Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 30/10

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Κριός

zwdia γενικά: κάποια συναισθήματα παρελθοντικών εμπειριών σας γεμίζουν υποχρεώσεις, ειδικά όσον αφορά την οικογένειά σας. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να είστε σίγουροι πως κάνετε για τους άλλους όσα κάνετε και για εσάς. Ό, τι και αν υποθέσετε θα γεμίσει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας με παρελθοντικά τραύματα. Και μην εκπλαγείτε αν αυτοί που θα βοηθήσετε σας βοηθήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους αργότερα.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: μήπως κάποιος σας ζηλεύει;… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: προσπαθήστε να μην θυμώσετε και να μην εκνευριστείτε αν το μονοπάτι σας ξαφνικά αλλάξει. Αυτό είναι σημάδι πως πρέπει να αναθεωρήσετε την πρόσφατη πρόοδό σας. Γυρίστε πίσω και τακτοποιήστε οτιδήποτε περάσατε απρόσεκτα την πρώτη φορά.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: συγγενείς ή γείτονες θα έρθουν προς το μέρος σας σήμερα, ζητώντας χάρες. Μερικοί ξέρουν ακριβώς ποια κουμπιά να πατήσουν για να σας κάνουν ό, τι θέλουν. Μην σας πιάνουν ενοχές ή αρνητικά συναισθήματα. Βοηθήστε τους άλλους αν θέλετε, αλλά κάντε το μόνο αν θέλετε εσείς και όχι επειδή πρέπει. Θα μάθετε κάτι μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Ερωτικά ζωδια: Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τα δυνατά συναισθήματα που βιώνετε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιες νέες τάσεις που απολαμβάνετε τον τελευταίο καιρό, δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψετε πίσω και να αναθεωρήσετε. Φαίνεται πως περάσατε κάποια πράγματα βιαστικά. Αναθεωρήστε τις ιδέες σας. Είναι πραγματικά λογικές;

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μία προσωρινή έλλειψη πίστης στις ικανότητές σας, σας κάνει διστακτικούς όσον αφορά το ξεκίνημα ενός πρότζεκτ ή μίας δουλειάς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάτι που θέλατε εδώ και καιρό να δοκιμάσετε ή την βοήθειά σας σε κάποιον άλλον. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως η σκληρή δουλειά είναι το ίδιο σημαντική με το ταλέντο –και δεν υπάρχει τίποτα που να σας τρομάζει σε αυτό!

Ερωτικά zvdia: Αν και η δέσμευση δεν είναι στο μυαλό σας, δεν θα απορρίψετε μία… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ξεκινάτε να έχετε αμφιβολίες για μία σημαντική αλλαγή που κάνατε πρόσφατα. Τα πράγματα δεν προχωράνε τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Μην ανησυχείτε και μην τα παρατάτε.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: μία τηλεφωνική συζήτηση με κάποιον που μένει μακριά θα σας στεναχωρήσει, καθώς το συγκεκριμένο άτομο σας λείπει αρκετά. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ονειροπόληση. Ίσως αμφισβητήσετε την κατεύθυνσή σας και σκεφτείτε άλλες πιθανές επιλογές. Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις τελικές αποφάσεις. Να σκεφτείτε την κάθε λεπτομέρεια.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: με την αφροδίτη στο ζωδιο του σκορπιου, μία βαθύτερη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάτι που νομίζατε πως είναι σίγουρο, δεν είναι τόσο στέρεο τελικά. Είναι καλή στιγμή να επιστρέψετε πίσω και να ελέγξετε τα γεγονότα. Αν και θα προτιμούσατε να προχωρήσετε μπροστά, είναι απαραίτητο να τακτοποιήσετε το παρελθόν για να αποδεχτείτε το μέλλον.

 

Λέων

Γενικά zwdia: σήμερα θα έχετε την διάθεση για διαλογισμό. Θα σκέφτεστε την καθημερινότητα, για παράδειγμα πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας, ή πιο δύσκολα θέματα, όπως τον σκοπό της ζωής σας. Δεν θα θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε για σήμερα. Θα θελήσετε να μείνετε μέσα, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα του εαυτού σας.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: μπορείτε να δουλέψετε αρμονικά με τον συντροφο σας, αρκεί να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το ένστικτό σας ίσως σας απογοητεύσει λίγο σήμερα. Αντί να προσπαθήσετε να μαντέψετε τι θα σας φέρει το μέλλον, διαλογιστείτε και μείνετε συγκεντρωμένοι στο παρόν. Προσέξτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: οι υποχρεώσεις σε φίλους και ομάδες θα επηρεάσουν τον χρόνο που θέλετε να περάσετε με τον συντροφο σας. Ένας αριθμός επισκεπτών στο σπίτι θα απαιτήσει αρκετό από το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, πράγμα που θα σας κουράσει. Δεν είστε υπηρέτες κανενός. Έχετε το δικαίωμα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ερωτικά ζωδια: Πρέπει ή όχι να βγείτε ραντεβού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει;… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι ηλεκτρονικές συσκευές και οτιδήποτε μηχανικό που αγοράσατε για την εργασία σας, θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα τις επόμενες εβδομάδες. Κάντε υπομονή. Διαβάστε ξανά τα εγχειρίδια, ακόμα και αν γίνει στο ρεπό σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: ίσως ξυπνήσετε σήμερα το πρωί και αποφασίσετε πως το σπίτι σας θέλει γενική. Η επιθυμία να περάσετε την μέρα σας καθαρίζοντας θα είναι σχεδόν εμμονή. Κάντε αυτό που πρέπει, αλλά μην ξεχνάτε την μεγάλη εικόνα. Ό, τι και αν κάνετε σήμερα, δείτε το με την κατάλληλη προοπτική. Ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει αν το σπίτι σας δεν είναι αποστειρωμένο.

Ερωτικά zvdia: Βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για τους ανθρώπους, καθώς το ένστικτο… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: αυτό που σκέφτεστε είναι το λιγότερο πιθανό να συμβεί. Όταν κάνετε μακροχρόνια σχέδια, πρέπει να θυμάστε πως υπάρχουν εκατοντάδες αναπάντεχες περιπτώσεις για να σκεφτείτε. Παραμείνετε ευέλικτοι –ειδικά τους επόμενους μήνες.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: ο έξτρα χρόνος και η προσοχή που δώσατε στην εργασία σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν τώρα. Έχετε δουλέψει σκληρά για να φτάσετε εδώ που είστε και δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα την άνοδο στην σκάλα της επιτυχίας. Δεν πρόκειται να κατασταλάξετε. Σήμερα θα περάσετε αρκετό χρόνο σχεδιάζοντας τον επόμενό σας στόχο. Χρησιμοποιήστε όλα σας τα πλεονεκτήματα.

Ερωτικά ζωδια: Η συγκέντρωση στο ζωδιο σας σηματοδοτεί πως μάλλον είστε ερωτευμένοι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε τώρα είναι να υποκριθείτε πως έχετε την απάντηση, όταν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παραδεχτείτε πως δεν είστε σίγουροι για αυτά που θα φέρει το μέλλον. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε περισσότερο σεβασμό.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: ένας μεγαλύτερος επισκέπτης θα έρθει στο σπίτι σας σήμερα, πιθανότατα για να σας βοηθήσει με κάποιου είδους δουλειά. Τα οικογενειακά μέλη σας εγκατέλειψαν για σήμερα. Θα καλωσορίσετε την παρέα του καθώς και την βοήθειά του. Κάποια πρακτικά ζητήματα θα χρειαστούν την προσοχή σας, για αυτό βρείτε λίγο χρόνο για να εστιάσετε στις λεπτομέρειες.

Ερωτικά zwdia: Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από μία σχέση, αλλά ζητάτε έναν σύντροφο που… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν είστε μακριά από την εργασία σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το χρόνο για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε τις μακροχρόνιες αποφάσεις σας. Θα έχετε μία μοναδική προοπτική σήμερα, η οποία θα βοηθήσει φοβερά την καθημερινότητά σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: σήμερα θα βοηθήσετε κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους που μένουν στη γειτονιά σας. Ίσως τους βοηθήσετε να κουβαλήσουν κάποια ψώνια ή τους κάνετε κάποια διευκόλυνση. Τα κατοικίδια χρειάζονται επίσης λίγη προσοχή. Ότι και αν είναι , θα το απολαύσετε και θα εκτιμηθεί. Να περιμένετε μία αρκετά πολυάσχολη ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά διασκεδαστική αυτές τις ημέρες, έτσι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην βιαστείτε να ακολουθήσετε έναν μακροχρόνιο στόχο. Τις επόμενες εβδομάδες, τα πράγματα θα γυρίσουν προς τα πίσω. Περιμένετε μέχρι να επανέλθει η πορεία τους πριν δεσμευτείτε σε κάτι το πρωτοποριακό.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η ειλικρινής προσπάθεια εκ μέρους σας έχει οδηγήσει σε πρόσφατη αύξηση εισοδήματος. Σήμερα θα σκεφτείτε αρκετά τα έσοδά σας. Ενώ οι άλλοι δεν είναι καθόλου προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα αυτή τη περίοδο, εσείς είστε ακριβώς το αντίθετο. Να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστικοί, αλλά χωρίς υπερβολές. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε μέχρι εδώ.

Ερωτικά zvdia: Ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω σηματοδοτεί πως κρατάτε τα χαρτιά σας… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: τα πάντα φαίνεται πως έχουν μείνει ακίνητα σήμερα. Είναι καλή στιγμή να πάρετε ρεπό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μην σκεφτείτε τίποτα όσον αφορά τη καριέρα σας. Όσα σχέδια κάνετε σήμερα, δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως θέλετε.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στα οικογενειακά μέλη, στα παιδιά και στον συντροφο, θα σας γεμίσει με υποχρεώσεις. Οι προσπάθειές σας θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Δεν θα το ευχαριστηθείτε μόνο εσείς, αλλά και οι υπόλοιποι. Θα νιώσετε την εκτίμηση των ανθρώπων που αγαπάτε, και θα υπάρξει ώθηση αυτοπεποίθησης.

Ερωτικά ζωδια: Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μπερδεμένα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας θα πάρει ρεπό σήμερα, για αυτό απολαύστε το διάλειμμα, αντί να κάνετε πράγματα που απαιτούν έντονη σκέψη. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας.