Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Μ. Σάββατο 11/4

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Ελεύθεροι: Μπορεί να αγοράσετε ένα ιδιαίτερο δώρο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μόνο και μόνο για να δείξετε πόσο νοιάζεστε. Οι κοινωνικές ευκαιρίες δείχνουν πολύ καλές αλλά μάλλον οφείλεται στις προσπάθειές σας το γεγονός ότι τα πράγματα είναι τόσο καλά. zwdia σε σχέση: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και κάνει λίγο πιο ανάλαφρα τα σχέδια της εβδομάδας που έρχεται. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Σκέψεις για κάποιο άτομο που είναι μακριά μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να επικοινωνήσετε. Αν δεν τον έχετε δει ή αν δεν έχετε μιλήσει για κάποιο διάστημα ίσως τα νέα που θα έχετε να μην είναι ευχάριστα σήμερα. zwdia σε σχέση: Τα σχέδια των διακοπών μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα ή ίσως κάποια μικρή ρομαντική απόδραση. Μια μικρή αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει πολύ καλό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Σας δίνει ευκαιρίες για ρομαντικά ειδύλλια και ένα ιδιαιτέρως μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Zwdia σε σχέση: Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να χρειάζονται συζήτηση. Μια συζήτηση μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε μια προσφορά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μια σχέση μπορεί να πάρει άλλη μορφή καθώς μια αναπάντεχη τροπή μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε νέα προοπτική. Αν είναι σωστό για εσάς θα βρείτε τρόπο να προσαρμοστείτε. Αν δεν είναι, ίσως ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι απαιτητικός/η. Αν ακούσετε όμως προσεκτικά μπορεί να μάθετε τι ακριβώς θέλουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Είστε πολύ sexy όταν δίνετε εντολές ή ηγείστε. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως μπορεί να έχετε τον ρόλο του ηγέτη για κάποιο διάστημα. Αν ψάχνετε για αγάπη, δώστε λίγο από τον χρόνο σας ώστε να σκεφθείτε τους ευαίσθητους ανθρώπους που βρίσκουν αυτή την συμπεριφορά υπερβολική. Αν και κάποιοι μπορεί να παρουσιάζονται ως δυνατοί στην πραγματικότητα δεν είναι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ίσως εμφανιστεί κάποιο ειδύλλιο σήμερα. Καθώς το σαββατοκύριακο έφθασε πρέπει να ασχοληθείτε με το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Zwdia σε σχέση: Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες. Αφήστε το περιθώριο σε εσάς και την οικογένειά σας να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Τα σχέδιά σας μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με αυτά του/της συντρόφου σας αλλά ίσως καταφέρετε να έρθετε σε συμφωνία. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε μια μικρή θυσία. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και εσείς μπορεί να ξεκινήσετε να σκέπτεστε τις καλοκαιρινές διακοπές. Ελεύθεροι: Αν σας προσκαλέσουν να λάβετε μέρος σε μια νέα εμπειρία, κάντε το, καθώς μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ έντονες καθώς η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας ενθαρρύνει να μπείτε στην καρδιά του θέματος που σας απασχολεί και να πάρετε μια απόφαση. Ελεύθεροι: Μια συνάντηση στο γυμναστήριο ή ενώ είστε έξω μπορεί να καταλήξει σε έναν καφέ ή σε ένα ραντεβού. Ίσως ένα ειδύλλιο να είναι πολύ κοντά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Κάποιες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση μπορεί να σας δελεάσουν ώστε να βγείτε σήμερα, αν και κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας κάνουν να μην ξοδέψετε πολλά. Η ικανότητά σας να περνάτε καλά ότι και να γίνει μπορεί να σας φέρουν στο επίκεντρο σήμερα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει μια ιδιαίτερη νότα στην κοινωνική σας ζωή και ένα ειδύλλιο γίνεται πιο ζεστό και έντονο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει όψη με τον Άρη και τον Πλούτωνα και δημιουργεί ένα νέο ειδύλλιο ή μια νέα φιλία. Αντί να χρησιμοποιείτε υπονοούμενα ίσως προτιμάτε να το πείτε όπως είναι, οπότε να ξέρετε και που βρίσκεστε. Zwdia σε σχέση: Εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες για διασκέδαση στο μέγιστο σήμερα καθώς ο Άρης στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία για μια υπέροχη ημέρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Ίσως αποφασίσετε ότι σήμερα χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. zwdia σε σχέση: Δεν θα κάνετε καλή εντύπωση στον/στην σύντροφό σας αν βιάζεστε πολύ σήμερα. Μην αφήσετε την ανυπομονησία να χαλάσει την ευκαιρία να περάσετε καλά μαζί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μια σχέση που τώρα ξεκινά μπορεί να περάσει διάφορα στάδια πριν καταλήξετε να είστε ευτυχισμένοι. Μην είστε πολύ ιδεαλιστές καθώς μπορεί να χάσετε μια καλή ευκαιρία. Zwdia σε σχέση: Αν ο/η σύντροφός σας θέλει να βγείτε για φαγητό, θα περάσετε καλά. Αργότερα, ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα είναι ρομαντικός, με πολύ προσωπικές στιγμές και χαλαρωτικός. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy