Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 16/10

zwdia-shmera-imerisies-161014

Κριός

zwdia γενικά: σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θα νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από την καθημερινότητα. Διψάτε για νέες εικόνες και ήχους, νέα πρόσωπα και νέα μέρη, αλλά ξέρετε πως πρέπει να ενσωματώσετε τις επιθυμίες σας με τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Εμπιστευτείτε τη φαντασία σας για να βρείτε μία λύση.

Ερωτικά zwdia:  Υπάρχει πιθανότητα για ερωτική εξέλιξη, με την υπέροχη ευθυγράμμιση στο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: σιγουρευτείτε πως κάνετε μία δουλειά που αναζωογονεί την ψυχή σας. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι που πιστεύετε πραγματικά. Αν όχι, τώρα ήρθε η στιγμή να ψάξετε για κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα για εσάς τώρα.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν. Τα μικρά προβλήματα που σας έριξαν τον τελευταίο καιρό, αρχίζουν να εξαφανίζονται. Είστε έτοιμοι να επανακτήσετε την σωματική σας ενέργεια. Έχετε μάθει πλέον ένα σημαντικό μάθημα. Παν μέτρον άριστον!

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: αν τα πράγματα έχουν γίνει συνήθεια πλέον… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα θα σκέφτεστε το παρελθόν. Δώστε προσοχή στις αναμνήσεις που θα έρθουν στο κεφάλι σας. Περνούν στο υποσυνείδητό σας για κάποιο λόγο. Πρέπει να πάρετε κάποια μαθήματα για αυτές τις αναμνήσεις.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μήπως δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα; Είναι πιθανό, αν σκεφτούμε την συναισθηματική κόπωση των τελευταίων ημερών. Όπως ξέρετε, η δουλειά δεν μπορεί να σας ρίξει από μόνη της. Η ανησυχία για το μέλλον είναι που σας ρουφά την ενέργεια. Κάντε ένα διάλειμμα.

Ερωτικά zvdia: Υπάρχει έξτρα ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, με την ευθυγράμμιση των… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: το μάθημα για εσάς σήμερα είναι η καλύτερη επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Πολλές φορές τους κρίνετε και απομακρύνετε ή γυρνάτε προς τα μέσα, βασιζόμενοι στην κρίση σας. Θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια και να συνδεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: τα πράγματα στο σπίτι είναι ιδιαίτερα έντονα. Μήπως είχατε κάποια πνευματική διαφωνία; Ό, τι και αν έγινε, φαίνεται πως η αυτοπεποίθησή σας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Εκφράστε τα παράπονα ή τις απόψεις που τον τελευταίο καιρό κρατάτε για τον εαυτό σας. Όμως, προσπαθήστε να το κάνετε με ευγένεια.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: μία ματιά προς τα μέσα θα σας βοηθήσει να δείτε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα έχετε την εντύπωση πως η ιδέα κάποιου είναι μη ρεαλιστική, όμως ύστερα από καλύτερη εξέταση, θα δείτε πως σας ωφελεί. Όταν έχετε αμφιβολίες, υιοθετήστε δημιουργική προσέγγιση. Υπάρχει σοφία μέσα στην φαντασία.

 

Λέων

Γενικά zwdia: φαίνεται πως η ευαισθησία σας έρχεται σε αντίθεση με τις πράξεις σας. Συνεχίζετε να κάνετε αυτά που έχετε σχεδιάσει, όμως η καρδιά σας δεν τα υποστηρίζει πια. Μην ρωτάτε γιατί. Είναι επειδή δουλεύετε πολύ σκληρά τώρα τελευταία. Έχετε φτάσει στα όριά σας και πρέπει να ξεκουραστείτε.

Ερωτικά zwdia: Η επιθυμία για ενθουσιασμό, περιπέτεια ή πικάντικες ρομαντικές… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: να είστε πιο κοινωνικοί με τους συνεργάτες σας. Προσκαλέστε ανθρώπους στο σπίτι σας για φαγητό ή για ένα ανεπίσημο πάρτι. Μαζευτείτε σε μία καφετέρια πριν την δουλειά και δεθείτε.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: είτε ξοδεύετε είτε μαζεύετε υπερβολικά πολλά λεφτά. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βρείτε ξανά την ισορροπία για να υπάρξει ευχαρίστηση και όχι απογοήτευση. Το πιθανότερο είναι να έχετε χάσει την ισορροπία με το σώμα σας. Δεν πρόκειται να βρείτε την ισορροπία στο κεφάλι σας.

Ερωτικά ζωδια: Αν δεν έχετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, η σημερινή ευθυγράμμιση… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ο δισταγμός θα σας κοστίσει. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα. Πρέπει να είστε σταθεροί και αποφασισμένοι. Το να έχετε όλες τις απαντήσεις στην άκρη της γλώσσας σας είναι το κλειδί για να κερδίσετε τον σεβασμό από τους ανθρώπους γύρω σας. Να είστε δυνατοί.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: περιμένετε υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες, ύστερα από τον διαλογισμό σας τους τελευταίους μήνες. Να ξέρετε πως η στιγμή αυτή έχει σχεδόν φτάσει! Έχετε την στρατηγική, το αντικείμενο και τα μέσα στη διάθεσή σας για να πετύχετε. Λίγη δουλειά σας έμεινε μόνο.

Ερωτικά zvdia: Σαν ζυγοι είναι εύκολο για εσάς να γοητεύσετε τους ανθρώπους… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: εκεί που νομίζατε πως έχετε τελειώσει με τις μάχες, ξεκινούν καινούριες από το πουθενά. Προσπαθήστε να μην χάσετε το θάρρος σας και να μην σας πιάσει άγχος. Δεν θα είναι εύκολο. Μιλήστε με φίλους πάνω στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: αν νιώθετε κουρασμένοι και εκνευρισμένοι, να θυμάστε πως είναι φυσιολογικό. Βιώσατε κάποιες δύσκολες καταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλετε να συνεχίσετε στο ίδιο μονοπάτι; Προσέξτε τις φιλοδοξίες σας και μην τις αφήσετε να σας οδηγήσουν στην σωματική υπερκόπωση.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: το ένστικτο και οι πνευματώδεις ιδέες εισέρχονται στην… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: φτάσατε σε ένα άνετο σημείο στην καριέρα σας και θα είναι εύκολο να νιώσετε ικανοποίηση. Μην τα παρατάτε όμως. Έχετε φτάσει μέχρι εδώ –τώρα μπορείτε να φτάσετε και στο επόμενο επίπεδο.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: είναι μία καλή στιγμή να κοιτάξετε κάτι διαφορετικό. Κάντε ένα βήμα πίσω. Πρέπει να δείτε ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να ψυχαγωγηθείτε και γενικά να καθαρίσετε το μυαλό σας. Αυτό δεν ήταν ποτέ εύκολο για εσάς, αλλά πρέπει να γίνει. Αργότερα θα δείτε το καλό που θα σας κάνει.

Ερωτικά zwdia: Μία συγκέντρωση πάνω σε προσωπικούς στόχους ή… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα είναι κομμάτι της αλήθειας αλλά όχι ολόκληρη. Θα χρειαστεί να πιέσετε και να είστε επιθετικοί για να πάρετε όλη την ιστορία. Μην ικανοποιηθείτε με οτιδήποτε επιφανειακό.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε από σχέσεις που έχουν πια τελειώσει. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει. Στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, διστάζετε να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις ή υποχρεώσεις. Φοβάστε να μην πληγώσετε τους άλλους ή να μην τους κάνετε να θυμώσουν. Όμως στο τέλος πληγώνετε τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: κάντε ένα τολμηρό βήμα μπροστά, για να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα υπάρξει μία αναπάντεχη αντίθεση στο δρόμο σας. Η άμυνά σας είναι ήδη αποδυναμωμένη από το κρίσιμο σημείο της καριέρας σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι την επιθετικότητα των άλλων. Να είστε προετοιμασμένοι.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: τον τελευταίο καιρό κάνατε πρόοδο σε μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα έχετε αμφιβολίες που υπονομεύουν την ενέργειά σας. Φέρτε στο μυαλό σας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Είναι ολοφάνερο αυτό που σας δυσκολεύει. Μην τα παρατήσετε. Σκεφτείτε ξανά την στρατηγική σας.

Ερωτικά zvdia: Αν θέλετε να πείσετε κάποιον πόσο πολύ νοιάζεστε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κάποιος που σας ζήτησε μία χάρη ή πληροφορίες, χρειάζεται άμεση ανταπόκριση. Μην διστάζετε άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τηλεφωνήσετε ή να του απαντήσετε. Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: σήμερα θα σας στοιχειώσουν οι σκέψεις της ερωτικής σας ζωής. Ίσως σας κινεί το ενδιαφέρον η ιδέα να εξερευνήσετε συγκεκριμένες πτυχές της σχέσης σας, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το επικοινωνήσετε αυτό με τον συντροφο σας. Ίσως δοκιμάζετε ακόμα τα νερά, περιμένοντας μέχρι να καταλάβετε πως νιώθετε.

Ερωτικά ζωδια: Φύγετε μακριά με τον αγαπημένο σας ή έναν φίλο και θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε φτάσει αρκετά μακριά και έχετε απίστευτη σοφία να μοιραστείτε. Θεωρείστε δάσκαλοι. Να θυμάστε όμως, πως έχετε ακόμα πολλά να μάθετε. Έχετε και εσείς τους δασκάλους σας –ανθρώπους που πρέπει να σέβεστε.

 

zwdia