Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τεταρτη 3/12

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Κριός

Zwdia γενικά: Σήμερα οι ρυθμοί σας θα είναι λίγο χαμηλοί, είναι πιθανό να μην αισθανθείτε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Θα θελήσετε να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά παρά να είστε ο συνηθισμένος  εξωστρεφής  εαυτός σας. Δεν πειράζει, κάντε το, αλλά φροντίστε να μην μείνετε απομονωμένοι εντελώς από τους άλλους και χάσετε τυχόν φιλοφρονήσεις. Μπορεί να σας βοηθήσουν με διαφορά στον τρόπο που αισθάνεστε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βάλτε τον εαυτό σας σε ρυθμό. Υπάρχει μια μεγάλη αφθονία αυτή τη στιγμή και αν παρασυρθείτε δεν θα σας βγει σε καλό. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά. Μην το παρακάνετε. Είστε σε μια καλή θέση.

 

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Μια έλξη για κάποιον που μόλις συναντήσατε μπορεί να προκαλέσει στο μυαλό σας ερωτικές και ρομαντικές σκέψεις σήμερα. Κανονίστε μια ρομαντική βραδιά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η αντίληψή σας είναι πολύ καλή. Είστε σε θέση να δείτε πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να δουν. Αυτό σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον καθένα γύρω σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κινηθείτε προσεκτικά και αθόρυβα και συγκεντρώστε χρήσιμες πληροφορίες.

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Τα μέλη της οικογένειάς σας είναι αναστατωμένα από κάποιο απογοητευτικό συμβάν, η διάθεσή τους αυτή μπορεί να επεκταθεί σε εσάς. Σήμερα θα ήταν καλύτερο να τους αφήσετε μόνους. Δεν θα ανταποκριθούν αν προσπαθήσετε να τους προσεγγίσετε. Πάρτε αυτή την ευκαιρία για να λύσετε κάποιες από τις ανησυχίες σας που είχατε αναβάλει νωρίτερα. Με αυτό τον τρόπο, η σιωπή στο σπίτι μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε μια σημαντική αποστολή στη ζωή σας. Ο στόχος που προορίζεστε να πετύχετε είναι αρκετά σημαντικός. Προσπαθείτε πραγματικά για να πετύχετε αυτό το στόχο? Μην ανακατεύεστε με τις δουλειές των άλλων, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην δική σας.

 

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Απρόσεκτα λόγια  από κάποιο νεότερο άτομο μπορεί να φέρουν αναστάτωση. Αν αυτά τα λόγια στοχεύουν εσάς, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Αν στοχεύουν κάποιον άλλο, μην μπείτε στον πειρασμό να επιτεθείτε στο νεότερο άτομο. Διορθώστε το με ευγενικό τρόπο ή κρατήστε το για τον εαυτό σας και στην συνέχεια θα το ξεχάσετε. Δεν αξίζει να αγχωθείτε γι’ αυτό.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αυτή την στιγμή παίζετε το ρόλο του δασκάλου αλλά και του μαθητή. Συλλέγετε τις σημαντικές πληροφορίες από αυτούς που θεωρείτε πιο σοφούς από εσάς. Παράλληλα όμως μοιράζεστε τις γνώσεις σας με αυτούς που χρειάζονται την βοήθειά σας.

 

 

Λέων

Zwdia γενικά: Οι σπατάλες των τελευταίων εβδομάδων σας έχουν κάνει να νοιώθετε λιγότερο σίγουροι για την κατάσταση των χρημάτων σας σήμερα. Ίσως έχετε δανείσει κάποια χρήματα σε ένα φίλο και έχετε αμφιβολίες για το αν θα σας τα επιστρέψουν. Ή κάνατε μια κακή επένδυση. Αν έχετε την δυνατότητα, διορθώστε την κατάσταση. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, απλά δεχτείτε το σαν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια και αφήστε το πίσω.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια αίσθηση στασιμότητας σας έχει ρίξει την διάθεση. Αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε το ίδιο σημείο εδώ και καιρό. Σήμερα είναι η μέρα για να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και προχωρήστε.

 

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Η φιλοδοξία και  η θέλησή σας να πετύχετε μπορεί να έρθουν σε αντίθεση με τα συναισθήματά σας σήμερα. Ίσως εργάζεστε τόσο σκληρά και δεν ξοδεύετε αρκετό χρόνο με τους φίλους  και την οικογένειά σας. Ίσως αμφισβητείτε την ικανότητά σας στο να εκπληρώνετε τις ευθύνες σας. Κρατήστε μια αντικειμενική στάση καθώς εξετάζετε την κατάσταση. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια νέα ιδέα πλάθεται μέσα σας. Δώστε προσοχή σ’ αυτή την νέα ιδέα ή ιδέες που έρχονται στο δρόμο σας σήμερα. Θα σκέφτεστε νέους τρόπους αντιμετώπισης των παλαιών καταστάσεων. Αφήστε πίσω τις παλιές μεθόδους σας και χρησιμοποιήστε τις νέες.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να απομονώσετε τον εαυτό σας μακριά από τους υπόλοιπους. Μάλλον είστε κουρασμένοι ή βρίσκεστε σε μια κακή διάθεση και το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Είναι φυσιολογικό, ο καθένας χρειάζεται λίγη μοναξιά κάποιες φορές. Η μόνη σας ανησυχία είναι ότι αν μείνετε απομονωμένοι για πολύ, μπορεί να χάσετε μια σημαντική ανακοίνωση. Αντισταθείτε στον πειρασμό να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αισθάνεστε παγιδευμένοι. Ίσως νοιώθετε πως ο εργοδότης σας δεν εκτιμά πλήρως την δουλειά που κάνετε. Ίσως να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που είναι πολύ περιορισμένη. Θα πρέπει να ξεφύγετε από αυτά και να βρεθείτε σε μια θέσει που να μπορείτε να τεντώσετε τα φτερά σας και να πετάξετε.

 

 

Σκορπιός

Γενικά  ζωδια: Μια διαμάχη για τα χρήματα μπορεί να επηρεάσει μια φιλία σας σήμερα. Ίσως κάποιος δεν έχει αποπληρώσει ένα δάνειο και ο δανειστείς τον πιέζει. Ίσως ένα μέλος του νοικοκυριού σας δεν είναι σε θέσει να πληρώσει το μερίδιό του από τους λογαριασμούς. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε καυγάδες. Σκεφτείτε μια λύση με τον φίλο σας. Δεν αξίζει να χαλάει μια φιλία για τα χρήματα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Διαθέτετε περισσότερη δύναμη απ’ ότι συνήθως. Θα προβείτε σε σημαντικές αλλαγές διανοητικά και πνευματικά. Αυτές οι προσωπικές αλλαγές θα δώσουν μια αναπτυξιακή ώθηση στην δουλειά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε προς τα επάνω.

 

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Σήμερα οι πνευματικές και μεταφυσικές μελέτες σας μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο. Μπορεί να θελήσετε να ψάξετε εις βάθος σε μεγάλες θρησκείες του κόσμου ή να το κάνετε μέσω του πνευματισμού ή του αποκρυφισμού. Αν θέλετε να το κάνετε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, διότι η συγκέντρωσή σας είναι πολύ ισχυρή, αν και θα πρέπει να κάνετε αρκετά διαλείμματα!

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αποδεχθείτε με χαρά όλες τις αλλαγές. Βρίσκεστε σε μια πολύ αρμονική θέση αυτή τη στιγμή, αυτή τη φορά επωφεληθείτε από αυτό. Το σύμπαν στηρίζει τις προσπάθειές σας. Παρά την απίστευτη μεταμόρφωση γύρω σας, μείνετε ισορροπημένοι.

 

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Ίσως είναι καιρός για λίγες διακοπές σήμερα. Φλερτάρετε με την ιδέα ενός ταξιδιού με αεροπλάνο. Το μυαλό σας ταξιδεύει, καθώς εσείς αναρωτιέστε πως θα νοιώθατε αν βρισκόσασταν σ’ αυτά τα μαγικά μέρη. Μην φλερτάρετε απλά με την ιδέα. Έχετε πιθανώς καθυστερήσει να πάτε διακοπές και ένα τέτοιο ταξίδι θα ήταν ιδανικό για σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα όνειρά σας! Διατηρήστε ένα ελπιδοφόρο πνεύμα το οποίο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας σ’ αυτή τη ζωή. Αγκαλιάστε αυτό το όνειρο. Ζήστε το!

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Κάποιος που γνωρίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να φύγει μακριά ή να εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Μπορεί να μετακομίσει σε μια άλλη πόλη. Θα παραμείνετε σε επαφή μέσω τηλεφώνου ή e-mail, αλλά αυτό δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν συναντήσετε μερικούς νέους ανθρώπους.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε και να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα αβέβαια νερά του μέλλοντος.

 

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο μελαγχολικοί. Το κλειδί για να επιδιορθώσετε την κατάσταση αυτή είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια δεν είναι αναγκαστικά βίαιη. Τυχόν αντιπαραθέσεις μπορούν μόνο να χειροτερέψουν την κατάσταση. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε αλλά μην του ρίξετε ευθύνες. Μέχρι το τέλος της ημέρας, όλα θα είναι μια χαρά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είστε σε θέση όπου θα λάβετε κάποιον έπαινο ή κάποιο βραβείο. Δεχθείτε το με ευγνωμοσύνη και εμπιστοσύνη. Γιορτάστε το με ένα ωραίο δείπνο ή με μια μάζωξη στο σπίτι. Έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο Μην φοβάστε να το αναδείξετε.