Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 13/10

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Κριός

zwdia γενικά: το μυαλό σας είναι γενικά γρήγορο, εύστροφο και πεινασμένο για πληροφορίες. Σήμερα, θα είστε όλα αυτά περισσότερο από ότι συνήθως. Η περιέργειά σας χτυπάει κόκκινο και θα ξεπεράσετε τα συνηθισμένα για να την ικανοποιήσετε. Ίσως νιώσετε ιδιαίτερα ενεργητικοί και ξεκινήσετε την γυμναστική. Είναι αρκετά καλή ιδέα.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: αν και ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε από μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν θέλετε να συμβεί κάτι, πρέπει να μιλήσετε. Οι άλλοι δεν πρόκειται να διαισθανθούν τα πράγματα όπως εσείς. Να είστε ξεκάθαροι και άμεσοι στην επικοινωνία σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: γενικά τείνετε να είστε ευαίσθητοι και ενστικτώδεις, αλλά σήμερα αυτό ενισχύεται. Θα είναι πανεύκολο να διαβάσετε τους ανθρώπους καθώς θα είστε ευθυγραμμισμένοι με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Οποιοδήποτε δημιουργικό πρότζεκτ, ειδικά το γράψιμο, ευνοείται.

Ερωτικά ζωδια: Θα υπάρξει αρκετό πάθος στις σχέσεις σας, είτε είστε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: υπάρχουν πολλά που μπορούν να σας δώσουν ενέργεια. Οι λέξεις θα είναι ενθαρρυντικές και βοηθητικές. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που συμφωνεί μαζί σας και σας καταλαβαίνει, έτσι θα μπορέσετε να πλησιάσετε τους στόχους σας με αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μία συνάντηση ή ένα κοινωνικό γεγονός θα φέρει νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά δεν θα μπορέσετε να τις αφομοιώσετε όλες. Μερικοί νέοι φίλοι που έχουν κοινά ενδιαφέροντα θα θελήσουν να συνεχίσουν τις συζητήσεις. Το μυαλό σας θα τρέχει αρκετά γρήγορα σήμερα. Θα πιαστείτε από ασυνήθιστα concept τις περισσότερες φορές απορρίπτετε. Προσέξτε όμως, διότι θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Ερωτικά zvdia: Οι συζητήσεις θα έχουν να κάνουν με δημιουργικά θέματα και θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ακόμα και τα καλύτερα σχέδια μπορεί να ταρακουνηθούν σήμερα, χάρη στις αναπάντεχες πράξεις κάποιου. Δεν θα μπορέσετε να προβλέψετε τις κινήσεις του. Το άτομο αυτό θα σας δυσκολέψει αρκετά.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία. Όλη σας η ενέργεια θα καταναλωθεί σε αυτό. Κάποιες συζητήσεις όμως με κοντινούς ανθρώπους θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την βαρεμάρα. Κάντε έναν περίπατο στο τέλος της ημέρας, για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να απορροφήσετε τις νέες πληροφορίες.

Ερωτικά ζωδια: Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε τον ερωτα, θα χρειαστείτε λίγο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα μία μεγάλη αλλαγή συμβαίνει στον ουρανό, και θα ωφεληθείτε αρκετά από αυτή. Μπορείτε να νιώσετε τα πάντα να αλλάζουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

 

Λέων

Γενικά zwdia: σήμερα ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε σε ένα μέρος που πάντα θέλατε να πάτε. Ή ίσως αποφασίσετε να επιστρέψετε στο σχολείο για κάποιο πτυχίο. Όπως και να έχει, θα περάσετε την ημέρα σας με αρκετή έρευνα και πολλές ιδέες. Κάποια στιγμή θα θελήσετε να πάτε γυμναστήριο για να βγάλετε όλη αυτή την ένταση από πάνω σας.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: υπάρχει η πιθανότητα για διασκέδαση, ειδικά αν έχετε τη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν ψάχνετε για κατανόηση και έναν ώμο για να κλάψετε, είναι σαν να ψάχνετε για βελόνα στα άχυρα. Δεν θα είστε ιδιαίτερα επιτυχείς στην αναζήτησή σας αυτή. Σήμερα θα είστε μόνοι σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: γενικά, τείνετε να ενδιαφέρεστε σε αυτό που κάνει τα πράγματα να κολλάνε μεταξύ τους, από το ανθρώπινο μυαλό μέχρι την λειτουργία του σύμπαντος και την θρησκεία. Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα κορυφωθεί από κάτι που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε. Θα προσπαθήσετε να μάθετε όσα περισσότερα γίνεται.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: σήμερα το ρομάντζο ευνοείται, αν είστε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία μικρή αναποδιά θα γίνει μεγαλύτερο  πρόβλημα από όσο περιμένατε. Η αντίθεση αυτή θα συνεχίσει να αποκτά δύναμη. Αυτό είναι σημάδι πως πρέπει να προσαρμόσετε την προοπτική σας και να είστε ευέλικτοι.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σήμερα θα συμμετάσχετε σε όλων των ειδών τις συζητήσεις, από επαγγελματικές μέχρι ρομαντικές. Κάποιες νέες και χρήσιμες πληροφορίες θα έρθουν προς το μέρος σας και θα θελήσετε να τις εξερευνήσετε περισσότερο. Είναι μία πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε νομικό ή να προσπαθήσετε για μία συμφωνία ή δέσμευση.

Ερωτικά zvdia: Η ταύτιση είναι το μυστικό συστατικό για να εμβαθύνει μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: σήμερα ξεκινά ένας κύκλος τεσσάρων εβδομάδων στον οποίο θα νιώσετε την πρόκληση στην καριέρα σας. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια αυτή την περίοδο και θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να προσαρμόσετε την πορεία δράσης σας για να πετύχετε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: κάποιες συζητήσεις πρόκειται να λάβουν χώρα. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη. Θα βυθιστείτε στην δουλειά σας σήμερα, ειδικά αν έχει να κάνει με γραφειοκρατία. Ίσως επίσης ξεκινήσετε γυμναστική, δοκιμάσετε το γράψιμο ή διαβάσετε για τις τελευταίες ανακαλύψεις που αφορούν την υγεία. Τα βιβλια, τα περιοδικά και το ιντερνετ θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μοιραστείτε μυστικά ή να σας πουν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η πλανητική ευθυγράμμιση σήμερα δημιουργεί μία ευχάριστη, ανέμελη και ευέλικτη ατμόσφαιρα. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, αυτός θα είναι  ο τόνος, για αυτό φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα ίσως αποφασίσετε να γράψετε. Μπορεί να έχει σχέση με την εργασία σας, αλλά θα έχει περισσότερο προσωπικό ή δημιουργικό τόνο. Θα υπάρξει μία συζήτηση με φίλους, με τον συντροφο σας ή με παιδιά που θα σας δώσει νέες ιδέες. Είναι υπέροχη ημέρα να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε κάποιο αθλητικό γεγονός.

Ερωτικά zwdia: Είναι πιθανό μία διασκεδαστική σχέση να αλλάξει εντελώς, ίσως σαν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το μυστικό για να αντιμετωπίζετε πεισματικές και ελεγχόμενες συμπεριφορές, είναι η επικοινωνία. Όσο πιο μυστικοπαθείς γίνεστε για τις προθέσεις και τα σχέδιά σας, τόσο πιο άκαμπτοι θα είναι οι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε αρκετά δύσκολη θέση.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: μερικοί άνθρωποι που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, πρόκειται να σας επισκεφθούν σήμερα. Ίσως έχετε σχέδια για να βγείτε μαζί τους, αλλά θα βυθιστείτε σε συζητήσεις που θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Μην εκπλαγείτε αν μιλάτε όλοι μαζί. Θα πάρετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από αυτή την συνάντηση.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: ενώ τα επαγγελματικά σας αποσπούν την προσοχή από… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα ξεκινά ένας κύκλος τεσσάρων εβδομάδων, στον οποίο θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας ή θα συνειδητοποιήσετε τις αποτυχίες σας. Ετοιμαστείτε για μεγάλη επιθεώρηση και αλλαγή.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: το μυαλό σας θα είναι ιδιαίτερα γρήγορο και ενεργό σήμερα και ίσως περάσετε αρκετό χρόνο της ημέρας διαβάζοντας, γράφοντας ή διδάσκοντας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα παίξει μεγάλο ρόλο, έτσι θα μιλήσετε αρκετά στο τηλέφωνο. Γράψτε τις ιδέες σας κάπου. Θα είναι όλες ενδιαφέρουσες και καλό θα ήταν να τις θυμάστε για μετά.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η κοινωνική επιρροή συνεχίζει να εξελίσσεται ευχάριστα, έτσι θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι άνθρωποι δεν θα είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι, για αυτό προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Θα είναι όλοι γεμάτοι λόγια και καθόλου πράξεις. Υπάρχουν πολλές ιδέες στην ατμόσφαιρα, αλλά θα είναι πρόκληση να τις πραγματοποιήσετε. Εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: σήμερα ίσως αποφασίσετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα. Είναι υπέροχη ημέρα για αυτό, αν και δεν θα καταφέρετε όλα όσα έχετε βάλει στόχο. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο που έχετε στην συγγραφή, καθώς οι ιδέες θα σας έρχονται γρήγορα και αναπάντεχα. Να περιμένετε πολλά τηλεφωνήματα αυτή την πολυάσχολη ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: Αν και η κοινωνική σας ζωή θα είναι πηγή πολλών συναισθημάτων… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: για τον επόμενο μήνα, θα υπάρξει άνοδος και πρόοδος στον επαγγελματικό τομέα. Η επικοινωνία δεν θα είναι πια περιορισμένη και όλα θα κυλήσουν ήρεμα και εύκολα όπως ήταν παλιότερα.

 

zwdia

 

 

zwdia