τον στόχο και τα μέσα στη διάθεσή σας για να πετύχετε. Σας μένει μόνο λίγη ακόμα δουλειά. Συγκεντρώστε τη δύναμή σας και ετοιμαστείτε για δράση!

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μπορείτε να αναρωτιέστε γιατί ο καθένας έχει ένα ξινό βλέμμα στο πρόσωπό του. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη. Έχετε και εσείς το ίδιο ξινό βλέμμα? Ίσως αυτό που βλέπετε στους άλλους είναι το δικό σας πρόσωπο που αντανακλάται πίσω σε σας. Προσπαθήστε να το αλλάξετε προς το καλύτερο.

 

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Είναι φυσιολογικό αν αισθάνεστε κουρασμένοι και οξύθυμοι τώρα. Μπορεί αυτοί οι μήνες να σας έμαθαν πολλά αλλά ήταν αρκετά πιεστικοί. Θέλετε να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό? Να είστε προσεκτικοί ώστε οι φιλοδοξίες σας να μην σας οδηγήσουν σε σωματική εξάντληση. Φροντίστε τις βασικές σας ανάγκες με σοφία.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αισθάνεστε μόνοι στον χώρο εργασίας σας. Νοιώθετε σαν να μην σας υποστηρίζουν οι γύρω σας. Κάντε υπομονή. Και να θυμάστε πως είστε άμεσα συνδεδεμένοι με τους άλλους και θα έχετε την υποστήριξη που ζητάτε ανά πάσα στιγμή.

 

 

Τοξότης

Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε αλλού. Θα πρέπει να κάνετε ακριβώς ότι κάνει ένας καλλιτέχνης που έχει εργαστεί σε έναν πίνακα για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, ένα βήμα πίσω. Πρέπει να δείτε τους φίλους σας, να ταξιδέψετε, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε προκειμένου να καθαρίσει το κεφάλι σας. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο για σας, αλλά μην διστάσετε. Θα συνειδητοποιήσετε αργότερα πως ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δίνεται ζωή σε μια νέα ιδέα ή έργο. Σας υποστηρίζουν οι γύρω σας σ’ αυτό. Μην αντισταθείτε σε αυτό το νέο μονοπάτι. Θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και επιτυχία. Η ενέργειά σας είναι αρκετά ισχυρή αυτή τη στιγμή. Έχετε πλήρη πίστη στον εαυτό σας.

 

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας από τις σχέσεις του παρελθόντος. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνετε. Στην επαγγελματική και ιδιωτική σας ζωή είστε πολύ διστακτικοί στο να βγαίνετε από δυσάρεστες καταστάσεις. Φοβάστε μην πληγώσετε τους άλλους. Στο τέλος όμως πληγώνετε τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στις δικές σας ανάγκες και ακολουθήστε την δική σας διαδρομή.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αισθάνεστε παγιδευμένοι από το περιβάλλον σας. Δέχεστε κοινωνικές πιέσεις που σας κάνουν να πιστεύετε πως πρέπει να ενεργήσετε ή να σκεφτείτε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αγκαλιάστε το θάρρος που έχετε μέσα σας και να ξέρετε ότι τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Απογειωθήκατε σαν πύραυλος πριν από λίγες ημέρες, καθώς κάνατε μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα πρέπει να αγωνιστείτε με τις αμφιβολίες που υπονομεύουν όλη την ενέργειά σας. Ο προβληματισμός σας σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι προφανές ότι σας έκανε κάπως απερίσκεπτους καθώς επιδιώκατε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην τα παρατάτε! Απλά επανεξετάστε την στρατηγική σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μόλις έχετε ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο. Γιορτάστε την επιτυχία σας! Επιμείνατε και αυτό σας αντάμειψε. Έχετε μεγάλη δύναμη. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, μην διστάσετε. Είστε στο σωστό δρόμο.

 

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Υπάρχει μια πιθανότητα οι σκέψεις για την ερωτική σας ζωή να σας στοιχειώσουν σήμερα. Ίσως είστε σκεπτικοί με κάποια θέματα τα οποία θέλετε να τα συζητήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Ίσως περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, μέχρι να είστε σίγουροι για το πώς αισθάνεστε. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να πάρετε απόφαση προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Όλα βρίσκονται στην σωστή θέση. Οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι ευκαιρίες βγάζουν νόημα. Μοιραστείτε με άλλους τις ιδέες σας. Είναι μια καλή στιγμή να συνεργαστείτε με κάποιον για κάτι που πιστεύετε πως θα πετύχει. Η επιτυχία είναι δική σας.