Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 2/11

zwdia-imerisies-22-7-14

Κριός

zwdia γενικά: υπάρχει ένα απίθανο επεκτατικό συναίσθημα την σημερινή ημέρα, το οποίο θα εκτιμήσετε περισσότερο από όλους. Για τους άλλους ανθρώπους, η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει πονοκέφαλο. Για εσάς, θα επεκτείνει το συναίσθημα της επιτυχίας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές ειδικά στο φαγητό. Πέρα από αυτό, μην περιορίσετε τις δραστηριότητές σας. Ότι και αν κάνετε θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό.

Ερωτικά zwdia:  Κάποιος με ιδιαίτερη προσωπικότητα θα ανοίξει το… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι σε πολύ καλό σημείο και θα θέσουν τις βάσεις για μία άκρως αποτελεσματική και παραγωγική ημέρα. Γενικά, οι άλλοι θα εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Η σύγχυση του χθες θα εξαφανιστεί.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: θα υπάρξει κάποια αναπάντεχη επικοινωνία σήμερα από έναν παλιό φίλο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε όταν βγαίνετε από το σπίτι σας. Ένας παλιός δάσκαλος ίσως σας περιμένει στην γωνία. Κάποιες παράξενες ειδήσεις στην εφημερίδα ίσως τραβήξουν την προσοχή σας, καθώς θα δείτε την φωτογραφία ενός παιδιού που έμενε δίπλα σας στο παλιό σας σπίτι.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αν ελπίζετε για ερωτα, ετοιμαστείτε να κάνετε αυτόν που… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είστε πρωτοποριακοί και εφευρετικοί. Διοχετεύστε αυτό το κομμάτι της προσωπικότητάς σας στην ημέρα σας. Αναρωτηθείτε τι πρέπει να δημιουργηθεί για να κάνετε την δουλειά σας πιο εύκολη, και ύστερα κάντε σχέδια για να το κάνετε πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: είναι μία από εκείνες τις ημέρες όπου δεν μπορείτε να περιμένετε κάποιον να αρχίσει να σας μιλάει για να απαντήσετε. Δεν θα περιμένετε καν. Μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν διαπληκτισμοί από αντίθετες απόψεις. Οι άνθρωποι όλοι νομίζουν πάντα πως έχουν δίκιο. Το ενδιαφέρον σε όλη την κατάσταση είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι ωφέλιμο.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: αν έχετε την θέληση να επικεντρωθείτε στα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είναι μία αρκετά δύσκολη στιγμή του μήνα για εσάς, καθώς θα νιώσετε πως όλοι είναι εναντίον σας. Είστε σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Όσο πιο σκληρά πιέσετε, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα βρείτε.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: το μυαλό σας ακολουθεί πολλές κατευθύνσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μικρά πρότζεκτ που χρειάζονται ευφυΐα. Η ενέργειά σας θα έρχεται σε κύματα, για αυτό χρησιμοποιήστε την σοφά όταν την έχετε και κάντε διάλειμμα όταν σας φεύγει.

Ερωτικά ζωδια: Ένα θέμα στη σχέση θα σας προβληματίσει και θα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προσέξτε το συναισθηματικό άγχος. Η πίεση και οι μεγάλες προσδοκίες των άλλων θα σας γεμίσουν πανικό και έτσι θα κάνετε μεγάλο κακό στην υγεία σας. Φροντίστε τον εαυτό σας συναισθηματικά και σωματικά.

 

Λέων

Γενικά zwdia: οι άνθρωποι θα σας ακούσουν περισσότερο από ότι συνήθως. Μερικές φορές όταν λέτε κάτι, οι άνθρωποι σας ακούν αλλά δευτερόλεπτα αργότερα το έχουν ξεχάσει. Η σημερινή ημέρα διαφέρει. Τα λόγια σας θα έχουν βαθύ αντίκτυπο. Δώστε στους ανθρώπους όλη σας την άποψη πάνω στο θέμα.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: αν έχετε βάλει κάποιον στο μάτι, ήρθε η ώρα να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η δύναμη της συγκέντρωσής σας είναι ισχυρή και η διάθεσή σας αρκετά καλή. Είναι μία φανταστική ημέρα για να φτάσετε στη ρίζα οποιουδήποτε θέματος και να τακτοποιήσετε το πρόβλημα εύκολα και αποτελεσματικά. Έχετε πολλά να κερδίσετε αν πάρετε τα ηνία στα χέρια σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα έχετε την τάση να διαφωνείτε με όλες τις πληροφορίες που θα λάβετε. Ίσως η συμπεριφορά σας αυτή είναι λίγο εγωιστική, έτσι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τις ιδέες που έχουν πιο ανθρώπινη φύση. Επεκτείνετε τον τρόπο που σκέφτεστε για να συμπεριλάβετε τους ανθρώπους γύρω σας. Θα ανακαλύψετε πως όσα περισσότερα προσφέρετε στους ανθρώπους, τόσο περισσότερο σεβασμό θα πάρετε σε αντάλλαγμα.

Ερωτικά ζωδια: Τα συναισθήματά σας χρειάζονται επιβεβαίωση, πράγμα που μπορεί να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην προσπαθήσετε να πιέσετε τους άλλους. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε τους ανθρώπους, τόσο περισσότερο θα αντιστέκονται. Η καλύτερη τακτική είναι να γίνετε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες τους και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους ακούγοντας και προσφέροντας συμβουλές, όχι δίνοντας διαταγές.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: ίσως συμβούν κάποια ακραία γεγονότα στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να συμπυκνώσετε και να στερεοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια με τέτοιο τρόπο που να γίνουν περισσότερο πρακτικά. Τα πράγματα θα πηγαίνουν τόσο γρήγορα που δεν θα είστε σίγουροι για το αν πρέπει να τα ακολουθήσετε. Ανησυχήστε για αυτό αργότερα. Για τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκφράσετε τις ιδέες σας. Μόνο έτσι θα ανοίξουν οι πόρτες για εσάς.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε την σημερινή ευκαιρία για να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μείνετε κοντά στο σπίτι σας σήμερα – είτε είναι το γραφείο σας, είτε το πραγματικό σας σπίτι. Όπως και να έχει, στο σπίτι θα είστε περισσότερο παραγωγικοί για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Η ικανότητά σας να παραμείνετε προσηλωμένοι, αυξάνεται κατακόρυφα.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: ήρθε η ώρα να οδηγήσετε την επικοινωνία στο επόμενο επίπεδο. Να την επεκτείνετε. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περάσατε μία πνευματική διαδικασία που σας βοήθησε να καταλάβετε που στέκεστε και σε τι πιστεύετε. Τώρα είστε σε μία φάση που θέλετε να βάλετε τις ιδέες αυτές σε κίνηση. Η επεκτατική ενέργεια της ημέρας είναι δεδομένη, για αυτό εκμεταλλευτείτε την.

Ερωτικά ζωδια: Αν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει, θα θελήσετε να κρατήσετε τα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε κάποιον για να πάρετε αυτό που θέλετε, δεν θα το πετύχετε σήμερα. Οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν πεντακάθαρα. Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος να κερδίσετε τον σεβασμό που σας αξίζει.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: ξεκινά ένας νέος κύκλος για εσάς και ίσως ξεφορτωθείτε κάποια παλιά πιστεύω και μερικές νοοτροπίες. Είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε κάποια καινούρια. Την ίδια περίοδο η καθαριότητα του σπιτιού γίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Όλα αλλάζουν για εσάς και θα δημιουργήσετε κάτι καινούριο για το οποίο μπορείτε να είστε υπερήφανοι.

Ερωτικά zwdia: Σήμερα θα έχετε την διάθεση για διασκέδαση. Φαίνεται πως η… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν υπάρχει μία συγκεκριμένη εργασία που απαιτεί από εσάς πάθος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την κάνετε. Θα έχετε μία συμπεριφορά του τύπου «όλα ή τίποτα» η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε δύναμη και ενέργεια μέχρι η δουλειά να ολοκληρωθεί.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: νιώθετε πως βρίσκεστε σε έναν γκρεμό έτοιμοι να κρεμαστείτε από κάτω. Ψάχνετε τρόπο να κρατηθείτε από κάποιου, όσο τα πόδια σας βρίσκονται πάνω σε μία πολύ μικρή ακρούλα. Ορκίζεστε πως αν βγείτε από αυτή τη κατάσταση, δεν θα διασχίσετε ποτέ ξανά τον ίδιο δρόμο. Όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου. Αυτές οι προκλήσεις είναι απαραίτητες για να βγείτε πιο δυνατοί και να εκτιμήσετε τα πράγματα που έχετε.

Ερωτικά ζωδια: Οι συμπτώσεις υποδηλώνουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που η μοίρα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

οικονομικά και καριέρα ζωδια: ενώ προσπαθείτε απεγνωσμένα να φτιάξετε την διάθεση των άλλων, φαίνεται πως όλοι οι άλλοι προσπαθούν να σας ρίξουν. Υπάρχει ένα συναισθηματικό βάρος αυτή τη μέρα που σας δυσκολεύει να διατηρήσετε την θετική σας ενέργεια. Βάλτε τα δυνατά σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η ημέρα σας θα χαρακτηριστεί από χαοτικές καταστάσεις. Όλοι θα φωνάζουν απόψεις για το τι πρέπει να γίνει για αυτό. Εντωμεταξύ, υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν απαιτήσεις από εσάς, απαιτήσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ηρεμήστε και επικοινωνήστε την κατάσταση στους άλλους. Θα καταλάβουν και θα σας υποστηρίξουν.

Ερωτικά zvdia: Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη δημιουργεί σπίθες στα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η αποφασιστικότητα και η ευφυΐα σας είναι τα κλειδιά που θα επιτρέψουν στην προσωπικότητά σας να λάμψει όλη την ημέρα. Σιγουρευτείτε όμως πως δεν θα κάνετε κακό στους άλλους για να φτάσετε στην κορυφή. Αν πληγώσετε τους άλλους δεν πρόκειται να ωφεληθείτε τελικά.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: μην κολλάτε στα λόγια των άλλων. Ίσως γίνουν λίγο πιο έντονα, σε περίπτωση που πιστέψουν πως δεν ακούτε πραγματικά. Το μυαλό σας επικεντρώνεται στις δικές σας σκέψεις, και θα έχετε την τάση να ξυπνάτε όταν ακούτε κάτι λάθος. Δείξτε σεβασμό μειώνοντας την ένταση του μυαλού σας όταν κάποιος άλλος μιλάει, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε με αυτά που λέει.

Ερωτικά ζωδια: Οι ψυχικές σχέσεις είναι διασκεδαστικές, αλλά πολλές φορές… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν μπορείτε απλά να βασιστείτε στις πνευματικές σας ικανότητα και να περιμένετε την επιτυχία. Πρέπει να εμπιστευτείτε και άλλες ικανότητές σας –μαζί και την έκτη αίσθηση σας, το ένστικτο. Το μέρος αυτό της προσωπικότητάς σας είναι ιδιαίτερα έντονο σήμερα, για αυτό φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε.