Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 18/4

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει ενέργεια και δύναμη στις προσωπικές σας ευχές. Μια φιλία μπορεί να πάρει άλλη τροπή μόλις συνειδητοποιήσετε πως είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Οι κοινωνικοί άνθρωποι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές σε μια σημαντική σχέση ώστε να επωφεληθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Δημιουργούνται ωραία συναισθήματα που είναι αποτέλεσμα συνεύρεσής σας με καλή παρέα. Σήμερα η ευθυγράμμιση σας προτρέπει να είστε υποστηρικτικοί με τις φιλίες σας και επικοινωνιακοί σχετικά με ένα ομαδικό σχέδιο. Zwdia σε σχέση: Κάποια οικονομικά νέα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, αλλά θα χρειαστεί προνοητικότητα για θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ιδανική για να σχεδιάσετε μια εκδήλωση, για να κοινωνικοποιηθείτε και γενικά για να κινηθείτε σε νέους κύκλους. Επίσης αν ένα ειδύλλιο χρειάζεται λίγη βοήθεια τότε αυτή τη περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε μια κίνηση. Zwdia σε σχέση: Ένα θέμα που αφορά την σχέση σας δεν γίνεται να επιλυθεί. Βέβαια, μια νέα οπτική μπορεί να βοηθήσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μια αναπτυσσόμενη συναισθηματική ατμόσφαιρα μπορεί να σας προτρέψει να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Προχωρήστε αργά και μην επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Το πάθος φαίνεται να υπάρχει έντονα για αυτό το άτομο. Σε σχέση: Αν κάνετε ψώνια για το σπίτι, σίγουρα θα το χαρείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η Νέα Σελήνη σήμερα δείχνει πως μια σχέση μπορεί να αλλάζει. Ίσως ένα άτομο που σας ενδιαφέρει γίνεται πιο ανοιχτό και ανταποκρίνεται καλύτερα απέναντί σας. Σήμερα είναι καλή ευκαιρία να κανονίσετε για κάποιο ταξίδι. Zwdia σε σχέση: Η επιθυμία να φύγετε μακριά από όλα είναι ο καταλύτης που σας ενθαρρύνει να δείτε επιλογές διακοπών και χαλάρωσης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Ρίξτε μια ματιά στις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα είναι ο καιρός να είστε τολμηροί αλλά και ρεαλιστές στις αποφάσεις σας. Ελεύθεροι: Η επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να εντείνει τον ρυθμό ανάπτυξης ενός ειδυλλίου. Αν είστε επιθετικοί με κάποια άτομα και εκείνα επιθετικά απέναντί σας τότε να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στον Κριό ενισχύει τις κοινές δραστηριότητες και τα ειδύλλια φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Αν ετοιμάζετε ένα σχέδιο τότε θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα στοιχεία. Ελεύθεροι: Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για διασκεδαστικές δραστηριότητες. Επίσης, αν σπάσετε τον πάγο με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου ώστε να ξεκινήσουν θετικές αλλαγές όπως το να σταματήσετε μια συνήθεια που μπορεί να είναι βλαβερή για την υγεία σας. Αν ξεκινήσετε τώρα θα είναι ευκολότερο για εσάς να συγκρατηθείτε. Ελεύθεροι: Η σημερινή επαφή του Πλούτωνα με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει έντονες συζητήσεις που ίσως λειτουργήσουν ως πρώτο βήμα για μετέπειτα συναντήσεις και προσωπικές στιγμές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια νέα σχέση, επίσημα. Αν σχεδιάζατε να παρουσιάσετε στους φίλους σας τον/την σύντροφό σας , τώρα είναι η ώρα. Zwdia σε σχέση: Ξεμπερδέψτε με τα οικονομικά θέματα και ασχοληθείτε με τον τρόπο ζωής σας, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει την σωματική σας υγεία αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Χρησιμοποιείστε την σημερινή Νέα Σελήνη ώστε να θέσετε σε λειτουργία σχέδια που αφορούν το σπίτι ή να βάλετε νέα στοιχεία στην καθημερινότητά σας. Είναι μια ημέρα για νέα ξεκινήματα, ειδικά για πράγματα που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Ελεύθεροι: Προσπαθήστε να μην εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ώστε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο. Ακολουθώντας την ροή των πραγμάτων, ο/η σωστός/ή σύντροφός θα έρθει στον δρόμο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ο σημερινός συνδυασμός ενεργειών μπορεί να είναι χρήσιμος ώστε να έρθει προς συζήτηση ένα δύσκολο θέμα. Συζητήστε το θέμα και θα βρείτε λύση πολύ πιο γρήγορα. Επίσης μια πρόσκληση ή νέα που έρχονται ξαφνικά μπορεί κάνουν ευχάριστο το βράδυ σας. Αν είστε έτοιμοι για διασκέδαση, είστε στο σπίτι, είτε έξω τότε σίγουρα θα περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι με τα σχέδια κάποιου άλλου για σήμερα, είτε είναι φίλος είτε είναι συγγενής. Αν έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε να είστε απόλυτοι και να επιμείνετε στο πρόγραμμά σας αλλιώς μάλλον θα σας πείσουν για το αντίθετο. Μπορεί να υπάρξει μια γνωριμία με πολύ αισθησιακή διάθεση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy