Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 11/3

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Η σημερινή επαφή του Πλούτωνα με τον Άρη δείχνει πως εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε σίγουροι πως έχετε δίκιο. Με αυτή την οπτική θα είναι δύσκολο να βρείτε σημεία όπου συμφωνείτε. Πάρτε την πρωτοβουλία και βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του/της καθώς έτσι μπορεί να είναι ευκολότερο για εσάς να διαπραγματευτείτε και να συμβιβαστείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Το να βρείτε την σωστή ισορροπία στην προσωπική σας ζωή θα είναι δύσκολο. Ίσως προσπαθείτε πολύ να κάνετε εντύπωση ή ίσως να μην προσπαθείτε καθόλου. Όλα σας φαίνονται ότι αλλάζουν πολύ εύκολα. Ίσως σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε για τα επόμενα βήματά σας αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προτείνει να δώσετε σημασία στην διαίσθησή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Τρελές επιθυμίες και η ανάγκη για ελευθερία μπορεί να εμφανίζονται στην σχέση σας και να σας αναστατώνουν. Η επαφή του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ίσως εμφανίσει συναισθήματα που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν.  Ίσως να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο και να επανεξετάσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν στην σχέση σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση:  Αισθάνεστε και εσείς και ο/η σύντροφός σας εξαντλημένοι; Είναι λογικό γιατί η παραπάνω ενέργεια σας δημιουργεί ανάγκη να κάνετε περισσότερα πράγματα απ’ ότι συνήθως. Απόψε μείνετε μέσα και δείτε μια ταινία. Θα σας βοηθήσει. Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον Ερμή σας κάνει να γίνετε ενεργητικοί σε μια σχέση που έχει κολλήσει. Κάντε ένα τηλεφώνημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η ευθυγράμμιση σήμερα σας παρακινεί να διασκεδάσετε ότι και να έχετε κανονίσει. Δεν έχει σημασία αν έχετε κανονίσει έναν απλό καφέ ή κάτι ιδιαίτερο, σήμερα είναι η ημέρα που μπορεί όλα να συμβούν. Ανοίξτε το μυαλό σας στις πιθανότητες, χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ίσως οι φίλοι σας να μην εγκρίνουν το τελευταίο σας ειδύλλιο και γι’ αυτό ίσως εσείς αποφασίσετε να το κρατήσετε μυστικό. Όχι όμως για πολύ. Zwdia σε σχέση: Μια έντονη κοινωνική εκδήλωση μπορεί να φτιάξει την ημέρα σας. Ίσως είστε εσείς που θα στείλετε τις προσκλήσεις αλλά θα επωφεληθείτε αν το κάνετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Να είστε σε εγρήγορση και να προσέχετε για σημάδια καθώς η μοίρα μπορεί να λειτουργεί υπέρ σας. Η επαφή του Ουρανού με τον Άρη σας τοποθετεί στο σωστό σημείο για μια ρομαντική ευκαιρία. zwdiaε σχέση: Έχετε την τάση για επίδειξη αλλά ίσως αισθάνεστε ότι δεν πρέπει. Κάντε το, θα βοηθήσει εσάς και τον/την σύντροφό σας να γελάσετε και να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να δημιουργηθεί εκνευρισμός, είτε λόγω της διάθεσής σας είτε λόγω καταστάσεων. Μην το συζητήσετε όμως σήμερα καθώς δεν θα βοηθήσει. Ελεύθεροι: Ίσως είναι δύσκολο να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες από αυτούς που συναντάτε. Κάποιος μπορεί να είναι δυναμικός αλλά να έχει μια πλευρά που δεν θέλετε να δείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδυναμώνει το πάθος. Είτε είστε σε ένα ειδύλλιο είτε σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να αποφασίσετε να πυροδοτήσετε το πάθος. Η θέση του Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείτε κρυφές πληροφορίες. Να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε και με ποιον. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή επαφή του Πλούτωνα με την Σελήνη κάνει έντονα τα συναισθήματα και βγάζει την ευαίσθητη πλευρά σας στο προσκήνιο. Θα αισθάνεστε τα πάντα δυνατά και έντονα είτε είναι συζητήσεις είτε γεγονότα. Αν γίνουν σήμερα υποσχέσεις πιθανότητα να μην υλοποιηθούν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η ευθυγράμμιση ενισχύει έντονες συζητήσεις. Ελεύθεροι: Ίσως αισθάνεστε έλξη για την έντονη προσωπικότητα και τις γνώσεις κάποιου ατόμου. Ίσως προκύψει κάποιο ειδύλλιο. Zwdia σε σχέση: Οι συζητήσεις που μπορεί να έχετε ίσως βάλουν σε σωστή τροχιά το σχέδιό σας και το θέσουν σε λειτουργία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Υπάρχουν πολλές κοινωνικές ευκαιρίες σήμερα που θα σας δώσουν την δυνατότητα να μπείτε σε νέους κύκλους ή να γνωριστείτε με άτομα που έχουν το ίσιο περιπετειώδες πνεύμα με εσάς. Ίσως μια συζήτηση να καταλήξει σε ειδύλλιο. Σήμερα αν πείτε τις σωστές κουβέντες με τον σωστό τρόπο πολλά μπορούν να συμβούν που θα αλλάξουν την ζωή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw