Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 12/1

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Οι ανησυχίες σας θα μειωθούν με κάποιες κινήσεις στον κοινωνικό σας κύκλο. Με τον ερμή και την αφροδιτη να σας ωθούν να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε έναν δρόμο ή μία ομάδα που να ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες και ενδιαφέροντα. Όσον αφορά τον έρωτα, ίσως χάσετε μία όμορφη ευκαιρία αν κρινετε υπερβολικά γρήγορα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: θα ανακαλύψετε πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενδιαφέρεται περισσότερο για εσάς από ότι συνήθως, ενθαρρύνοντάς σας να τον πλησιάσετε και να δημιουργήσετε δεσμό. Zwdia σε σχέση: αν και η καθημερινότητα συνεχίζεται, θα ωφεληθείτε από λίγη χαλάρωση. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει κάτι ξεκούραστο και διασκεδαστικό. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: με τόσα πολλά κοινωνικά σχέδια που δεν θέλετε να χάσετε, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ρομάντζο και για νέες φιλίες. Η σημερινή ευθυγράμμιση θα φέρει μία συζήτηση η οποία θα αγγίξει την καρδιά σας. zwdia σε σχέση: κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, θα σας γλιτώσουν χρήματα μακροχρόνια. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν η καρδιά σας χτυπάει πιο γρήγορα όταν κάνετε παρέα με ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε σίγουρα δεν θα αφήσετε κανέναν να το καταλάβει. Ακόμα και ο καλύτερος φίλος σας δεν θα το γνωρίζει. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως θα θελήσετε να κρατήσετε την κατάσταση κρυφή όσο το δυνατόν περισσότερο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η επιθυμία σας για νέες επαφές θα σας οδηγήσει σε ένα ζωντανό πλήθος, όπου η διασκέδαση θα είναι άφθονη –ίσως και λίγο άγρια. Ελεύθεροι; Μία πρόσκληση θα σας οδηγήσει σε ρομαντικές πιθανότητες. Zwdia σε σχέση: το να είστε μέλος μίας ομάδας θα βοηθήσει τη σχέση σας να ανθίσει και θα σας δώσει νέες ιδέες και σχέδια για συζήτηση. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: ίσως θελήσετε να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή όσον αφορά μία ρομαντική σχέση. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει την προτίμηση να κρατήσετε προσωπικές πληροφορίες μακριά από ένα άτομο που ζηλεύει. Zwdia σε σχέση: Καθώς ο αρης περνά στο ζωδιο των ιχθυων, ο ρομαντικός παράγοντας δείχνει πολλά υποσχόμενος. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: η σεληνη στο ζωδιο σας ευθυγραμμίζεται με την αφροδιτη και τον ουρανό, δημιουργώντας ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που θα ενισχύσει την χημεία σας με κάποιο πρόσωπο. Η επαφή με το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα αναπτυχθεί αρκετά σήμερα. zwdia σε σχέση: η δημιουργία ενός προγράμματος αποταμίευσης θα σας βοηθήσει να προσέξετε περισσότερο τα έξοδά σας τις εβδομάδες που έρχονται. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: θα σας βοηθήσει αν συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν με έναν φίλο. Αν και δεν θα έχει όλες τις απαντήσεις, θα καταλάβετε μερικά σημαντικά πράγματα. Zwdia σε σχέση: τακτοποιήστε τα πρακτικά θέματα και θα έχετε περισσότερο χρόνο για εσάς. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως ένα διάλειμμα από την ρουτίνα θα σας βοηθήσει αρκετά. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: καθώς η σεληνη ευθυγραμμίζεται με τον ουρανό, η καλόκαρδη και κοινωνική σας προσωπικότητα παίρνει φωτιά. Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για ρομαντικές πιθανότητες αν ψάχνετε τον ερωτα. Zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση είναι σημάδι πως χρειάζεται να δράσετε, ειδικά αν πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια πληρωμή. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: οι ρομαντικές ευκαιρίες εμπλουτίζονται καθώς ο αρης περνά στο ζωδιο των ιχθυων, ενισχύοντας τις πιθανότητες για ερωτα. Εκμεταλλευτείτε την ερωτική επιρροή όσο αυτή κρατήσει. Zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε σημαντικούς στόχους, ειδικά αυτούς που χρειάζονται σχεδιασμό και προσοχή. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: σήμερα, η παιχνιδιάρικη γοητεία σας θα μοιάζει με αφροδισιακό φέροντας κάποιον που σας ενδιαφέρει πιο κοντά στη καρδιά σας. Είτε διασκεδάζετε σπίτι με φίλους, είτε έξω, το ρομάντζο πρόκειται να εμπλουτιστεί. Zwdia σε σχέση: ακόμα και αν δεν έχετε σχεδιάσει τίποτα, κάποιοι αναπάντεχοι επισκέπτες θα σας προσφέρουν ένα όμορφο απόγευμα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: ο αρης, που περνάει στο ζωδιο σας, ταρακουνά τα πράγματα θετικά. Θα νιώσετε το κίνητρο να κινηθείτε σε νέους κύκλους ή να οργανώσετε ένα γεγονός. Zwdia σε σχέση: αν θέλετε να γίνει κάτι σωστά, μην το κάνετε μόνοι. Αφήστε τον αγαπημένο σας να βοηθήσει και τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα από όσο φαντάζεστε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia