Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 21/10/14

imerisies-provlepseis-savvato-10-5

Κριός

Zwdia γενικά: η πειθαρχία και η σταθερή προσέγγιση είναι φίλες σας σήμερα. Μειώστε την ταχύτητα προσέγγισης και σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Υπάρχει μία ανησυχία στην ατμόσφαιρα που ίσως σας οδηγήσει σε εχθρικές πράξεις. Μην ξεχάσετε ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Ερωτικά zwdia: Ο διας στον λεοντα και ο αρης στον τοξοτη, επιβεβαιώνουν πως ο ερωτας θα ανθίζει αν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia:ακόμα και αν η εβδομάδα δείχνει πως φτάνετε επιτέλους στο τέλος, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μειώσετε την ποιότητα στην δουλειά σας. Διατηρήστε τα υψηλά σας ιδανικά. Η δουλειά που θα κάνετε σήμερα, δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: θα βιώσετε κάποιου είδους εσωτερική διαμάχη σήμερα και δεν θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε. Από την μία πλευρά νιώθετε την ανάγκη να παλέψετε, ενώ από την άλλη, θέλετε να τα κρατήσετε όλα μέσα σας. Αυτή η διαμάχη θα σας κρατήσει σε ακινησία, εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης. Μην σας πιάνει άγχος.

Ερωτικά ζωδια: Κάποια θετικά νέα για κάποιον που σας αρέσει, θα σας ανεβάσουν τη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας κατευθύνεται προς μία πλευρά ενώ το σώμα σας από την άλλη. Δεν είστε σίγουροι για ένα συγκεκριμένο ζήτημα και προσπαθείτε να ακολουθήσετε και τις δύο πλευρές. Δεν είναι κακό, καθώς δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή να καταλάβετε ποια είναι σωστή και ποια όχι.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τους άλλους σήμερα, καθώς θα είναι όλοι αναποφάσιστοι. Θα σας δοθεί όμως η ευκαιρία να πάρετε τα ηνία της κατάστασης. Απλά να έχετε στο μυαλό σας το συμφέρον όλων. Δεν είναι δίκαιο να εκμεταλλευτείτε ανθρώπους που δεν μπορούν να αποφασίσουν ακόμα.

Ερωτικά zvdia: Η ιδιαίτερη αύρα σας και ο χαρακτήρας, ψυχαγωγεί τους… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είναι σημαντικό να έχετε καλή διάθεση καθώς θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την επιθετική συμπεριφορά των άλλων. Μην αφήσετε την έλλειψη λογικής των άλλων καθώς και την απρόβλεπτη φύση τους να σας ρίξει.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: τις τελευταίες ημέρες είχατε την ανάγκη και το άγχος να κάνετε πρόοδο. Το πρόβλημα είναι πως ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω σήμερα, καθώς μία δύναμη στην εργασία θα σας ενθαρρύνει να κάνετε διάλειμμα και να βγείτε από αυτή τη κατάσταση. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και σχεδιάστε την επόμενή σας κίνηση, αντί να κατευθύνεστε στο άγνωστο.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ευθυγράμμιση θα φέρει χαρισματικούς και ελκυστικούς ανθρώπους στη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προτού ξεκινήσετε μία νέα τεχνική ή ακολουθήσετε μία καινούρια άποψη, να θυμάστε ποιος πήγε σε αυτό το σημείο πριν από εσάς, και μέχρι που έφτασε. Να θυμάστε το παρελθόν και το μέλλον θα είναι λαμπρό.

 

Λέων

Γενικά zwdia: οι δυνάμεις της ισορροπίας σας θα δοκιμαστούν σήμερα, όταν η επιθυμία σας για πόλεμο θα έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη σας για σχέδιο. Θα είστε περισσότερο αναποφάσιστοι από ότι συνήθως, με αυτή την εσωτερική ένταση. Προσέξτε το χρόνο και τους περιορισμούς που θα αποκτήσετε. Βρείτε ένα σχέδιο που να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ερωτικά zwdia: Η επιρροή του αρη με την αφροδιτη, εμπνέει νέες πιθανότητες για ρομάντζο και… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν έχετε την θέληση να πάρετε ρίσκα και δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται. Μείνετε σε αυτά που έχετε, αντί να τα ρισκάρετε όλα για να κερδίσετε περισσότερα. Η ριψοκίνδυνη συμπεριφορά θα γυρίσει εναντίον σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε από την αναποφασιστικότητα της ημέρας. Όσο περισσότερο μένετε ακίνητοι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κινηθείτε αργότερα. Το κλειδί είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Υπάρχει μία απίστευτη ανάγκη να κάνετε πρόοδο. Αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες όμως, κάντε ένα βήμα πίσω.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: υπάρχουν πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον που θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι πράξεις σας θα έρθουν σε αντίθεση με τα πιστεύω σας. Σταματήστε και σκεφτείτε τι κάνετε. Ίσως το κάνετε από συνήθεια ή επειδή κάποιος άλλος σας αναγκάζει. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε το λόγο. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η αναποφασιστικότητα είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Ο γενικός τόνος της ημέρας είναι ένα εκρηκτικό συναίσθημα περιορισμού και πειθαρχίες που θα έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη να παλέψετε και να κατακτήσετε. Ίσως ανακαλύψετε πως η ανέμελη συμπεριφορά είναι αυτή που θα σας σώσει για σήμερα.

Ερωτικά zvdia: Η σεξουαλικότητά σας προσελκύει θαυμαστές όπως οι μέλισσες το μέλι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα zvdia: νιώθετε αρκετά συντηρητικοί σήμερα και δεν είναι κακό. Η προσεκτική προσέγγιση θα σας ωφελήσει. Να είστε αμυντικοί στην εργασία σας σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε κάποιος θα προσπαθήσει να σας την φέρει.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Τα σχέδιά σας θα αντιμετωπίσουν αντιστάσεις σήμερα. Ακολουθήσατε έναν ήρεμο και σταθερό ρυθμό, αλλά θα υπάρξει ένταση όταν προσπαθήσετε να επιβάλετε τα σχέδιά σας στους άλλους. Εδώ θα χρειαστεί να βρείτε μία μέση λύση, καθώς καμία από τις δύο ακραίες συμπεριφορές δεν σας ευνοεί.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η τύχη σας χαμογελά, καθώς η συζήτηση με έναν φίλο θα σας βοηθήσει να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: φοβάστε να πείτε την γνώμη σας, καθώς ξέρετε μέσα σας πως οι άνθρωποι θα διαφωνήσουν μαζί σας. Δεν είναι όμως καλός λόγος για να σιωπήσετε. Είναι σημαντικό να λέτε τη γνώμη σας ότι και αν πιστεύουν οι άλλοι.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: οι απόψεις σας ίσως δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, αλλά θα είναι για καλό. Υπάρχει ένας εκρηκτικός τόνος στην ατμόσφαιρα και δεν θα μπορέσετε να τον αγνοήσετε. Χρειάζεστε ισχυρή θέληση για να παλέψετε ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις. Έχετε την ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας.

Ερωτικά zwdia: Σήμερα, ο ερμής σχηματίζει μία ιδιαίτερη ευθυγράμμιση με τον δια, ενισχύοντας τις… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα zwdia: πάρτε αρκετό φαγητό στη δουλειά σας σήμερα. Αν δεν το κάνετε, παραγγείλετε. Το φαγητό θα σας βοηθήσει να καλμάρετε τα  νεύρα και τα συναισθήματά σας. Μόνο για σήμερα, φάτε ό, τι θέλετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: το καλύτερο σχέδιο δράσης, είναι η μη επίθεση. Υπάρχει ήδη αρκετή επιθετικότητα εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη. Αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Η δουλειά σας είναι να περιμένετε μέχρι να κατασταλάξουν τα πράγματα. Μην ασχοληθείτε με τις διαφωνίες των άλλων.

Ερωτικά ζωδια:  Οι καταστάσεις γύρω σας μπορεί να μην είναι ιδανικές, αλλά θα υπάρξουν πιθανότητες… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα δεν θα νιώθετε ο εαυτός σας και όλοι θα σας ρωτούν τι συμβαίνει. Μην υποκριθείτε πως όλα είναι μια χαρά, όταν είναι εμφανές πως δεν είναι. Να είστε ειλικρινείς, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ίσως χρειαστεί να πατήσετε φρένο σήμερα. Η ταχύτητά σας δεν ευθυγραμμίζεται με τους ανθρώπους και την ενέργεια γύρω σας. Μην πατήσετε ανθρώπους με την συμπεριφορά σας αυτή. Είναι μία καλή ημέρα να υιοθετήσετε μία πιο πειθαρχημένη προσέγγιση.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: κάντε τηλεφωνήματα ή συναντήστε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, προσέχοντας όμως, καθώς οι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Μην προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε κανέναν. Αν το κάνετε, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Πείτε την αλήθεια τώρα για να μην σας στοιχειώσει αργότερα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: αν διστάζετε να κάνετε κάποια κίνηση, αναρωτηθείτε το γιατί. Τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω; Ο φόβος της αποτυχίας; Ένα αρνητικό σχόλιο κάποιου; Νιώθετε πως δεν είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες των πράξεών σας; Ήρθε η  ώρα να ξεπεράσετε τα εμπόδια αυτά και να κάνετε πρόοδο. Μην αφήσετε την αμφιβολία να σας επηρεάσει.

Ερωτικά ζωδια: Μία ρομαντική σχέση θα ενισχυθεί, καθώς υπάρχουν παθιασμένες… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε αρκετή ενέργεια μέσα σας για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Δουλεύετε ελεύθερα περισσότερες ώρες και αναλάβετε περισσότερη δουλειά. Μπορείτε να την διαχειριστείτε με ευκολία…

 

zwdia