Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 18/12

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-29-5-14

Κριός

Ελεύθεροι: Αν ένα αναμενόμενο σχέδιο τεθεί σε αναμονή, καλό θα είναι να έχετε μια εναλλακτική, ειδικά αν ελπίζετε να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Αν και αισθάνεστε πιέσεις από διάφορα καθήκοντα και δουλειές που εκκρεμούν, μια πρόσκληση που μπορεί να προκύψει, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να διασκεδάσετε ή να απολαύσετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται πως μια συνομιλία με ένα ξεχωριστό άτομο μπορεί να έχει ζωηρό και προοδευτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, αν ελπίζετε για κάτι περισσότερο, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή. Zwdia σε σχέση: Μια εορταστική συγκέντρωση θα σας φέρει όλους κοντά. Μια καλή συζήτηση με τα μέλη της οικογένειας θα κάνει τους πάντες να νιώσουν πολύ καλύτερα. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Είναι μια καλή ημέρα για εξομαλύνετε μια δύσκολη σχέση και να απολαύσετε μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Προτείνετε σ’ αυτό το άτομο ένα μεσημεριανό γεύμα ή μια συνάντηση με ζεστό καφέ και μπορεί να δείτε μια σημαντική βελτίωση αρκετά γρήγορα. Zwdia σε σχέση: Αν ο αγαπημένος σας έχει πολλές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, δώστε του ένα χεράκι, έπειτα σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό και ρομαντικό για αργότερα.  Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Οι φιλικές επιρροές σας κάνουν να βρίσκεστε σε μια ευχάριστη διάθεση. Βοηθήστε κάποιον σήμερα και η ανταμοιβή σας θα είναι απροσδόκητα μεγάλη. Zwdia σε σχέση: Επιλέξτε για το αν θα μείνετε σπίτι ή θα δεχτείτε μια πρόσκληση για ένα πάρτι ή μια συνάθροιση. Βασιστείτε στην διαίσθησή σας καθώς κάποια από τις δύο επιλογές μπορεί να αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Αν κρατήσετε μια ευαίσθητη στάση απέναντι στα  συναισθήματα των άλλων και αποφύγετε να εμπλακείτε σε τυχόν διαμάχες, τότε θα είναι μια υπέροχη μέρα για να διασκεδάσετε και απολαύσετε συζητήσεις με νέα και ενδιαφέροντα άτομα. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ένα ειδύλλιο μπορεί να αναπτυχθεί έντονα καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή με τον Πλούτωνα. Τις επόμενες ημέρες, τα συναισθήματά σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, ενθαρρύνοντάς σας να εκφραστείτε ανοικτά. Να είστε όμως βέβαιοι ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Zwdia σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό είναι πολύ πιθανό να προτιμήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Είναι μια καλή στιγμή να καλέσετε τους φίλους σας για μια εορταστική συνάθροιση. Επιπλέον, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε το Σαββατοκύριακό σας από τώρα καθώς πολλές ρομαντικές επιλογές περιμένουν. Zwdia σε σχέση: Συμπεριλάβετε στις εορταστικές προετοιμασίες τον σύντροφό σας αλλά και την οικογένειά σας και θα δείτε ότι θα το διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο. Από σήμερα, η χημεία μεταξύ σας μπορεί να αυξηθεί και οι υψηλές προσδοκίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Zwdia σε σχέση: Ο αγαπημένος σας μπορεί να μην συμφωνεί με τα σχέδιά σας, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί μέσα στη μέρα. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Συζητήστε με τους φίλους σας για το τι θα κάνετε απόψε και που θα πάτε να διασκεδάσετε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αναπάντεχο. Zwdia σε σχέση: Εξετάστε τις λεπτομέρειες, κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μια ανάσα. Πρέπει να αποκτήσετε μια νέα προοπτική που θα σας βοηθήσει στις σημαντικές σας σχέσεις. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδίως όταν αφορά τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις. Κάντε την επόμενη κίνησή σας με προσοχή. Zwdia σε σχέση: Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές για σήμερα το βράδυ, είναι καλύτερο να μείνετε σπίτι και να οργανωθείτε. Όσες περισσότερες υποχρεώσεις ολοκληρώσετε τώρα, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να χαλαρώσετε αργότερα. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς μπορείτε να μάθετε πολλά σήμερα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την λύση σε ένα ερωτικό δίλημμα. Zwdia σε σχέση: Δώστε έμφαση στο να κάνετε πράγματα με το σύντροφό σας, ακόμα και όταν πρόκειται για δουλειά. Είναι γνωστό πως είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με κάποιον παρά να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μην ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε άτομα ή καταστάσεις που δεν είναι σημαντικές για σας. Ιδίως αν προετοιμάζετε κάτι ξεχωριστό για ένα άτομο που σας ελκύει. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να προβληματιστείτε, να διαλογιστείτε και να κάνετε έναν απολογισμό των τελευταίων ημερών. Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας και να οργανώσετε τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες. Διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia