Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 23/10

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

zwdia γενικά: η σημερινή ημέρα είναι καταπληκτική για εσάς, και θα λάμπετε από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, καθώς θα εκπέμπετε τον εσωτερικό σας εαυτό προς τα έξω. Θα βρίσκετε χαρά στις πιο απλές και συνηθισμένες καταστάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε από λόγια, με την σημερινή ευθυγράμμιση.

Ερωτικά zwdia: τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται πιο έντονα, καθώς… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ο καλύτερος τρόπος να γιατρευτείτε από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι να μιλήσετε με τους άλλους. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους ανθρώπους γύρω σας και θα ωφεληθείτε. Σύντομα το φορτίο σας θα μειωθεί και η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ πιο ήρεμη.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: υιοθετήστε ανέμελη συμπεριφορά, αντί να αφήσετε βαριά συναισθήματα να σας επηρεάσουν. Είναι μία πολύ καλή στιγμή να εμπλουτίσετε το μυαλό σας και όχι για να αφήσετε την καρδιά να πάρει τον έλεγχο. Προσέξτε την επεκτατική φύση της ημέρας που σας επιτρέπει να σκεφτείτε χωρίς συναίσθημα. Καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: θα παρατηρήσετε ένα ανήσυχο συναίσθημα καθώς η ηλιακή έκλειψη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις συζητήσεις της προηγούμενης ημέρας. Φαίνεται πως το μυαλό σας παίζει σε επανάληψη πράγματα, και δεν μπορείτε να βγάλετε από εκεί μέσα τα λόγια των άλλων. Βάλτε τα δυνατά σας να το σταματήσετε αυτό, καθώς αν δεν το κάνετε, θα κυριαρχήσει πάνω στο υποσυνείδητό σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η αισιοδοξία σας σήμερα θα είναι εμπνευσμένη. Θα ανακαλύψετε πως η ανέμελη συμπεριφορά θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Πείτε μερικά ανέκδοτα και υπενθυμίστε στους ανθρώπους πως δεν χρειάζεται να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά.

Ερωτικά zvdia: Η διέλευση της αφροδιτης στο ζωδιο του σκορπιου, θα φέρει στην επιφάνεια… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ακόμα και αν δεν είστε σωματικά στην εργασία σας, το μυαλό σας θα είναι εκεί σίγουρα. Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε ένα διάλειμμα. Για αυτό το λόγο ασχοληθείτε με το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε την γυμναστική για να εξωτερικεύσετε το άγχος σας ή την σύγχυση που μπορεί να κουβαλάτε.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: κάποιες δύσκολες προκλήσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό, πρόκειται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα. Ήταν εύκολο να αγνοήσετε στην αρχή το πρόβλημα, όμως τώρα που πήρε μεγάλες διαστάσεις, ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό σε αυτά τα θέματα.

Ερωτικά ζωδια: Η ερωτική σας ζωή θα ενισχυθεί από σήμερα, καθώς η αφροδίτη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: συντονιστείτε με τον εαυτό σας –σαν ξεχωριστό άτομο –και μην προσπαθείτε να κρατήσετε την εικόνα του εργοδότη ή του εργαζόμενου. Αφήστε τους ρόλους στην άκρη για να διασκεδάσετε. Ακόμα και αν πρέπει να δουλέψετε, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με το να είστε ο εαυτός σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: θα είστε εκείνοι που θα τρέξουν όλοι για συμβουλές σήμερα. Είστε εκείνοι με όλες τις απαντήσεις. Εμπιστευτείτε την κρίση σας καθώς και τις γνώσεις σας. Νιώστε ελεύθεροι να πιέσετε τον εαυτό σας στα όρια. Αν απομακρυνθείτε πολύ, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα βήμα πίσω. Αν δεν περάσετε ποτέ τα όρια, δεν θα μάθετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε.

Ερωτικά zwdia: Καθώς ο ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον ρομαντικό τομέα του.. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: θα είναι δύσκολο να κλείσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε σήμερα. Ασχοληθείτε με παιχνίδια που απασχολούν το μυαλό. Αν πρέπει να δουλέψετε σήμερα, σκεφτείτε την εργασία σας σαν παιχνίδι και όχι σαν καθήκον.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: ίσως απογοητευτείτε όταν ανακαλύψετε πως οι άνθρωποι δεν είναι τόσο ευαίσθητοι απέναντι σε μία κατάσταση, όσο θα θέλατε. Ενώ προσπαθείτε να δημιουργήσετε μία ισχυρή επαφή με κάποιον, αυτό το άτομο, πρόκειται να κάνει πίσω. Οι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν τα έντονα συναισθήματα.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ηλιακή έκλειψη στον τομέα της επικοινωνίας θα φέρει νέα ή… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η δουλειά σας θα είναι πιο διασκεδαστική αν υποκριθείτε πως πρωταγωνιστείτε σε μία ταινία. Η ενεργή σας φαντασία θα αναλάβει από εκεί και πέρα. Αν δεν δουλεύετε σήμερα, ακόμα καλύτερα. Απολαύστε το ρεπό σας και χαλαρώστε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: ίσως δημιουργηθεί μία άγρια φωτιά μέχρι το τέλος της ημέρας. Εσείς θα είστε ένας από τους φταίχτες αλλά μην νιώθετε άσχημα για αυτό. Η φωτιά είναι καταστροφική αλλά ταυτόχρονα και χρήσιμη. Αφήστε την να καθαρίσει οτιδήποτε άχρηστο για να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: η σημερινή έκλειψη στον οικονομικό σας τομέα θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ακόμα και αν δεν δουλεύετε σήμερα, το μυαλό σας θα είναι στην δουλειά, καθώς κάποιος θα σας τηλεφωνήσει με κάποιες επαγγελματικές ερωτήσεις. Να θυμάστε πως δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε. Μπορεί να περιμένει μέχρι την Δευτέρα.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: βάλτε λίγη μουσική και αρχίστε τον χορό. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε την διάθεσή σας και να διασκεδάσετε με πολλούς ανθρώπους. Θα ανακαλύψετε πως όσο συμμετέχετε σε πνευματώδεις συζητήσεις, τόσο περισσότερο θα σας τραβάει η ιδέα πως η ζωή πρέπει να είναι διασκεδαστική και όχι γεμάτη πόνο και άγχος.

Ερωτικά ζωδια: Η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο σας μοιάζει με την νέα σελήνη, ενισχύοντας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ισορροπία θα έρθει όταν σταματήσετε τις βιαστικές κινήσεις. Κοιτάξτε την μεγαλύτερη προοπτική. Δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Μην αφήσετε οτιδήποτε μικρό να σας καταστρέψει την μέρα.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδιαίτερα επεκτατική για εσάς, και λίγα θα μπορέσουν να σταματήσουν την πρόοδό σας. Τα μάτια σας έχουν μία σπίθα που λέει πως είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα πιστέψουν και οι υπόλοιποι. Υπάρχει αρκετή τύχη με τον μέρος σας σήμερα… για αυτό διοχετεύστε την σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

Ερωτικά zvdia: Αν και οι φίλοι, ή ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον, θα σας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μπορείτε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με ευκολία. Υπάρχει μία ανέμελη ροή στην ημέρα η οποία σας βοηθά να απελευθερωθείτε από την ένταση της εργασίας. Είτε δουλεύετε, είτε όχι, προσπαθήστε να υιοθετήσετε ανέμελη συμπεριφορά.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: είναι μία πολύ καλή στιγμή να αρχίσετε το γράψιμο. Το ταλέντο σας με τις λέξεις πρόκειται να λάμψει σήμερα αν γράψετε κάποιο γράμμα, email ή ποίημα. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε πολύ καλά όταν αφήνετε στην άκρη τα συναισθήματα και επικεντρώνεστε στην σκέψη σας. Επεκτείνετε την επιρροή σας με το να επικεντρωθείτε σε πράγματα που απαιτούν εγκεφαλική συγκέντρωση.

Ερωτικά ζωδια: Τα πράγματα γίνονται καυτά και πικάντικα στον κοινωνικό σας τομέα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ελπίζετε να βρεθεί μία διέξοδος από τα δύσκολα θέματα που αντιμετωπίζετε. Δυστυχώς, όμως, το επίπεδο της έντασης θα συνεχιστεί –μόνο οι άνθρωποι και το σκηνικό αλλάζει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το χιούμορ σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η σημερινή ενέργεια θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα που θέλετε. Θα ανακαλύψετε πως οι άνθρωποι έχουν την θέληση να σας βοηθήσουν. Το κόλπο είναι να συνδυάσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες με την γνώση των άλλων. Θα δημιουργήσετε έναν απίστευτο συνδυασμό δύναμης.

Ερωτικά zvdia: Οι πλανήτες σήμερα επικεντρώνονται στους στόχους και τις… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: δεν τα πηγαίνετε πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος είναι πως δεν έχετε πολύ χρόνο για αυτούς, καθώς η εργασία σας έχει σε μονοπώλιο. Ασχοληθείτε λίγο με τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: κάποια εμπόδια που αγνοούσατε αρχίζουν να επεκτείνονται ξαφνικά πέρα από κάθε λογική. Προσέξτε τα λόγια σας, καθώς μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα. Ο εγωισμός σας θα απειληθεί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ηλιακή έκλειψη στον τομέα της δράσης και της περιπέτειας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: εφαρμόστε αυτά που μαθαίνετε στην εργασία σας, στο σπίτι. Κάποιος στην προσωπική σας ζωή χρειάζεται λίγη πειθαρχία, ή κάποιες πρακτικές συμβουλές. Οι συζητήσεις ρέουν με ευκολία, οδηγώντας σε παραγωγικές καταστάσεις.

 

zwdia

 

 

zwdia