Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 26/10

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

zwdia γενικά: μία ξαφνική και αναπάντεχη ευκαιρία θα βρεθεί στο δρόμο σας σήμερα. Ίσως είναι κάτι που θέλετε εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει περιπέτεια στην ατμόσφαιρα, η οποία θα έχει και πνευματικά, αλλά και σωματικά στοιχεία. Θα λάβετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο και συναρπαστικό πεδίο ενδιαφέροντος.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η επαφή του ερμή με τον ουρανό, δίνει… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: τα συναισθήματα είναι το δυνατό σας σημείο και όχι αδυναμία, για αυτό μην τα αγνοείτε-ειδικά σήμερα. Οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν γεμίζοντας τα κενά με συγκεκριμένα πράγματα που δεν γνωρίζετε, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ένστικτο.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: η τεχνολογία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας, μέσα από νέες ικανότητες ή επενδύσεις. Θα υπάρξει θετική εξέλιξη, η οποία θα οδηγήσει σε μελλοντική οικονομική επιτυχία. Κάποια ασυνήθιστα, ενδιαφέροντα ονειρα θα έρθουν στο δρόμο σας, φέρνοντας αναπάντεχες αποκαλύψεις για εσάς και το παρελθόν σας –ίσως και το μέλλον σας. Γράψτε τα!

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η σημερινή επαφή του ηλιου με τον ποσειδώνα θα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το να είστε με άλλους θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να περάσει ήρεμα η μέρα σας. Αν προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, τα σχέδια θα γυρίσουν εναντίον σας. Είναι σημαντικό να μιλήσετε για τις ιδέες σας. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η δεύτερη και η τρίτη γνώμη.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η αναπάντεχη ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι ή να δουλέψετε παραπάνω, θα σας φέρει σε μία άβολη θέση με τον συντροφο σας. Ενώ οι λόγοι και το αποτέλεσμα θα είναι θετικά, ίσως αναστατώσουν τη σχέση σας. Μην ανησυχείτε για αυτό. Θα περάσει γρήγορα, ειδικά αν έρθει και το σωστό αποτέλεσμα στο τέλος.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: το κοινωνικό απόγευμα, θα φέρει μία ευχάριστη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα παρατηρήσετε μία εσωτερική ισορροπία σήμερα, η οποία θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Η εσωτερική αυτή αρμονία θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στους ανθρώπους γυρω σας. Όλες οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι υπέροχες.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: μήπως στην εργασία σας αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό; Μήπως προσπαθείτε να αυξήσετε τις τεχνολογικές σας γνώσεις; Η σημερινή ευθυγράμμιση, δείχνει πως η επιτυχία και η άνοδος μέσα από την τεχνολογία θα σας ευνοήσουν σίγουρα. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε υπολογιστή, κάντε το σήμερα. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, χρησιμοποιήστε την καινοτομία για να τους φτάσετε.

Ερωτικά ζωδια: Γράψτε τις σκέψεις σας, καθώς η επαφή της σεληνης με τον… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: υπάρχει ένταση στην εργασία σας, ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζόμενους. Θα υπάρξουν επιθετικές καταστάσεις γύρω σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ουδέτεροι αυτή τη περίοδο.

 

Λέων

Γενικά zwdia: κάποιοι στενοί φίλοι θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο ενδιαφέρον ή μία ομάδα που θα θελήσετε να γίνετε μέλη. Η πνευματική διέγερση θα είναι μεγάλη και θα σας ανοίξει πόρτες σε νέα σχέδια. Ίσως προσπαθήσετε να συνδυάσετε το καλλιτεχνικό σας ενδιαφέρον με την τεχνολογία. Κάποιοι, ίσως αποφασίσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στην φωτογραφία.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: θα εμφανιστούν κάποιες ρομαντικές ευκαιρίες, όταν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: συνεργαστείτε με κάποιον που ξέρει τα γεγονότα. Μαζί θα μπορέσετε να κατακτήσετε τον κόσμο. Ίσως γνωρίσετε κάποιον μέσα από την εργασία σας που έχει μία ιδέα για μία νέα επιχείρηση που θέλει να ξεκινήσει μαζί σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα έχετε κάποιους αναπάντεχους καλεσμένους. Ίσως φιλοξενήσετε κάποια ομαδική συγκέντρωση στο σπίτι σας. Θα ανταλλάξετε πολλές συναρπαστικές πληροφορίες, οι οποίες θα φέρουν νέες ιδέες που θα ξεκινήσουν νέα ενδιαφέροντα. Να περιμένετε μία πολυάσχολη, αλλά παραγωγική ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: Η φαντασία σας θα εμπλουτίσει την ερωτική σας ζωή, είτε είστε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

οικονομικά και καριέρα ζωδια: το γεγονός πως έχετε ανώτερη θέση από κάποιον που ξεκίνησε να δουλεύει στην εργασία σας, δεν σημαίνει πως πρέπει να καταρρίπτετε τις ιδέες σου. Θα μάθετε πολύ σύντομα πως έχει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια μικρά ταξίδια που θα έχουν να κάνουν με μία ομάδα της οποίας είστε μέλη. Θα λάβετε κάποια συναρπαστικά email ή τηλεφωνήματα. Τα βιβλία και τα περιοδικά θα σας δώσουν πληροφορίες που θα σας στείλουν σε μία νέα κατεύθυνση. Γράψτε κάπου τις ιδέες σας!

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η σεληνη στον τομέα της επικοινωνίας, ζωντανεύει κάποιες… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

οικονομικά και καριέρα zvdia: χρησιμοποιήστε την λογική για να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε. Απλά πρέπει να τα συνδυάσετε με τον σωστό τρόπο.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: κάποιες αναπάντεχες οικονομικές εξελίξεις θα φωτίσουν την ημέρα σας σήμερα. Ίσως πάρετε αύξηση ή λάβετε κάποια χρήματα από κάπου. Η τεχνολογία θα έχει μεγάλη σχέση με αυτό, ή ένας μακροχρόνιος στόχος θα φέρει επιτέλους αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό!

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: αν και αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με τον… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είστε οι μοναδικοί που καταλαβαίνουν κάθε πλευρά ενός θέματος. Η επιρροή σας είναι πολύτιμη στους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σας. Μην κρυφτείτε στα παρασκήνια, όσο οι άλλοι μαλώνουν χωρίς λόγο. Μιλήστε για τις ιδέες σας.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: μία αναπάντεχη ανακάλυψη, είτε από μέσα σας, είτε από βιβλία, το ίντερνετ ή την επικοινωνία με τους άλλους, θα σας οδηγήσει σε νέα κατεύθυνση. Θα έχετε απίστευτη αίσθηση ελευθερίας, καθώς και καθαρή και προοδευτική αντίληψη. Θα κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά μην πάρετε τελικές αποφάσεις σήμερα.

Ερωτικά zwdia: Είτε ψάχνετε για σοβαρή σχέση, είτε για κάποια περιπέτεια… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ξέρετε πως έχετε δίκιο σε κάτι, αλλά δεν μπορείτε να πείσετε τους άλλου. Τα λόγια σας δεν βγαίνουν έτσι όπως θα θέλατε. Φαίνεται πως μοιάζετε σκληροί, επιθετικοί και πεισματάρηδες.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: κάποιες ανακαλύψεις μέσα από την αστρολογία ή την αριθμολογία θα σας οδηγήσουν σε κάποιες επαναστατικές ιδέες για τον εαυτό σας, τον κόσμο και την ίδια τη ζωή. Θα έρθετε σε επαφή με μία ομάδα που ασχολείται με μεταφυσικές μελέτες. Το μονοπάτι αυτό θα εμπλουτίσει την ζωή και την σκέψη σας.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η σεληνη συνδέεται με τον μυστηριώδη ποσειδώνα, έτσι η… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: πριν πείτε στους άλλους πώς να προχωρήσουν, σιγουρευτείτε πως ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε. Το άτομο στο οποίο μιλάτε ίσως έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, και ίσως δεν πάρει με καλό τρόπο τις συμβουλές σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα ζήσετε κάποιες τυχερές στιγμές σήμερα, πιθανότατα μέσω φίλων ή ομάδων. Ένας μακροχρόνιος στόχος σας θα φέρει αναπάντεχα αλλά ευχάριστα αποτελέσματα. Οι ομαδικές δραστηριότητες, οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με κοινωνική ζωή, θα σας απασχολήσουν αρκετά. Θα είναι μία πολυάσχολη, αλλά παραγωγική ημέρα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: αν και υπάρχει μία έκπληξη στην γωνία, η σημερινή… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μην σας παρασύρει το συναίσθημα. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι περίεργη, αλλά η σκέψη σας είναι καθαρή. Μην  αφήσετε το συναίσθημα να σας αποσπάσει την προσοχή από την αναλυτική δουλειά που κάνετε. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, ειδικά όσον αφορά την δουλειά σας. Ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, κάτι που θα σας δώσει περισσότερη ελευθερία από αυτή που έχετε. Είναι μία καλή ημέρα για να το επεκτείνετε σαν σκέψη. Ίσως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες από εκεί έξω από όσες νομίζετε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: σήμερα θα νιώσετε το κίνητρο να ανακατευτείτε με… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν έχετε κουραστεί με την ίδια θέση και τον ίδιο μισθό, ρωτήστε τους ανωτέρους σας αν μπορούν να κάνουν κάτι. Να είστε ειλικρινείς και άμεσοι με τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Δείξτε πως θα κάνετε τα πάντα για να προχωρήσετε.

 

zwdia

 

 

zwdia