Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 28/11

Κριός

Zwdia γενικά: Μην προσπαθήσετε να βγάλετε κάποιο νόημα από την σημερινή ημέρα. Ένα μεγάλο ποσοστό της φτάνει σε ένα ασυνείδητο επίπεδο που αψηφά κάθε λογική εξήγηση. Μπορεί να είδατε ένα όνειρο χθες το βράδυ που αφορούσε τον εργασιακό σας τομέα. Το καλύτερο για εσάς θα ήταν να μην το σκέφτεστε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι η σωστή ώρα για να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν το χώρο εργασίας σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέρα για να σκεφτείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε την καλύτερη αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.

 

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Αυτή η περίοδος δημιουργεί μια σύγχυση σε όλους μας. Χωρίς αμφιβολία το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Σ’ αυτές τις συνθήκες, κάποιοι αντιστέκονται σε όποια δραματική αλλαγή. Προσπαθούν να συντηρήσουν την συνήθεια και την ρουτίνα. Η ευαισθησία σας Ταύροι, σας κάνει πολύ δεκτικούς με το τι πιστεύατε ανέκαθεν, οι τρέχουσες συνθήκες όμως θα πρέπει να σας εμπνεύσουν να αφήσετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Εξασκήστε το δημιουργικό σας ταλέντο με κάτι το οποίο δεν αφορά την δουλειά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο προκειμένου να απελευθερώσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες μέσα από κάποια κατασκευή, τη ζωγραφική ή το τραγούδι. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο αποτελεσματικοί και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε πιο δημιουργικές ιδέες και λύσεις.

 

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Έχετε να χάσετε κάτι? Οι πλανήτες σας, σας παρακινούν να απαλλαχθείτε από τους παλιούς σας στόχους και να ανοίξετε δρόμο για νέους. Αισθάνεστε αμφιβολία ενώ κάποτε ήσασταν βέβαιοι για τα πάντα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που σας καθυστερεί δεν είναι κάτι το σημαντικό. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια νέα αρχή.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zωdia: Μην διστάσετε να κάνετε επίδειξη του μοναδικού, πρωτότυπου και εκκεντρικού σας στυλ. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας θα καταπιέσετε αυτή την πλευρά σας, προκειμένου να συμμορφωθείτε με την συγκεκριμένη προσωπικότητα που αρμόζει στο χώρο εργασίας σας. Πρέπει να χαλαρώσετε.

 

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Δεν είστε οι μόνοι που μπορούν να λύσουν τα προβλήματά σας. Εμπιστευθείτε και άλλους που είναι σε θέση να αντιληφθούν τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Αυτούς που θέλουν να σας βοηθήσουν από αγάπη και όχι από προσωπικού τους όφελος. Είναι στην φύση σας να είστε επιφυλακτικοί, αλλά τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν. Και μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον από αυτούς σήμερα κιόλας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα δεχτείτε μια πρόσκληση για μια κοινωνική συνάντηση και μόλις φτάσετε εκεί, θα είστε το αστέρι του «σόου». Στην αρχή μπορεί θα είστε διστακτικοί να αναμίξετε τη δουλειά με τη διασκέδαση, αλλά στο τέλος θα το κάνετε. Μια σημαντική ανακάλυψη θα γίνει όταν το κάνετε.

 

 

Λέων

Zwdia γενικά: Έχετε παρατηρήσει πως τώρα τελευταία τα πράγματα καθυστερούν συχνά. Η σημερινή ημέρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Κάτι που περιμένατε έχει καθυστερήσει για μια ακόμη φορά. Ακόμα και εσείς που το ταπεραμέντο σας είναι ήπιο θα ενοχληθείτε από αυτή τη καθυστέρηση. Κάντε υπομονή. Όλα θα επιλυθούν σύντομα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην παρασυρθείτε σε έναν φανταστικό κόσμο. Κάποιου άλλου το όνειρο θα σας αποσπάσει την προσοχή, και η ισσοροπία σας θα επηρεαστεί με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια εσφαλμένη άποψη όσον αφορά την καριέρα σας. Δεν είναι καλή στιγμή να πάρετε αποφάσεις.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Βγείτε έξω Παρθένοι! Αν μπορείτε να πάρετε ρεπό, θα ήταν ότι πρέπει για να απελευθερώσετε την ενέργειά σας. Όταν ήσασταν μικροί συνηθίζατε να απολαμβάνετε τον ανταγωνισμό. Θυμηθείτε πόσο συναρπαστικό ήταν να είστε στην κορυφή. Η ζωή σας θα εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό, αν βρείτε έναν τρόπο να αναζωπυρώσετε παρόμοια συναισθήματα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αισθάνεστε υπερευαίσθητοι, περισσότερο από το συνηθισμένο. Κάθε αναφορά στην δουλειά σας, σας δημιουργεί αρνητική διάθεση. Αν έχετε ρεπό, απολαύστε το και μην συζητήσετε για οτιδήποτε αφορά το εργασιακό κομμάτι. Αν πάλι είστε στην δουλειά, χαλαρώστε και κάντε υπομονή.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αφιερώστε την μέρα σας στα παιδιά σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να διαμαρτυρηθείτε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρείτε χρόνο για τους δώσετε την προσοχή που τους αξίζει. Δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση θα αισθανθείτε διχασμένοι για το τι περιμένουν από εσάς και τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε. Αν θέλετε να μειώσετε την εσωτερική ένταση, φροντίστε να δώσετε προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε τις επόμενες εβδομάδες.

Ερωτικά και καριέρα zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αυτό που βλέπετε μπροστά σας είναι απλά μια πρόσοψη. Μην ενθουσιαστείτε πάρα πολύ όταν προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία που προσφέρει πολλά οφέλη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Εάν κάνετε μια συμφωνία τώρα, θα πάρετε πολύ λιγότερα από αυτά που ζητήσατε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Ένας φίλος ή ένα μέλος της οικογένειας δηλητηριάζει την σχέση σας. Μια παρεξήγηση μεταξύ των δυο σας θα αποδειχθεί τελικά επωφελής για το επόμενο διάστημα. Γιατί; Θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο άβολα νοιώθετε με  αόριστες και ασαφείς σχέσεις. Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα για να στείλετε ένα μήνυμα στο εν λόγω πρόσωπο. Είναι πιθανό να βρείτε το αποτέλεσμα αρκετά ευχάριστο.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέραζωδια:  Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο. Μην κολλάτε σε μικρά εμπόδια. Είστε ικανοί να επεκτείνετε την θέση σας σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας δημιουργικά είτε είστε στη δουλειά είτε όχι.

 

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Ήσασταν άκρως κοινωνικοί τον τελευταίο καιρό. Η φάση στην οποία βρίσκεστε απαιτεί μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας από την πλευρά σας. Προσελκύστε από κάποιες καινούργιες γνωριμίες, αλλά είστε ενοχλημένοι με τους άλλους. Κάτι συγκεκριμένο σας ανησυχεί σήμερα. Έχετε δύο επιλογές. Είτε να εγκαταλείψετε τους εντελώς την παλιά σας παρέα, ή να απελάσετε το άτομο που σας δημιουργεί πρόβλημα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες που συνήθως τις κρατάτε για τον εαυτό σας. Είστε ευχαριστημένοι που συνεργάζεστε με κάποιον και ανταλλάζετε  ιδέες. Αυτή είναι η σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο ευάλωτοι απ’ ότι συνήθως. Αν έτυχε να γίνετε μάρτυρες μιας βίαιης κατάστασης στο δρόμο ή στη δουλειά ή στην τηλεόραση, ξαφνικά συνειδητοποιήσατε πόσο ευπαθείς είστε. Μην το αφήσετε να σας φοβίσει.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην σκέφτεστε πως δεν νοιάζεται κανείς για εσάς. Ίσως δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τι περνάτε, γιατί δεν τους ανοίγεστε. Μοιραστείτε περισσότερα με τος άλλους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μερικές φορές οι άνθρωποι γύρω σας λένε πως είστε λίγο επιθετικοί. Σήμερα, αισθάνεστε εξαντλημένοι καθώς αναλάβατε αρκετές ευθύνες. Μπορείτε να μάθετε πολλά απ’ τους φίλους σας, οι οποίοι μπορούν να σας διδάξουν να χειρίζεστε καταστάσεις χωρίς να επηρεάζεστε συναισθηματικά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, έτσι για αλλαγή.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Δέχεστε υποστήριξη από τους γύρω σας για τις ιδέες που έχετε. Ακόμα και αν αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, αξίζει να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Βλέπουν τα πράγματα πως έχουν απ’ έξω και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό. Εμπιστευτείτε τους.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο υπερευαίσθητοι σήμερα. Είναι πιθανό να νοιώσετε οξύθυμοι καθώς υποπτεύεστε ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας μπορεί να μην ολοκληρωθούν. Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό. Είναι πιθανό να υπήρξε κάποιος σημαντικός λόγος  και δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε το έργο που αναλάβατε πριν από μερικούς μήνες. Οι συμβουλές από άλλους θα σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέραζωδια: Τώρα είναι η ευκαιρίας σας να εκτονώσετε τον θυμό και την απογοήτευση που έχετε γύρω από την καριέρα σας. Υπάρχουν άτομα γύρω σας που θέλουν μετά χαράς να ακούσουν τι σας προβληματίζει και να σας  παρέχουν την κατανόηση και την βοήθεια που ψάχνετε. Μην διστάσετε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα προβλήματά σας.