Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 29/11

imerisies-11314

Κριός

Zwdia γενικά: Σήμερα θα έχετε μια προκλητική διάθεση. Τι τελευταίες μέρες ψάχνετε μια διέξοδο προκειμένου να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε μέσα σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να το κάνετε, καθώς θα προκύψουν νέες προσκλήσεις στο δρόμο σας. Αν αντιμετωπίσετε τους «δαίμονές» σας, θα απελευθερωθείτε από τους φόβους σας, που σας περιτριγυρίζουν τόσο καιρό.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Στο διάστημα που είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε με άλλα άτομα θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες. Με το να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, απλώς δεν θα λειτουργήσει. Μην πεισμώνετε. Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με αρμονία.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Οι πόθοι σας είναι εγκλωβισμένοι τις τελευταίες μέρες. Τώρα είναι η ώρα να τους απελευθερώσετε. Μερικοί από αυτούς μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη ή αποδοκιμασία, αυτός όμως δεν είναι λόγος να τους κρατάτε μέσα σας. Με το να καταπιέζεστε και να μην εκφράζεστε μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι ειλικρινής με τον εσωτερικό εαυτό σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ευτυχισμένοι και υγιής.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Πρέπει να γίνετε πιο κοινωνική και εξωστρεφής. Χαμογελάστε όταν αντιμετωπίζετε τους άλλους ανθρώπους. Αν έχετε αυτή την διάθεση η εβδομάδα σας θα έχει μια πολύ καλή αρχή. «Μην κρύβεστε στα παρασκήνια».

 

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Τι περίεργη μέρα για σας Δίδυμοι! Νοιώθετε σαν να έχετε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για ένα μακρινό μέρος . Η αναχώρηση πλησιάζει και εσείς δεν έχετε χρόνο ούτε για να ετοιμάσετε τις αποσκευές σας, ούτε να πείτε αντίο. Μην χάνετε στιγμή. Η περιπέτεια σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά φοβάστε να πάτε. Όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα σας επωφελήσει αν πάρετε αυτή την πτήση.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Όλα πάνε ρολόι για σας. Είστε σε πολύ ευνοϊκή θέση με τους άλλους γύρως σας. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο σε ότι και αν αντιμετωπίσετε. Αυτό είναι το φωτεινό σημείο μεταξύ των «μαύρων σύννεφων» που περιμένετε.

 

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Όταν τελειώσει η μέρα, θα κάνετε έναν απολογισμό, όπως συνηθίζετε. Άγριες ιδέες έχουν φυτρώσει στο κεφάλι σας. Μπορεί να φανταστήκατε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, ή σχέδια για μια εφεύρεση ή ένα άνοιγμα στον χώρο των επιχειρήσεων. Μην απορρίψετε αυτές τις ιδέες επειδή σας μοιάζουν ανέφικτες. Δεν είναι.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αυτή πρόκειται να μια δύσκολη μέρα για σας εκτός και αν είστε προετοιμασμένοι. Μπορεί να θελήσετε να υιοθετήσετε μια διαφορετική προσωπικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας. Βάλτε τα συναισθήματά και τις ανησυχίες σας στην άκρη. Μείνετε αισιόδοξοι και θετικοί ανά πάσα στιγμή.

 

 

Λέων

Zwdia γενικά: Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αναταραχή στη συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε μια επιτακτική ανάγκη να συζητήσετε με τον σύντροφό σας. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί αν γίνετε όλο και πιο επίμονοι σχετικά με το να πετύχετε αυτή τη συζήτηση. Ο θυμός και η αίσθηση αποξένωσης μπορούν να αποφευχθούν αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας με σαφήνεια και συμπόνια.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η μέρα ξεκινά πολύ θετικά για εσάς. Έχετε τον έλεγχο παρόλο που πιστεύετε το αντίθετο. Διαθέτετε περισσότερη δύναμη απ’ ό,τι νομίζετε. Οι άνθρωπο γύρω σας είναι ευχαριστημένοι που συνεργάζονται μαζί σας, και σε γενικές γραμμές, το περιβάλλον γύρω σας είναι υγιές για όλους.

 

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιον εκνευρισμό σήμερα. Όλοι γύρω σας φαίνονται αναστατωμένοι και ανίκανοι να επικοινωνήσουν μαζί σας με σαφήνεια. Ευτυχώς, η ψυχραιμία σας θα σας βοηθήσει. Για αποφευχθεί μια ξαφνική έκρηξη, θα ήταν καλή ιδέα να αποφύγετε το σπίτι σας και τις εντάσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσετε εκεί. Κάντε ένα διάλειμμα από την ρουτίνα σας, μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας ηρεμήσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Προσπαθήστε να μην είστε υπέρ-προσεκτικοί για τα πάντα. Αν νοιώθετε μια νευρικότητα και μια ανησυχία, τότε επηρεάζετε και τους γύρω σας. Αυτό το δύσκολο κλίμα θα συνεχίσει να φουντώνει, αν δεν χαλαρώσετε.

 

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η δυσαρέσκεια που αισθάνεστε θα εξαφανιστεί σήμερα, καθώς αντιμετωπίζετε και επιλύνετε όλα τα μικρά προβλήματα που σας ενοχλούν. Το όριο ανοχής σας είναι πολύ χαμηλό έως ανύπαρκτο. Αντιμετωπίστε όμως και τους φίλους σας που σας εκνευρίζουν τον τελευταίο καιρό. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί δραματικά αν «ξεφορτωθείτε» τα άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε μια πολύ δυνατή υποστήριξη από τους άλλους γύρω σας. Είναι πολύ εύκολο να διακρίνετε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και να τους «χρησιμοποιήσετε» για να πάτε μπροστά. Βρίσκεστε στο σημείο εκκίνησης. Ξεφορτωθείτε τα «σκουπίδια» από το γραφείο σας και αρχίστε κάτι νέο.

 

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Σπάνια εκπλήσσεστε ή ενοχλείστε από κάποια περιστασιακή αποτυχία. Σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά ότι και αν αναλάβετε. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρατήσετε μια χαλαρή στάση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χρήματα. Αν πράξετε σωστά, θα διατηρήσετε και την ενέργειά και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βεβαιωθείτε πως πηγαίνετε στην δουλειά σας με χαμόγελο. Αν αισθάνεστε άκεφοι, τα χαμόγελα των άλλων μόνο αγανάκτηση και απογοήτευση θα σας δημιουργήσουν. Επειδή δεν άρχισε καλά η μέρα δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσει έτσι.

 

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Αναμένετε να είναι μια διχασμένη ημέρα ανάμεσα σε δύο φαινομενικά παράδοξες παρορμήσεις που αισθάνεστε μέσα σας. Η μια πλευρά σας θέλει να περάσετε την ημέρα στο σπίτι μόνοι. Η άλλη πλευρά σας επιδιώκει να βρεθείτε με φίλους και να κάνετε δημιουργικές συζητήσεις. Θα αισθάνεστε εξαντλημένοι από την προσπάθεια να κάνετε την τέλεια επιλογή.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα πάντα λειτουργούν υπέρ σας. Βάλτε στην άκρη τυχόν μακροπρόθεσμες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και επικεντρωθείτε στο παρόν. Στην τρέχουσα κατάσταση που βρίσκεστε, διαθέτετε μεγάλες δυνατότητες. Τώρα είναι η ώρα να επεκταθείτε.

 

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Συχνά σας αποκαλούν η «ομάδα καθαρισμού». Είτε πρόκειται για το σπίτι ή το ασυνείδητό σας. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να τακτοποιεί το σπίτι, να πετάει άχρηστα πράγματα και να καθαρίζει το γραφείο. Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που σας αναγκάζουν να προετοιμαστείτε για κάποιον ή κάτι νέο και διαφορετικό.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δεν έχει νόημα να θυμώνετε με τις αντιθέσεις που αντιμετωπίζετε και να τις καταπολεμάτε. Δεν θα είστε σε θέση να τις κερδίσετε οπότε καλύτερα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με αυτές. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να διατηρήσετε την ειρήνη και να βρείτε τρόπους για να ταιριάζετε με τους άλλους.

 

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Πράξτε χωρίς δισταγμό σήμερα, ειδικά αν ακολουθείτε άγνωστες κατευθύνσεις ή εξερευνάτε νέα εδάφη. Μπορεί να μην φαίνεται σαν η καλύτερη συμβουλή, αλλά αυτή είναι η μέρα για να πείτε ναι σε κάθε είδους προτάσεις. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Θα είστε στην κορυφή μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ερωτικα zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάτι πρέπει να γίνει και υπάρχει η πιθανότητα να το κάνετε. Απλά πρέπει να δώσετε ένα σκούντηγμα στον εαυτό σας. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας και την ισχυρή θέλησή σας. Βρίσκεστε πιο κοντά στον στόχο απ’ όσο νομίζετε. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσετε μέχρι εδώ. Συνεχίστε για να πετύχετε το στόχο σας.

 

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Είναι προφανές πως αγωνίζεστε με κάτι μεγάλο. Δεχθήκατε σχόλια για τον εκνευρισμό που σας διακατέχει. Αλλά μην ανησυχείτε. Θα σας συγχωρέσουν στο τέλος. Εν τω μεταξύ κάντε ότι  μπορείτε για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αυτός ο εκνευρισμός πηγάζει μέσα από τους φόβους σας, οι οποίοι φαίνεται να πολλαπλασιάζονται. Κατηγορήστε την κατάσταση των πλανητών και αποδεχθείτε πως πήρατε ένα μάθημα όσον αφορά την αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Νοιώθετε σαν να  δίνετε μια παράσταση. Είστε στη σκηνή και όλοι σας παρακολουθούν. Μπορείτε να το χειριστείτε. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα με το να βρίσκεστε από μια κατάσταση σε μια άλλη με μεγάλη ευκολία και ισορροπία. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά.