Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 2/10

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

zwdia γενικά: μην εκπλαγείτε αν δείτε τους συναδέρφους σας να φέρονται περίεργα σήμερα. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε την χαρούμενη διάθεση της εργασίας σας. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε οποιαδήποτε δουλειά με την σημερινή  πλανητική ατμόσφαιρα. Αντί να πιάσετε το μαστίγιο, προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητα, απολαύστε το.

Ερωτικά zwdia: Αντί να πιέσετε καταστάσεις, ήρθε η ώρα να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είναι καλύτερο να ακολουθήσετε το κύμα της αφθονίας παρά να προσπαθήσετε να του αντισταθείτε. Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα από τον οποίο μπορείτε να ωφεληθείτε αν έχετε τη θέληση να προσαρμόσετε την άποψή σας. Μην γυρίσετε την πλάτη σας σε κάτι που ξέρετε πως μπορεί να πετύχει.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: η ζωή σας είναι γεμάτη κοινωνικότητα τον τελευταίο καιρό. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι από όλους αυτούς τους ανθρώπους και τα πάρτι. Είναι διασκεδαστικό να βλέπετε συνέχεια κόσμο, αλλά δύσκολο να ανανεώσετε σχέσεις με παλιούς φίλους και να μάθετε τα ονόματα όλων των νέων. Πάρτε μία βαθιά αναπνοή, διότι τα πηγαίνετε μια χαρά…

Ερωτικά ζωδια: Θέλετε να γίνει το δικό σας; Έχετε μπει στον πειρασμό να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η υποστήριξη που χρειάζεστε είναι εδώ. Η αυτοπεποίθηση που θέλατε είναι μέσα σας. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Προχωρήστε πιστεύοντας στον εαυτό σας και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Είστε σε καλή θέση να κάνετε μία μεγάλη επαγγελματική κίνηση.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: με όλα τα κοινωνικά γεγονότα στα οποία έχετε παρευρεθεί, σίγουρα έχετε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που έχουν να κάνουν με την υγεία. Όλοι αυτοί οι γιατροί και νοσοκόμοι ίσως σας χρησιμεύσουν αργότερα. Κρατήστε τα στοιχεία επικοινωνίας τους για μελλοντική αναφορά. Από την άλλη, θα λάβετε κάποια καλά νέα όσον αφορά τα οικονομικά σας.

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή επιρροή φέρνει στην επιφάνεια ευκαιρίες για σχέσεις με… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε την ενέργεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρείτε το ρυθμό σας στην εργασία. Νιώστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη ημέρα σαν πείραμα για κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά. Κάντε ένα άλμα πίστης.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: ίσως ανακαλύψετε κάποιο ταλέντο σας σήμερα. Ίσως υπάρχει μία νέα μηχανή στο γραφείο και είστε οι μοναδικοί που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Ίσως έχετε μία επαγγελματική πρόταση που θα τους τρελάνει όλους. Είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε το δημιουργικό, καθώς και για οτιδήποτε γραπτό.

Ερωτικά ζωδια: Προσπαθήστε να φερθείτε με τακτ σε ένα θέμα της σχέσης σας, ειδικά αν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σχηματίστε ομάδα με κάποιον. Η ενέργεια θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε ένα πρότζεκτ. Μαζί θα καταφέρετε πολλά. Υπάρχει πιθανότητα για επιτυχία. Η δουλειά σας είναι να ορίσετε και να κατευθύνετε την ενέργεια όσο πιο παραγωγικά γίνεται.

 

Λέων

Γενικά zwdia: να περιμένετε κάποιες θετικές εξελίξεις σήμερα, οι οποίες θα επηρεάσουν όλη σας την οικογένεια. Ίσως ο συντροφος πάρει κάποια αύξηση ή του προσφέρουν μία φοβερή δουλειά. Ίσως γνωρίσετε τον ένα και μοναδικό, και το καταλάβετε από την πρώτη χειραψία. Ό, τι και αν είναι, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας προσπεράσει. Αν δεν την εκμεταλλευτείτε, θα το κάνει κάποιος άλλος.

Ερωτικά zwdia: Με την παρουσία του δια να σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν δεν δείξετε πάθος στην εργασία, τότε η δουλειά σας θα αποτύχει. Η ενέργεια της ημέρας είναι απίστευτα ζωντανή. Εκμεταλλευτείτε την για να μην μείνετε εκτός, εξαιτίας της κακής σας διάθεσης.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα έχετε απίστευτη αυτοπεποίθηση. Δουλεύετε αρκετά σκληρά τον τελευταίο καιρό, και η αναγνώριση που λαμβάνετε ενθαρρύνει το αίσθημα της αξίας σας. Οι στόχοι σας γίνονται εφικτοί και θα τους κυνηγήσετε ανανεωμένοι. Η αυτοπεποίθησή σας είναι προσγειωμένη. Θα πετύχετε σίγουρα.

Ερωτικά ζωδια: Η σεληνη στον ρομαντικό σας τομέα φέρνει ενθουσιασμό στην… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σας περιτριγυρίζει καλή τύχη, από όλες τις απόψεις. Ακολουθήστε την καρδιά σας και θα οδηγηθείτε απευθείας στην επιτυχία που σας περιμένει. Ήρθε η ώρα σας για να λάμψετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: η σημερινή ημέρα είναι φτιαγμένη για διασκέδαση και όχι για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Όσο και αν προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε, κάτι θα σας αποσπά συνεχώς την προσοχή. Το κινητό σας θα γεμίσει με αστεία μηνύματα και οι φίλοι θα σας ζαλίσουν να τους ακολουθήσετε αργότερα. Ενδώστε.

Ερωτικά zvdia: Θα δυσκολευτείτε να πάρετε μία απόφαση, όσον αφορά τον… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: βγείτε από την τρύπα που έχετε χωθεί και πείτε το ναι σε μία προσφορά που κανονικά θα απορρίπτατε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα σημερινά ρίσκα θα αποδώσουν σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε το μέλλον. Να έχετε πίστη και όχι αμφιβολία στις πράξεις σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: είστε άτομα με πολλά ταλέντα, και σήμερα θα ανακαλύψετε ακόμα ένα. Η παράδοση ενός νέου εξοπλισμού θα σας κάνει να νιώσετε πως σας έδωσαν ένα παιχνίδια για να διασκεδάσετε. Όμως, φροντίστε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους. Θα εντυπωσιαστούν απόλυτα!

Ερωτικά ζωδια: Αν υποφέρετε από στασιμότητα στον έρωτα, η απάντηση είναι να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προσέξτε κάποιον που θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει τις επιλογές σας. Έχετε την δύναμη να αλλάξετε την κατάσταση και να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Όταν παίρνετε αποφάσεις, να θυμάστε πως εσείς είστε ο τελικός κριτής, όχι κάποιος άλλος.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: μην εκπλαγείτε αν σας περιτριγυρίζουν άνθρωποι σήμερα, με ανάγκη να σας μιλήσουν. Φαίνεται πως είστε  οι μοναδικοί που μπορούν να βοηθήσουν. Όλη η προσοχή είναι κολακευτική, αλλά σας δυσκολεύει να δουλέψετε. Βοηθήστε τους άλλους, και ύστερα πείτε τους, αύριο πάλι!

Ερωτικά zwdia: Καθώς ο αρης συνδέεται με τον ουρανό στον ρομαντικο σας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιοι στην εργασία πρόκειται να σταθούν εναντίον σας και να πουν πράγματα για να τα ακούσουν όλοι. Αυτή η διαμάχη θα έχει να κάνει περισσότερο με επίδειξη παρά με εσάς, για αυτό μην πάρετε τίποτα προσωπικά.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: μην αφήσετε κανέναν να σας χειραγωγήσει. Με την σημερινή ενέργεια των πλανητών, είναι καλή στιγμή να θέσετε κάποια όρια. Ξέρετε ποιοι είναι φίλοι σας και ποιοι όχι. Πείτε όχι. Δεν μπορείτε να φτιάξετε την ζωή των άλλων. Σκεφτείτε το.

Ερωτικά ζωδια: Ένας φίλος ή κάποιος που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί και μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια για την επιτυχία. Είστε σε μία θέση που δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε την αποτυχια. Αν θέλετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγείτε με φίλους. Οι άνθρωποι θα είναι ανέμελοι, με διάθεση για κουβέντα και χωρίς την δουλειά στο κεφάλι τους. Μην εναντιωθείτε στην ενέργεια.

Ερωτικά zvdia: Η θέλησή σας να ακούσετε, είναι το κλειδί για να διατηρήσετε μία ρομαντική… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει τους γκρινιάρηδες, έτσι αν ξυπνήσετε ανάποδα, αφήστε την στο σπίτι. Οποιοσδήποτε αρνητισμός θα ενισχυθεί, έτσι φορέστε απλά ένα χαμόγελο. Η ημέρα θα περάσει πιο εύκολα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: οι τεχνικές σας ικανότητες θα ενισχυθούν σήμερα. Φαίνεται πως η εκπαίδευσή σας επιτέλους αποδίδει. Οι νέες σας ικανότητες θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε αίτηση για μία νέα θέση, ετοιμάστε το βιογραφικό σας. Οποιαδήποτε κίνηση θα είναι για το καλύτερο.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: κάποια αποκαλυπτικά συναισθήματα θα κάνουν το… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σας έχει δοθεί το πράσινο φως, για αυτό πατήστε γκάζι. Η αυθεντική και μοναδική σας προσέγγιση θα λάβει χειροκροτήματα και ανταμοιβές μέσα σήμερα, για αυτό μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις ιδέες σας στους άλλου. Η επιτυχία είναι δική σας.

 

 

 

zwdia