Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 14/10

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Κριός

zwdia γενικά: κάποιος για τον οποίο νοιάζεστε και δεν έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό, θα επικοινωνήσει σήμερα. Κανονικά θα σας άρεσε αυτό, αλλά σήμερα έχετε τόσες δουλειές να κάνετε που δεν θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε. Όμως, μπορείτε να διασκεδάσετε με αυτό το άτομο, και ίσως μπορέσει να σας βοηθήσει και σε κάποια πράγματα.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: υπάρχει μεγάλη κοινωνική ευχέρεια στην ατμόσφαιρα, έτσι αν έχετε την… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κατά βάθος, η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι αυτή που σας εμποδίζει να φτάσετε στο υψηλότερο σημείο. Ίσως παλαιότερα, κάποιος σας έκανε να νιώσετε πως δεν αξίζετε. Εξαφανίστε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας. Δεν ισχύουν.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: επιτέλους θα φτάσετε έναν στόχο που έχετε βάλει εδώ και καιρό. Μία ομάδα φίλων που έχετε να δείτε καιρό, θα προγραμματίσει μία συνάντηση μαζί σας. Να περιμένετε διασκέδαση, συναρπαστικά νέα και πολλές ιδέες. Θα χαρείτε που θα τους δείτε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: οι φίλοι θα σας ενθαρρύνουν να τους ακολουθήσετε στη διασκέδαση, αλλά εσείς θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η αλήθεια είναι θολή και τα γεγονότα θα γίνονται όλο και πιο μπερδεμένα όσο περνά η μέρα. Όσο περισσότερο μιλάτε στους ανθρώπους, τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται όλα. Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις, αυτή τη περίοδο. Περιμένετε να ξεκαθαριστεί το μονοπάτι.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: σήμερα θα συναντήσετε μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ανάμεσά τους θα είναι τουλάχιστον ένας που έχει κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας και θα γίνετε καλοί φίλοι. Η χαρά που θα λάβετε από την συνάντηση αυτή θα χρωματίσει την υπόλοιπη ημέρα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: υπάρχουν πιθανότητες για μία ευχάριστη έκπληξη αν ένας φίλος ή κάποιος που… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: βασιστείτε στο ένστικτό σας. Η φωνή μέσα στο κεφάλι σας ξέρει ακριβώς πως πρέπει να προχωρήσετε, για αυτό εμπιστευτείτε την. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν την κρίση σας με αναληθή γεγονότα. Μην τους αφήσετε.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: ένα βιβλίο ή μία ταινία από ξένη χώρα θα σας τραβήξει την προσοχή και θα κάνει την φαντασία σας να οργιάσει. Ίσως σκεφτείτε την ιδέα να κάνετε ένα ταξίδι προς τα εκεί. Αν  το βλέπετε σοβαρά, είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια. Έχετε τον ενθουσιασμό για αυτό διασκεδάστε το.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον δια σας ενθαρρύνει να καλέσετε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν υπάρχει λόγος να αναστατωθείτε για τίποτα σήμερα. Βάλτε τα δυνατά σας για να χαλαρώσετε. Όσο πιο ήρεμοι και χαλαροί είστε, τόσο πιο ήρεμοι θα είναι και οι γύρω σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον  θα είναι γεμάτο με καλές σχέσεις.

 

Λέων

Γενικά zwdia: κάποιος που σας χρωστάει λεφτά, πρόκειται να εμφανιστεί και να σας ξεπληρώσει. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά θα χαρείτε αρκετά. Ίσως χαλάσετε μερικά πηγαίνοντας έναν φίλο για φαγητό ή αγοράζοντας κάποιο δώρο. Κάποια όμορφα όνειρα θα στοιχειώσουν τον ύπνο σας σήμερα, και θα είστε αναστατωμένοι όταν ξυπνήσετε. Γράψτε τα κάπου. Κάτι προσπαθούν να σας πουν.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: αυτή την πολυάσχολη ημέρα, απολαύστε την παρέα των φίλων σας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ακούστε μουσική στην δουλειά σας σήμερα. Διαλέξτε κάτι ήρεμο και χαλαρωτικό. Αν η μουσική δεν επιτρέπεται, φορέστε ακουστικά. Έτσι η μέρα σας θα κυλήσει πιο ήρεμα.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε αρκετά ζεστοί και στοργικοί απέναντι στα κοντινά σας άτομα, ειδικά στον συντροφο σας. Ίσως θελήσετε να περάσετε χρόνο με φίλους, ή με την οικογένειά σας ή σχεδιάσετε ένα ρομαντικό απόγευμα με το άλλο σας μισό. Αν έχετε κάποια χαρτιά να τακτοποιήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Θα είστε αρκετά πρακτικοί και θα έχετε καλή διάθεση.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον που σας ενδιαφέρει, είναι ο … Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν κάτι κυλάει ομαλά, αφήστε το στην ησυχία του. Δεν υπάρχει λόγος να επηρεάσετε την ροή όταν τα πάντα λειτουργούν μια χαρά. Αν σας ρωτήσουν την άποψή σας, πείτε την. Αν όχι, κρατήστε την για τον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σήμερα θα δείχνετε ιδιαίτερα ελκυστικοί και θα λάμπετε. Θα είστε ζεστοί και στοργικοί, ειδικά απέναντι στα ζώα. Αν σκέφτεστε να πάρετε κατοικίδιο, κάντε το σήμερα. Τα επαγγελματικά σας πάνε αρκετά καλά, όπως και τα οικονομικά σας. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει αρκετό καιρό ακόμα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: δεν θα υπάρξει έλλειψη φίλων για να τηλεφωνήσετε για ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: έχετε το αίσθημα πως οι δουλειές των άλλων αποτελούν δική σας ευθύνη. Θέλετε ενστικτωδώς να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Προσέξτε όμως να μην περάσετε την γραμμή της βοηθητικής συμβουλής και καταλήξετε στην σκληρή κρίση.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε ιδιαίτερα ζεστοί και στοργικοί απέναντι στους στενούς φίλους και τα παιδιά. Θα εκτιμήσετε την τέχνη. Ίσως παρευρεθείτε σε ένα θεατρικό ή σε μία συναυλία, ή δοκιμάσετε το δικό σας καλλιτεχνικό ταλέντο. Βγείτε έξω και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα στον ερωτικό σας τομέα, δημιουργεί… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι. Ξεκινήστε το πρότζεκτ ή την ιδέα που θεωρείτε σημαντική, και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν από μόνοι τους. Θα έχετε αρκετή υποστήριξη για όλα, για αυτό αρχίστε κάτι στο οποίο πιστεύετε.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα ίσως αποφασίσετε να αγοράσετε ένα φυτό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Αν ο καιρός είναι καλός, ίσως επισκεφτείτε ένα μέρος με πολλά λουλούδια. Κανονικά οι κήποι και τα φυτά δεν σας ενδιαφέρουν, όμως σήμερα η ομορφιά και η φύση θα σας φανούν ιδιαίτερα όμορφα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία όσο προσωρινή και αν είναι.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: ο αρης στο ζωδιο σας υπενθυμίζει να είστε ενεργητικοί όσον αφορά την… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η γενική σας διάθεση βελτιώνεται σήμερα και αυτό θα σας διευκολύνει να αντιμετωπίσετε την ανώριμη συμπεριφορά των γύρω σας. Θα είστε υπομονετικοί και τα κανάλια της επικοινωνίας θα παραμείνουν ανοιχτά.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: σήμερα θα υπάρξει ζεστή και στοργική επικοινωνία από ένα κοντινό πρόσωπο. Ίσως είναι μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ενός δώρου. Αυτό θα φτιάξει την ημέρα σας και θα περάσετε την θετική σας διάθεση σε όλους τους υπόλοιπους.

Ερωτικά ζωδια: Η σεληνη στο ζωδιο του καρκινου και στον τομέα των σχέσεων σας δίνει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ημέρα θα ξεκινήσει άσχημα και δυστυχώς, θα χειροτερέψει αργότερα. Είναι σημαντικό να λύνετε ένα πρόβλημα τη φορά. Αλλιώς δεν θα έχετε τον έλεγχο και δεν θα καταφέρετε να κάνετε τίποτα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: σήμερα θα λάβετε κάποια έξτρα χρήματα κατά κάποιο τρόπο, και θα είναι στα ξαφνικά. Ίσως θελήσετε να τα επενδύσετε στην εργασία σας, αγοράζοντας ίσως προμήθειες ή υλικά για προσωπικά σας πρότζεκτ. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και η αυτοπεποίθησή σας θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για ραντεβού, ρομάντζο και διασκέδαση, καθώς η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα αντισταθείτε στις ιδέες ή τις ευχές κάποιου, καθώς διαισθάνεστε πως το άτομο αυτό προσπαθεί να σας ελέγξει και να σας χειραγωγήσει. Το άτομο αυτό, όμως, προσπαθεί απλά να σας βοηθήσει, για αυτό ανοιχτείτε και αποδεχτείτε την συμβουλή του.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε ζεστοί και στοργικοί με όλους σας τους γνωστούς, ακόμα και με αυτούς που συνήθως σας εκνευρίζουν. Θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να βγείτε για ψώνια.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: οι φίλοι θα σας ενθαρρύνουν να διασκεδάσετε. Έχετε αρκετή ενέργεια, ειδικά… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα είστε τόσο απασχολημένοι με τις αμφιβολίες του εαυτού σας που θα είναι αδύνατον να πάρετε κάποια απόφαση. Να έχετε πίστη στις αποφάσεις σας. Είναι καλύτερο να είστε εν κινήσει παρά να κάθεστε άπραγοι.

 

zwdia

 

 

zwdia