Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 25/10

imerisies-1-7-14

Κριός

zwdia γενικά: ένας επαγγελματικός στόχος που έχετε βάλει, μοιάζει αβέβαιος. Θα αναρωτιέστε αν η δουλειά σας πήγε στράφι. Μην σκέφτεστε έτσι. Συμβαίνουν πολλά που εσείς δεν τα γνωρίζετε ακόμα. Όταν ακούσετε αυτές τις εξελίξεις, θα ξέρετε πως είστε στο σωστό δρόμο. Μην σπαταλήσετε όλη σας την ημέρα με το να σκέφτεστε την δουλειά σας.

Ερωτικά zwdia:  Η σημερινή επαφή του ηλιου με την αφροδίτη δίνει… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η ημέρα θα ξεκινήσει ευχάριστα, καθώς μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσετε την έγκριση των άλλων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να είστε ο εαυτός σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: μήπως ξοδεύετε πολύ χρόνο δουλεύοντας πάνω σε κάτι που προσπαθείτε να μάθετε πολύ καλά; Σήμερα τα πράγματα θα είναι πιο μπερδεμένα από ότι συνήθως. Ίσως συναντήσετε κάποια ιδέα που δεν θα βγάζει νόημα στην αρχή. Σκεφτείτε κάτι άλλο, αντί να σπαταλήσετε χρόνο. Το νόημα της ιδέας θα σας έρθει στα ξαφνικά.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει κάτι το όμορφο σε μία… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα για σήμερα, όσον αφορά την εργασία σας, για αυτό προσέξτε. Σιγουρευτείτε πως έχετε κουτί πρώτων βοηθειών, ή τουλάχιστον πως ξέρετε που βρίσκεται, σε περίπτωση που το χρειαστείτε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μήπως ξυπνήσατε το πρωί με μία θολή ανάμνηση ενός ονείρου να σας απασχολεί; Αν ναι, μην το παιδεύετε πολύ. Ίσως δεν ήταν γραφτό να το θυμάστε όλο, αλλά να αναλύσετε αυτό που θυμάστε. Ίσως σας έρθει κάποια άλλη στιγμή. Εξάλλου είναι απλώς ένα όνειρο.

Ερωτικά zvdia: Καθώς ο ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα διαισθανθειτε πως κατι ρέπει να γίνει πριν σας το πει κάποιος άλλος. Ακούστε το ένστικτό σας. Μην περιμένετε τις οδηγίες: απλά προχωρήστε. Οι ανώτεροι και οι συνεργάτες σας θα το εκτιμήσουν.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια νομικά ζητήματα. Ίσως οι ανασφάλειά σας ξύπνησε χάρη σε μία συγκεκριμένη δυσκολία. Θα χρειαστεί να δείτε όλη τη κατάσταση λίγο πιο αντικειμενικά. Ζητήστε την βοήθεια κάποιου. Θα ανακουφιστείτε ύστερα πό αυτό.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει ρομαντικά συναισθήματα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προσέξτε τον τρόπο που προσφέρετε συμβουλές. Οι άνθρωποι θα σας θεωρήσουν αγενή και αναίσθητο, αν περπατήσετε δίπλα τους και τους πείτε πως πρέπει να δουλεύουν. Κρατήστε τα σχόλια για τον εαυτό σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια ή την συμβουλή κάποιου σήμερα. Μην διστάσετε να την ζητήσετε. Είστε περήφανοι για την αυθεντικότητα και την ανεξαρτησία σας. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς για βοήθεια. Τώρα θα πρέπει να το κάνετε και εσείς. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας, αλλά σημάδι δύναμης.

Ερωτικά zwdia: Μία σχέση θα λάβει θετική ώθηση, ή ίσως μία συνάντηση… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το ένστικτό σας έχει δίκιο για τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε την ικανότητα να περπατάτε σε ένα δωμάτιο και να καταλαβαίνετε αμέσως τον κόσμο που βρίσκεται μέσα. Δουλέψτε με την ενέργεια της ημέρας και όχι εναντίον της.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: αν ο συντροφος σας δεν είναι σίγουρος αν θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας σήμερα, ίσως πληγωθείτε στην αρχή, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο με την οικογένειά του. Θα  μπορέσετε να συναντηθείτε, αλλά όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Αν ένα ρομάντζο πηγαίνει αντίθετα από εκεί που θέλετε να πάει, ίσως… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα κερδίσετε την εύνοια και τον σεβασμό των άλλων στην εργασία, αν τους ακούσετε και κατανοήσετε τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Το αυτί σας είναι πιο σημαντικό από το στόμα σας σήμερα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: μήπως θα έχετε καλεσμένους σήμερα στο σπίτι; Αν ναι, θα ανησυχήσετε για το τι πιστεύουν για το σπίτι σας καθώς και για τις ικανότητές σας σαν οικοδεσπότης. Μην σπαταλήσετε χρόνο εκεί. Θα περάσετε όμορφα και το απόγευμα θα μείνει αξέχαστο.

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή ενέργεια είναι τέλεια για συναντήσεις και γενική… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: έχετε αναλύσει ένα συγκεκριμένο θέμα σε σημείο εξάντλησης. Η περεταίρω προσπάθεια δεν θα σας βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση. Αφήστε το ένστικτο να σας κυριεύσει. Τι σας λέει για αυτό το θέμα;

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: σήμερα θα παρευρεθείτε σε μία ιδιαίτερη συναντηση, μαζί με τον συντροφο σας. Αν δεν βλέπετε κάποιον, τότε θα συναντήσετε φίλους εκεί, και θα κάνετε και κάποιους νέους. Ένας από αυτούς θα έχει πιθανότητες για σχέση, και θα είναι λίγο μεγαλύτερός σας

Ερωτικά ζωδια: Η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της, με την σεληνη να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το να νιώθετε ελλιπείς, έτοιμοι να τα παρατήσετε και να λέτε δεν ξέρω, δεν είναι η απάντηση. Υπάρχει πάντα τρόπος και μπορείτε να βρείτε τη λύση ρωτώντας τους άλλους, κάνοντας έρευνα, και πάνω από όλα, διατηρώντας θετική συμπεριφορά.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα θα υπάρξουν πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάποιοι μεγαλύτεροι επισκέπτες, ίσως οι γονείς σας, θα έρθουν από το σπίτι σας. Η επίσκεψη θα είναι ήρεμη, με ανέμελες συζητήσεις, αλλά ευχάριστες. Αργότερα, θα βρεθείτε με φίλους για κάποια γιορτή.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει διασκεδαστικές ευκαιρίες και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: τίποτα δεν σας σταματά. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα ξεκινώντας την ημέρα σας δυναμικά και πεπεισμένοι. Ό, τι και αν χρειάζεστε, το έχετε ήδη, είτε το ξέρετε είτε όχι. Ξαφνικά όλα θα μπουν στη σωστή θέση.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: κάποιος που περιμένατε να τηλεφωνήσει, ίσως να μην το κάνει, και εσείς θα ανησυχήσετε αρκετά. Μην ντραπείτε να τηλεφωνήσετε εσείς. Ο φίλος σας ίσως κοιμήθηκε παραπάνω ή είναι υπερβολικά κουρασμένος. Δεν σας έχει ξεχάσει.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει θέματα στις σχέσεις. Η επιρροή.. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ημέρα θα ξεκινήσει αργά και θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον ρυθμό σας. Τίποτα από αυτά που λέτε δεν θα βγαίνει σωστά, και θα νιώθετε εκτός τόπου και χρόνου. Μην ανησυχείτε, είναι παροδικό.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: κάποιες οικονομικές ανησυχίες θα βρίσκονται στο μυαλό σας σήμερα. Μία επιταγή που περιμένετε ίσως να μην έρθει. Ίσως σας παίρνει περισσότερο χρόνο να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο, έτσι καθυστερούν και τα έσοδα. Η λέξη κλειδί εδώ είναι η «καθυστέρηση». Έχουν αργήσει, δεν έχουν ακυρωθεί. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά zvdia: Η γοητεία θα ανοίξει πόρτες για εσάς σήμερα, καθώς ο ερμής στο… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Νιώθετε μεγάλη πίεση να αποδείξετε σε κάποιον πως είστε άξιοι. Το άγχος έχει αυξηθεί, και για αυτό το λόγο ίσως κάνετε κάποια λάθη. Ηρεμήστε πρώτα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Η επιθυμία να βρεθείτε με φίλους είναι ισχυρή σήμερα, αλλά ίσως να μην γίνει τη στιγμή που το θέλετε. Ίσως σας καθυστερήσει η εργασία. Μην απελπίζεστε. Θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε. Τακτοποιήστε τις δουλειές σας και μην ανησυχείτε για τίποτα.

Ερωτικά ζωδια:  zwdia σε σχέση: η επικοινωνία αποκαθίσταται καθώς η ανάδρομη πορεία του ερμή… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν βρεθείτε σε αρχηγική θέση, πάρτε μία βαθιά ανάσα, και συνειδητοποιήστε πως ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Να θυμάστε, πως ο καλύτερος τρόπος να ηγηθείτε των άλλων, είναι να ξέρετε τι θέλουν, τι σκέφτονται και ποιες είναι οι ιδέες τους.

 

zwdia

 

 

zwdia