Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 22/11

imerisies-24314

Κριός

Zwdia γενικά: μερικοί άνθρωποι λένε πως χάνετε την ζωή εξαιτίας της τάσης σας να την παρατηρείτε παρά να την βιώνετε άμεσα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σήμερα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα συνδεθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα. Μερικές φορές είναι καλή η αλλαγή.

Ερωτικά zwdia: Ίσως γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο όσο είστε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι άνθρωποι  θα έρθουν σε εσάς για συμβουλές και βοήθεια –ποιος να τους κατηγορήσει; Είστε αυτοί που έχουν όλες τις απαντήσεις. Θα κάνουν ουρά έξω από την πόρτα σας για να σας δουν. Βρείτε χρόνο για τους ανθρώπους αυτούς.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: σήμερα έχετε τη διάθεση για δέσμευση! Βρείτε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με τον κοινωνικό σας κόσμο, καθώς θέλετε ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν τις ατομικές σας πτυχές. Σήμερα θα είστε περισσότερο κοινωνικοί από ότι συνήθως. Θα έχετε κάποιες καλές ιδέες για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ερωτικά ζωδια: Τα πράγματα γίνονται ενθουσιώδη και επίσης… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ατμόσφαιρα παραμένει ίδια το σαββατοκύριακο. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για να προβλέψετε τι θα συνέβαινε αν κάνατε τα αντίθετα ακριβώς. Έχετε την ικανότητα να διαισθάνεστε τι θα κάνουν οι άλλοι, πριν το κάνουν.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η ενέργειά σας σήμερα μεταμορφώνεται σε συγκεντρωμένη προσοχή και προσπάθεια. Θα δουλέψετε μέχρι τέλους και τίποτα δεν θα σας εμποδίσει. Συνεχίστε σε αυτό το ρυθμό. Θα νιώσετε την αγάπη των άλλων, και αυτό θα αλλάξει τα πάντα για εσάς.

Ερωτικά zvdia: Καθώς ο ηλιος περνάει στο ζωδιο του τοξοτη, δίνει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: το επιχειρηματικό σας πνεύμα ενισχύεται σήμερα. Ασχοληθείτε με πρότζεκτ που έχουν να κάνουν με το επάγγελμά σας ή με τις κινήσεις σας στο γενικό κοινό. Θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: φαίνεται πως η σημερινή ευθυγράμμιση σας ανοίγει κάποιες πόρτες. Οι άνθρωποι θα πιστέψουν σε εσάς. Δεν είναι πως έχουν αλλάξει οι ικανότητές σας, απλά η συμπεριφορά σας. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται γιατί έχετε πλέον αυτοπεποίθηση. Είναι υπέροχο συναίσθημα, έτσι δεν είναι;

Ερωτικά ζωδια: Η διάθεσή σας είναι ρομαντική και αισθησιακή, όμως… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα πάρετε ένα σημαντικό μάθημα σήμερα, και αν δεν προσέξετε θα μάθετε με το δύσκολο τρόπο πως πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας. Το μάθημα εδώ είναι να σταματάτε, να σκέφτεστε και να ακούτε πριν μιλήσετε.

 

Λέων

Γενικά zwdia: υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε πως κάποιος σας εκμεταλλεύεται κατά κάποιο τρόπο. Μήπως δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε; Η ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειές σας και ίσως να ξεπεράσετε κάποια θέματα. Παρά την τάση σας για δικαιοσύνη, νιώθετε άβολα όταν η εξουσία σας ευνοεί.

Ερωτικά zwdia: Zwdia σε σχέση: δυσκολεύεστε να φέρετε τη σχέση… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης είναι αρκετά ισχυρή, για αυτό χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να επικεντρωθείτε για μεγάλες περιόδους σε κάποιο πρότζεκτ. Θα κάνετε μεγάλες ανακαλύψεις αν δώσετε βάση.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: έχετε το χάρισμα να φέρνετε τους ανθρώπους κοντά, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα καλή για να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Είναι ευνοϊκή ημέρα για οποιοδήποτε πρότζεκτ έχει να κάνει με την συντροφικότητα.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: ο ερμής στο ζωδιο του σκορπιου φέρνει το παρελθόν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα θα έχετε την εντύπωση πως οι άνθρωποι σας κρύβουν πράγματα. Είναι κλειστοί και έντονα συναισθηματικοί. Για να τους κάνετε να ανοιχτούν, είναι να καταλάβετε τι περνούν, αντί να μπείτε στο θέμα με το ζόρι.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σας περιμένει μία ημέρα πολλά υποσχόμενη. Επιτέλους θα κάνετε πρόοδο σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Ό, τι και αν δημιουργούσε τις καθυστερήσεις, θα σας αποκαλυφθεί σήμερα. επιστρέφετε στις ικανότητες και τον επαγγελματισμό που εκτιμάτε τόσο πολύ. Μην ανεχτείτε την παραβίαση της ηθικής από τους άλλους τώρα η στο μέλλον.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η αφροδιτη, ο προσωπικός σας πλανήτης, βρίσκεται στο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η επικοινωνία θα είναι επικεντρωμένη και ξεκάθαρη. Ακόμα και αν δεν υπάρχει ανεμελη διάθεση ή διασκέδαση στην εργασία. Θα καταφέρετε σημαντικά πράγματα.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: κάτι που θέλετε ή χρειάζεστε, σας ξεγλιστρά συνεχώς από τα χέρια. Οι όψεις του σύμπαντος δεν σας βοήθησαν ιδιαίτερα. Όμως σήμερα όλα είναι δυνατά, ειδικά αν σας εμπόδιζαν υλικές καταστάσεις μέχρι τώρα. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: Η επαφή ερμή – άρη, υποδηλώνει πως μία συζήτηση θα κάνει ένα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην προσπαθήσετε να το παίξετε γρήγοροι, διότι θα αποτύχετε. Οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τα κόλπα σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να υιοθετήσετε ανοιχτή και ειλικρινή συμπεριφορά. Μην διστάσετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: η ημέρα θα είναι ήρεμη γενικά. Είναι καλή στιγμή να τακτοποιήσετε τα θέματα του νοικοκυριού, όπως τους λογαριασμούς και τις επιδιορθώσεις. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια για να θέσετε πιο φιλόδοξα σχέδια για το σπίτι σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση που πάντα ονειρευόσαστε;

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή νέα σεληνη στο ζωδιο σας είναι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: έχετε την ικανότητα να δουλεύετε σωστά όσον αφορά την δομή και τις καταστάσεις γύρω σας. Όλα τα σημάδια δείχνουν πως η ημέρα θα είναι παραγωγική. Αυτό που δεν πήγε καλά την προηγούμενη εβδομάδα, με λίγη προσπάθεια, θα διαπρέψει σήμερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: θα είστε γεμάτοι με ιδέες όσον αφορά την βελτίωση της ζωής σας, ειδικά όσον αφορά την οικογένεια. Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες βιώσατε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα θα πάρετε μία ανάσα. Είτε αφορά την καριέρα, είτε το σπίτι, η σημερινή ημέρα θα φέρει ανταμοιβές. Εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα για να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό πλάνο για το μέλλον.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: αν και είστε ερωτευμένοι, μερικές φορές… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το συναισθηματικό δράμα των άλλων θα σας συνεπάρει. Ακόμα και αν τα προσωπικά σας θέματα εστιάζουν στην εργασία, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε κάπου αλλού πέρα από την οικογένεια. Βάλτε τα δυνατά σας για να κρατήσετε τις δύο αυτές καταστάσεις χώρια.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: είναι η πειθαρχία ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων σας; Σίγουρα προσπαθείτε να φέρετε την τάξη στην καθημερινότητά σας ενώ η συμπεριφορά σας θα ωφεληθεί από  την προσαρμογή. Είτε αφορά το φαγητό, την υγιεινή ή την ένταση της καθημερινότητας, η ζωή σας θα βελτιωθεί αισθητά.

Ερωτικά zvdia: Η κοινωνική σας ζωή δείχνει πολλά υποσχόμενη, ενώ η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας και τους άλλους σήμερα. Η σκληρή σας κριτική δεν θα είναι καλοδεχούμενη. Πρέπει να είστε συμπονετικοί απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Κάντε ένα διάλειμμα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: η διάθεσή σας θα βελτιωθεί. Τα επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα θα κυλήσουν ομαλά. Θα νιώσετε επιβεβαίωση και θα έχετε το θάρρος να δημιουργήσετε νέα σχέδια. Αν συνεχίσετε τον ρυθμό αυτό, θα πετύχετε τους στόχους σας στην κατεύθυνση της ζωής.

Ερωτικά ζωδια: Είναι δύσκολο να ξέρετε αν πρέπει να ντυθείτε προκλητικά ή όχι στο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα πράγματα θα βελτιωθούν στον επαγγελματικό τομέα αν κατανοήσετε πως δουλεύουν τα πράγματα συνολικά. Παρατηρήστε την υπογραφή της φύσης ε όλα τα πράγματα γύρω σας. Έτσι θα ωφεληθεί η ατομική σας δουλειά.