Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 30/9

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Κριός

zwdia γενικά: είστε αρκετά κοινωνικά άτομα και σήμερα δεν πρόκειται να επιβραδύνετε καθόλου. Θα υπάρξουν πολλές προσκλήσεις για πάρτι, για καφέ ή για οτιδήποτε άλλο. Θα είναι πάρα πολλά για να τα διαχειριστείτε, έτσι κάποια θα τα απορρίψετε. Αυτό φυσικά πηγαίνει ενάντια στην φύση σας. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα!

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: φαίνεται πως απολαμβάνετε την κοινωνική σας κατάσταση, και με… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ο διαπληκτισμός στην εργασία σήμερα, δεν έχει να κάνει τίποτα με εσάς –για αυτό μην ασχοληθείτε προσωπικά. Ο πόλεμος δεν είναι δικός σας για να παλέψετε. Μείνετε μακριά για να μην σας επηρεάσει.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: ίσως αποφασίσετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να γίνετε πιο διεξοδικοί στην καθαριότητα. Συνήθως αυτό είναι  καλή ιδέα για εσάς, αλλά σήμερα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και απαραίτητο. Ίσως είναι καλύτερα να χαλαρώσετε.

Ερωτικά ζωδια:  Ελεύθεροι: είναι μία ανέμελη και χαλαρή ημέρα. Η κοινωνική σας ζωή θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα είναι δύσκολο να πείτε «όχι» στους άλλους. Υπάρχει μία αφθονία στην ημέρα που σας κάνει να αισθανθείτε αισιοδοξία. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με πρότζεκτ που απαιτούν δυνατές ηγετικές  ικανότητες.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: πολλοί άνθρωποι απαιτούν τον χρόνο σας σήμερα. Κάποιοι θα έχουν πραγματικές ανησυχίες και χρειάζονται την βοήθειά σας, αλλά άλλοι έχουν κρυφά σχέδια και θα έπρεπε να ασχοληθούν μόνοι τους. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο για να καταλάβετε τη διαφορά, καθώς δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε όλους. Μία γυναικα θα σας έχει μεγάλη ανάγκη. Αν μπορείτε να βοηθήσετε μόνο έναν, βοηθήστε εκείνη.

Ερωτικά zvdia: Η σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη προσφέρει την ευκαιρία να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: καμία από τις επιλογές που σας παρουσιάζονται δεν φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή. Οι άλλοι ίσως ενθουσιαστούν για τις νέες και πρωτότυπες ιδέες, αλλά εσείς δεν θα εντυπωσιαστείτε. Δεν πειράζει. Κανείς δεν λέει πως πρέπει να συμφωνήσετε με τους άλλους.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή δημιουργική δουλειά σήμερα. Αν γράφετε επαγγελματικά, πλησιάζει το τέλος μίας προθεσμίας. Θα είναι δύσκολο να ολοκληρώσετε αυτό που πρέπει, καθώς η οικογένεια και οι επισκέπτες θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να πάτε σε ένα ήσυχο μέρος και να δουλέψετε εκεί.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή επιρροή ίσως φέρει μία ρομαντική έκπληξη από το… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η θέλησή σας θα είναι πιο ισχυρή από ότι συνήθως. Τον περισσότερο καιρό είστε χαρούμενοι όταν ακολουθείτε την ροή και αυτά που λένε ή κάνουν οι άλλοι. Όχι σήμερα. Τώρα είναι σημαντικό να πατήσετε το πόδι σας στο πάτωμα.

 

Λέων

Γενικά zwdia: κάτι θα συμβεί σήμερα στην περιοχή σας που θα τραβήξει τα πλήθη. Μερικοί φίλοι θα θελήσουν να τους ακολουθήσετε. Ίσως έχετε πολλή δουλειά, αλλά μία ώρα ξεγνοιασιάς δεν θα σας κάνει κακό. Διασκεδάστε και ίσως γνωρίσετε και μερικά ενδιαφέροντα άτομα.

Ερωτικά zwdia: Θα παρουσιαστούν κάποια ρομαντικά πλεονεκτήματα, έτσι αξίζει να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η ευτυχία στο εργασιακό περιβάλλον πρέπει να θεωρείται απαραίτητη και όχι μπόνους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς να βρίσκεστε σε μία θέση που σας ολοκληρώνει και σας χαροποιεί. Αλλάξτε δουλειά αν χρειάζεται.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: αν και συνήθως προσέχετε τα έξοδά σας, σήμερα, το πνεύμα της γενναιοδωρίας και της αφθονίας σας επηρεάζουν. Θα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που νοιάζεστε. Στο τέλος της ημέρας ίσως πανικοβληθείτε. Μην το κάνετε. Είστε καλοί στο να βγάζετε χρήματα. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ερωτικά ζωδια: Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε μία σχέση, μην… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είστε σε μία αρκετά αισιόδοξη διαδρομή. Κοιτώντας την μακροπρόθεσμα, η θέση σας ευνοείται. Αποδεχτείτε αυτή την θετική ενέργεια και μην αφήσετε μικρές ενοχλήσεις να σας εμποδίσουν να πετύχετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: συνήθως σας αρέσει να μιλάτε, αλλά σήμερα θα φτάσετε στα όριά σας. Παρευρεθήκατε σε ένα σωρό συγκεντρώσεις και μιλήσατε σε αρκετούς ανθρώπους την τελευταία εβδομάδα, έτσι τώρα θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας. Αν οι φίλοι και η οικογένεια, επιμείνουν να βγείτε μαζί τους, μην διστάσετε να πείτε όχι.

Ερωτικά zvdia: ελευθεροι: ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν, έτσι αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: να έχετε πίστη στα λόγια και τις πράξεις σας. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχετε, τόσο εμπιστοσύνη θα σας δείξουν οι άλλοι. Έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε πως είστε στο σωστό δρόμο. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας για σήμερα, ειδικά όσον αφορά την διατροφή και την υγεία σας. Πραγματικά είναι πιο σημαντικό να φάτε ένα δεύτερο κομμάτι σοκολατένιου κέικ από το να προσέξετε την υγεία σας; Μην ξεχνάτε πως παν μέτρον άριστον.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως νιώθετε κολλημένοι σε μία κατάσταση που δεν σας αρέσει, όσο και αν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δείξτε στους άλλους πως δεν μπορούν να σας κάνουν ό, τι θέλουν. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας και επιδείξτε δύναμη και θέληση. Έχετε υπέροχες ιδέες –για αυτό μιλήστε για αυτές.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: λέγεται πως κανείς δεν μπορεί να έχει ποτέ υπερβολικά πολλούς φίλους, αλλά για σήμερα ίσως εσείς νιώσετε έτσι. Το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσει να χτυπάει. Ένα άτομο μετά το άλλο θα χρειάζεται τη συμβουλή σας και τον ώμο σας για να κλάψει. Κάντε υπομονή. Μία ημέρα ίσως χρειαστείτε και εσείς έναν ώμο για να κλάψετε.

Ερωτικά zwdia: Η ερωτική σας ζωή κερδίζει σε πάθος και ενέργεια, όσο έχετε τη θέληση να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είστε σε μία από αυτές τις καταστάσεις όπου «όταν λαλούν πολλοί κόκορες, αργεί να ξημερώσει». Όλοι θέλουν τον έλεγχο, όλοι θέλουν τον τελευταίο λόγο. Αυτή η συνταγή όμως θα φέρει την καταστροφή. Κάντε υπομονή με τους άλλους.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: μία κοινωνική συγκέντρωση κάποιου είδους πρόκειται να τραβήξει την προσοχή σας σήμερα. Ίσως κανονίσετε να συναντήσετε μερικούς φίλους εκεί. Νιώθετε καλά όταν είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά μέχρι το τέλος του γεγονότος θα έχετε εξαντληθεί. Σιγουρευτείτε πως έχετε φάει σωστά. Φροντίστε τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: μία ακραία όψη θα σας δυσκολέψει να βρείτε λύσεις. Και πάλι, με μία μικρή… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: βοηθήστε τους άλλους να φτάσουν πιο ψηλά, αντί να τους κοιτάτε αφ’ υψηλού. Μην τους κρίνετε. Αν κάποιος δεν είναι σίγουρος πως πρέπει να προχωρήσει, δώστε του μερικές συμβουλές. Οι καλές αυτές πράξεις θα σας ανταμείψουν αργότερα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα λάβετε πολλά τηλεφωνήματα σήμερα. Επίσης θα εμφανιστούν κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής. Δεν θα είναι εύκολο να τις τακτοποιήσετε εξαιτίας της κίνησης. Όπως και να έχει, ο ενθουσιασμός θα σας βοηθήσει να ανεχτείτε τις καταστάσεις. Θα διασκεδάσετε.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: φαίνεται πως τα πράγματα είναι μια χαρά με… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κοιτάξτε το ποτήρι μισογεμάτο. Βρείτε τους λόγους που μία ιδέα θα πετύχει και όχι αυτούς που θα αποτύχει. Ο νικητής για σήμερα θα είναι αυτός που θα μετατρέψει την πιο δύσκολη κατάσταση σε λειτουργική και όχι αυτός που θα τονίσει τα ελαττώματα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: ίσως σπαταλήσατε περισσότερα χρήματα από όσο θέλατε τον τελευταίο καιρό. Μην ανησυχείτε όμως. Όλα είναι για καλό. Δεν είναι τίποτα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή. Η οικονομική εικόνα δείχνει πολλά υποσχόμενη τις ημέρες που έρχονται.

Ερωτικά ζωδια: Υπάρχουν ενδιαφέρουσες πιθανότητες για ρομάντζο, και ίσως ερωτευτείτε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι φιγούρες εξουσίας πρόκειται να σας δυσκολέψουν. Οι «ανώτεροί» σας πρόκειται να έχουν άσχημη συμπεριφορά. Μην το ανεχτείτε. Να είστε ευγενικοί και επαγγελματίες, αλλά να τους δώσετε να καταλάβουν πως πρέπει να σας σέβονται περισσότερο.

 

zwdia