Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 27/11

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Κριός

Zwdia γενικά: Σήμερα νιώθετε πως χρειάζεστε λίγη δράση. Μη διστάσετε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Έχετε ότι χρειάζεται  για να «παίξετε επιθετικά». Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, αλλά είστε ικανοί να κινητοποιήσετε τους άλλους για να σας βοηθήσουν και έτσι θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να κάνετε λίγα και καλά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Έχετε την αίσθηση πως δραπετεύσατε από μια δύσκολη κατάσταση που συνέβη στην δουλειά σας αυτή την εβδομάδα. Ήσαστε στα πρόθυρα  να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη καταστροφή, αλλά εκ θαύματος, καταφέρατε να το αποτρέψετε. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: Δώστε προσοχή και προστατέψτε την συναισθηματική σας διάθεση σήμερα, καθώς είναι ο κύριος στόχος της αρνητικής ενέργειας που περιφέρεται γύρω σας. Η ευαίσθητη φύση σας αισθάνεται μόνη και ευάλωτη για αυτό καλύτερα να μείνετε στο κρεβάτι σήμερα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευαισθησία προς όφελός σας. Βρείτε τις αδυναμίες σας και γίνετε πιο αποτελεσματικοί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Η σκέψη σας είναι σαφής και είστε σε θέση να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι τόσο εύκολη που μπορεί να νιώσετε ότι διαβάζετε το μυαλό τους. Αισθανθείτε άνετα να συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας, ακόμη και αν δεν είστε στον χώρο εργασίας σας.

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Θα ‘πρεπε να έχουμε περισσότερους σαν εσάς σε θέσεις εξουσίας. Και μην νιώθετε το αντίθετο. Η πλανητική ευθυγράμμιση  σήμερα θα σας βοηθήσει να βρείτε την εμπιστοσύνη και τη σωματική δύναμη που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε φοβερή φαντασία, αλλά τις περισσότερες φορές, την αφήνετε αμέτοχη όταν εργάζεστε. Σήμερα, ωστόσο, θα έχετε ένα καταιγισμό ιδεών που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως μπορείτε χρησιμοποιήσετε αυτές τις φαντασιώσεις.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: Το σημερινό πρόβλημα είναι πως κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας επιτεθούν.  Να είστε σε επιφυλακή. Κυριαρχεί μια συναισθηματικά επιθετικότητα στην ατμόσφαιρα. Μπορεί να ξεσπάσει κάποια διαμάχη αν δεν είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οι μακροπρόθεσμες καταστάσεις είναι υπέρ σας, αλλά σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια μικρή αναποδιά. Πρόκειται για κάτι προσωρινό το οποίο θα το ξεπεράσετε σε χρόνο μηδέν και θα είστε και πάλι σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Λέων

Zwdia γενικά: Συναισθηματικά, τα πράγματα για σας είναι τεταμένα καθώς οι άλλοι θα υιοθετήσουν εγωιστική στάση. Ο εγωισμός δεν πρέπει πάντα να θεωρείται αρνητικός. Μερικές φορές είναι υγιές να κρατάτε μια εγωκεντρική στάση. Θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να μπλέξετε σε καυγά όταν και οι άλλοι κάνουν το ίδιο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να παραμένετε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, μια δουλειά ή μια πρακτική μόνο επειδή αρέσει σε κάποιον άλλο. Μην αφήνετε τους άλλους να σκέφτονται για σας. Ότι είναι καλό για τους άλλους δεν είναι απαραίτητα καλό και για σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: Ίσως να επηρεαστείτε από την ενέργεια που περιφέρεται στον αέρα σήμερα. «Φορέστε την πανοπλία σας» και ετοιμαστείτε για «μάχη». Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να είναι δειλοί, αλλά εσείς θέλετε να συμμετάσχετε σε μια συμπλοκή. Τα ισχυρά και επιθετικά συναισθήματα είναι τα «όπλα» σας για σήμερα, όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτετε ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» σε αυτό το τομέα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογένειά σας, είτε είστε στον εργασιακό σας χώρο είτε όχι. Πάρτε το χρόνο σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή ισορροπία στην ζωή σας σχετικά με τα προσωπικά σας θέματα. Κάντε προσαρμογές, αν είναι απαραίτητο.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Κάντε την κίνηση για να φτάσετε το στόχο που έχετε βάλει και μην σταματήσετε αν δεν το πετύχετε. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες των άλλων να σας επηρεάσουν. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Δεν σημαίνει ότι επειδή οι άλλοι αισθάνονται λυπημένοι πρέπει να αισθάνεστε και εσείς το ίδιο για να τους κάνετε να νιώσουν καλύτερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή τη κατάσταση είναι να τους μεταφέρετε την απόλυτη ευτυχία.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η διάθεσή σας βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και αναρωτιέστε γιατί αυτό δεν μπορούσε να έχει συμβεί νωρίτερα, όπου και είχε πραγματική σημασία. Δεν είναι  η ώρα να μετανιώσετε για το παρελθόν. Δεν θα σας κάνει καθόλου καλό. Απολαύστε το παρόν.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: Τώρα είναι η ώρα να πείτε σε κάποιον αυτό που θέλετε να του πείτε εδώ και αρκετό καιρό. Μην το κρατάτε μέσα σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για τις συνέπειες και κάντε την κίνηση. Σήμερα είναι η ώρα να γίνετε τολμηροί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η σκέψη σας είναι σαφής και ξεκάθαρη. Τώρα είναι η ώρα αν θέλετε να πείτε κάτι στο αφεντικό σας ή σε κάποιον από τους συναδέλφους σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να μην ήταν τόσο εύκολο για σας να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να εκφραστείτε, τώρα όμως δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Οι απόψεις σας θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο για συζήτηση όλη την ημέρα. Έχετε πολύ ισχυρή θέληση και δεν φοβάστε να τις εκφράσετε. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Μην διστάσετε να διαφωτίσετε τους άλλους και να μοιραστείτε λίγη από την πλούσια γνώση σας μαζί τους. Πάρτε τον έλεγχο και κερδίστε τους ανθρώπους με το μέρος σας. Πετύχετε ή όχι, θα διασκεδάσετε τουλάχιστον με την προσπάθεια.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε  αισιόδοξη διάθεση, αλλά να έχετε κατά νου ότι δεν αισθάνονται όλοι έτσι. Να είστε ευαίσθητοι με όσους αισθάνονται  άκεφοι. Αν δεν το κάνετε ίσως αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: Η ευαίσθητη καρδιά σας μπορεί να εξορίστηκε σήμερα. Μην φοβάστε να πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Θα κάνετε ζημιά στον εαυτό σας και στους άλλους αν δεν αποκαλύψετε την πραγματική έκταση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να μοιραστείτε την άποψη σας προκειμένου να αποτρέψετε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αν και η δύσκολη εργάσιμη εβδομάδα έχει τελειώσει για σας, τα αποτελέσματά της εξακολουθούν να σας καθυστερούν. Αισθάνεστε σαν να υπάρχουν ακόμη υποχρεώσεις που αφορούν την δουλειά σας και αυτό σας επιβραδύνει. Πάρτε μια ανάσα και βγείτε έξω για μια βόλτα με τους φίλους σας.

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μια μέρα σαν και αυτή θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη φυσική δύναμη. Αν κάποιος σας ζητήσει την βοήθειά του, μην διστάσετε να πάρετε όλη την κατάσταση στα χέρια σας. Έχετε περισσότερη εσωτερική δύναμη από αυτή που αποκαλύπτετε στους άλλους. Δεν χρειάζεται να την κρύβετε. Νιώστε άνετοι και χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η απάντηση  που περιμένετε θα έρθει νωρίτερα από όσο νομίζετε. Μην είστε ανυπόμονοι. Το ψυχολογικό σας άγχος δρα αρνητικά στους ανθρώπους γύρω σας. Κάνετε ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε και μην ανησυχείτε.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Οι άνθρωποι γύρω σας σήμερα δεν θα είναι και πολύ θερμοί να σας ακούσουν για ότι αφορά τα συναισθηματικά σας προβλήματα, γι’ αυτό καλύτερα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μην αρχίσετε την γκρίνια. Η σημερινή ενέργεια σας διδάσκει πώς να γίνετε σκληροί και να αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις. Μην το παίρνετε προσωπικά. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν σημαντικά μαθήματα που πρέπει να πάρετε. Ένα από αυτά είναι να ξέρετε πότε πρέπει να είστε σιωπηλοί.

ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αλήθεια αποκαλύπτεται. «Αγκαλιάστε» αυτή την αλήθεια και ενεργήστε ανάλογα αντί να προσποιείστε ότι δεν σας αφορά. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα και θα διαπιστώσετε πως  αυτό συμφέρει εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας.