Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 20/4

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Ελεύθεροι: Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να είναι το επίκεντρο της ημέρας σας, και θα σας προσφέρει την δυνατότητα να σκεφθείτε πολλά. Θα έχετε ευχάριστη διάθεση και θα σας βοηθήσει να έχετε ένα χαλαρό απόγευμα. Zwdia σε σχέση: Ένα ρομαντικό απόγευμα είναι πολύ πιθανό ειδικά αν μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αποφύγετε την τάση να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Φαίνεται πως είστε στο στοιχείο σας και πως είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Κρατήστε αυτή την σκέψη αν σας παροτρύνει να μιλήσετε με έναν φίλο και να περάσετε χρόνο μαζί. Zwdia σε σχέση: Η αίσθηση της διασκέδασης μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Αν ο/η σύντροφος δεν έχει διάθεση να βγει καλέστε ένα φίλο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι : Η ημέρα είναι διασκεδαστική εξαιτίας της επαφής του Ερμή με τον Δια και ενισχύει μια συζήτηση που μπορεί να είναι ρομαντική και με στοιχεία αποπλάνησης. Αν είναι κάτι απρόσμενο τότε θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό αλλά μάλλον θα επιλέξετε ένα χαλαρό απόγευμα για 2. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Ο Ήλιος σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Άρη μπορεί να σας κάνει πιο πρόθυμους να βρεθείτε με φίλους και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια. Zwdia σε σχέση: Η επαφή της Αφροδίτης με τον Δια μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε ένα δώρο στον/στην σύντροφο σας που θα λατρέψει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Ο Δίας ενισχύει την ατμόσφαιρα και σας κάνει πιο κοινωνικούς. Ένα μήνυμα από μακριά μπορεί να σας κάνει να συνδεθείτε με ένα παλιό φίλο που μπορεί να μοιραστεί συναρπαστικά νέα μαζί σας. zwdia σε σχέση: Αν και η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε, γιατί να μην έχετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα βλέποντας  μια ταινία η βγαίνοντας με φίλους; Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Μια αναλαμπή από το παρελθόν μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για μια παλιά σχέση. Ένα μήνυμα η μια συνάντηση μπορεί να σας δείξει το γεγονός ότι έχει αλλάξει το ατομο αυτό αλλά αυτή η αλλαγή θα σας αρέσει. Zwdia σε σχέση: Αποδεχθείτε μια περιπέτεια. Αν έχετε βαλτώσει τότε δώστε στην κοινωνική σας ζωή μια ώθηση και κάντε κάτι διαφορετικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι : Μια αυθόρμητη συζήτηση η ένα χαλαρό φλερτ μπορεί να σας δώσει ώθηση. Η επαφή της Αφροδίτης με τον Δια μπορεί να σας κάνει να προχωρήσετε τα πράγματα περισσότερο. Zwdia σε σχέση: Ο εκνευρισμός σας που αφορά την σχέση σας η ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να εκδηλωθεί και να σας προτρέψει σε μια συζήτηση. Αργότερα τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται πολύ βελτιωμένη, ειδικά από σήμερα αφού ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο. Κάποιος με αισθησιακή προσέγγιση μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας, ειδικά αν σας δείξει τα συναισθήματα του. Zwdia σε σχέση: Τώρα είναι καλή ευκαιρία να αποδεχθείτε μια πρόκληση σχετικά με ένα σχέδιο δικό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: είστε απασχολημένοι διασκεδάζοντας αλλά από σήμερα αρχίζετε να χαλαρώνετε. Υπάρχουν βέβαια πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια, ειδικά στο γυμναστήριο. Σε σχέση: Οι επιθυμίες σας για διασκέδαση μέχρι το βράδυ θα κλιμακωθεί εκτός και ένας από τους 2 είναι πρόθυμος να υποχωρήσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Οι ρομαντικές ευκαιρίες είναι πολλές. Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να αφεθείτε και να διασκεδάσετε. Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι για απόψε καλέστε φίλους στο σπίτι. Zwdia σε σχέση: Αν δουλεύετε πολύ και χρειάζεστε ένα διάλειμμα τότε μην χάσετε την ευκαιρία για ένα ωραίο βράδυ έξω. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Αν έχετε καλεσμένους φροντίστε να έχετε αρκετό ποτό και φαγητό και όλοι θα είναι χαρούμενοι. Μια ωραία συζήτηση μπορεί να είναι η αρχή ενός ειδυλλίου. Zwdia σε σχέση: Αν είχατε ένα υπερβολικό σαββατοκύριακο τότε σήμερα είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Καλωσορίστε κάθε ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο που έχουν πρωτότυπες ιδέες και φαντασία. Κάποιος που “βγαίνει από το καβούκι του” είναι τελικά πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Zwdia σε σχέση: Η αισιοδοξία είναι υπέροχη σε κάθε σχέση αλλά φροντίστε να μην ελπίζετε για το καλύτερο χωρίς ουσιαστικά να ενεργείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy