Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 21/4

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

Κριός

Υπάρχει πολύ πάθος σήμερα στην ατμόσφαιρα καθώς η σημερινή ευθυγράμμιση επικεντρώνεται στο φλερτ και στην ερωτική χημεία. Να είστε προσεκτικοί όμως καθώς η λίμπιντό σας είναι υψηλή και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε απερισκεψίες. Μπορεί να σας αποπλανήσουν ή να αποπλανήσετε. Ότι και να γίνει δεν θα βαρεθείτε. Τα συναισθήματα μπορεί να ξεπεράσουν την κοινή λογική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Σκεφθείτε προσεκτικά πριν δανείσετε χρήματα σε κάποιον με το οποίο τώρα είστε κοντά καθώς η κίνηση αυτή μπορεί να στείλει το λάθος μήνυμα και δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. zwdia σε σχέση: Η επαφή του Πλούτωνα με τον Άρη κρύβει πολύ πάθος που μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε να συζητήσετε θέματα που σας προβληματίζουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Θα κινητοποιηθείτε σήμερα ώστε να βγείτε. Μια αλλαγή στην σκέψη μπορεί να σας δημιουργήσει ευκαιρίας που δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε. Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη σας κάνει ελκυστικούς σήμερα και μπορείτε να το συνδυάσετε με έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Η επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια συναισθήματα στην επιφάνεια. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σωστά, αντί να την αφήσετε να χαθεί τότε μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Ελεύθεροι: Η κοινωνικότητά σας μπορεί να γίνει πόλος έλξης για κάποιον. Ακόμα και αν υπάρχουν ενστάσεις ή διαφορετική οπτική θα σας κερδίσει η γοητεία του/της. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Θα χαρείτε πολύ με την θετική και κοινωνική ευθυγράμμιση που εμφανίζεται. Επίσης, ένας φίλος μπορεί να θελήσει να σας γνωρίσει σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Σε σχέση: Η επαφή του Ποσειδώνα με την Σελήνη σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μπορεί μια αγορά να μοιάζει ευκαιρία αλλά ίσως να μην είναι στην πραγματικότητα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι κρυμμένος σε ιδιαίτερες και ασυνήθιστες δραστηριότητες. Αν ψάχνετε για έρωτα τότε πηγαίνετε διακοπές ή αποδεχθείτε την πρόσκληση για ένα ταξίδι.  Κάντε κάτι που σας αρέσει ή αποκτήστε καινούργιες εμπειρίες. Ότι σας προκαλεί να κάνετε ένα νέο βήμα ίσως φέρει και τον έρωτα προς τον δρόμο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μια συνάντηση μπορεί να είναι αρκετή να τραβήξει την προσοχή σας και να σας αφήσει πρόθυμους για περισσότερα. Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια φιλία πιο σταθερή ειδικά αν αισθάνεστε πως περιέχει και μια ρομαντική πλευρά. Zwdia σε σχέση: Βγείτε με τον/την σύντροφό σας σε ένα μέρος διασκεδαστικό και έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και οι 2. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα λειτουργεί σαν καταλύτης και σας βοηθά να ξεπεράσετε μια πρόκληση ή να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές σχέδιο. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε σωστά την επιπλέον ενέργεια που έχετε. Ελεύθεροι: Η όψη της Αφροδίτης με την Σελήνη μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης και να σας κάνει να σπάσετε τον πάγο με ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Μπορεί να στραφείτε στους φίλους σας σήμερα, ειδικά αν χρειάζεστε βοήθεια ή μια ώθηση στην διάθεσή σας. Κάποιος μπορεί να έχει την τέλεια πρόταση και να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Καλύτερα να δουλέψετε μαζί και να μπορέσετε να επιλύσετε τις δυσκολίες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Το σύμπαν σας προτρέπει να γίνετε πιο περιπετειώδεις και να φέρετε την διασκέδαση στην ζωή σας. Η σημερινή ημέρα υπόσχεται πολλά αν είστε πρόθυμοι να αποδεχθείτε μια πρόσκληση ή να κανονίσετε μια συνάντηση. Η συνάντηση αυτή μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα νέο άτομο. Μπορεί να είναι μια έντονη έλξη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Σήμερα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε την ημέρα όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται. Ίσως η διάθεσή σας να μην είναι πολύ καλή και να προτιμήσετε ένα φαγητό ή μια χαλαρή έξοδο με ένα φίλο. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον/την σύντροφό σας αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Όσο πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί είστε στα συναισθήματα των άλλων τόσο πιο εύκολο είναι να συνδεθείτε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μόλις συνδεθείτε το βράδυ σας πιθανόν να είναι μοναδικό. Zwdia σε σχέση: Αν και μπορεί να μην ξέρετε τι συμβαίνει με τον/την σύντροφό σας η υπομονή μπορεί να κάνει θαύματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy