Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 22/7

flirt-zwdia

Κριός

Η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη σήμερα τραβά την προσοχή στα έντονα συναισθήματα. Μπορεί κάποιος που νομίζατε ως φίλο να υιοθετήσει μια πιο προσωπική συμπεριφορά και να σας φλερτάρει. Προχωρήστε χαλαρά. Σε σχέση: Τα σχέδια που αφορούν το σπίτι σας φαίνεται να πηγαίνουν καλά και σας αποφέρουν τις ανταμοιβές και τα οφέλη που πιστεύατε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μια αισιόδοξη προσέγγιση στον έρωτα κάνει την ημέρα ιδιαίτερη. Το πάθος μπορεί να είναι ο κύριος παράγοντας που θα διαμορφώσει την διάθεσή σας για ένα ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί η συζήτηση να γίνει σοβαρή. Σε σχέση: Ο έρωτας ενισχύεται οπότε κανονίστε ένα ραντεβού έξω από τα συνηθισμένα και θα περάσετε υπέροχα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Ρομαντικά αισθήματα και καλές ιδέες σας δίνουν την δυνατότητα για ένα ωραίο βράδυ. Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις και γενικά διασκέδαση μια προσεκτική επιλογή μπορεί να κάνει το βράδυ ακόμα καλύτερο. Σε σχέση: Φροντίστε τις ευθύνες σας πρώτα και ενισχύστε το βράδυ σας με μια φιλική συνάντηση μετά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μπορεί ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να φαίνεται απόμακρο και να θέλετε να μάθετε το γιατί. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι ο λόγος μπορεί να δημιουργήσει μια παρεξήγηση. Αν θέλετε τα πράγματα να αλλάξουν κάντε μια προσωπική συζήτηση. Σε σχέση: Πάρτε σοβαρά την τολμηρή ιδέα του/της συντρόφου σας καθώς φαίνεται ότι έχει σκοπό να προχωρήσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Αν και είναι μέσο της εβδομάδας κάποιος μπορεί να έχει μια καλή πρόταση. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και με την Σελήνη στον Ζυγό μια από αυτές μπορεί να είναι δελεαστική. Σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να ενισχύσει την αρμονία και να φέρει στην επιφάνεια τρυφερή και ρομαντική διάθεση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως μπορεί να έλκεστε από την εμφάνιση και το στυλ κάποιου. Μπορεί να του/της αρέσει το αινιγματικό σας χαμόγελο. Σε σχέση: Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ καλή τώρα και έχετε την ανάγκη για καλή παρέα οπότε τώρα είναι η στιγμή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Σε σχέση: Μπορεί να μην θέλετε να συμβιβαστείτε σήμερα αλλά η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη δείχνει πως μπορεί να μην έχετε επιλογή. Αν ο/η σύντροφός σας είναι πρόθυμος/η να ξεπεράσεις τις αντιρρήσεις σας τότε ίσως αξίζει να ακούσετε τι έχει να πει. Ελεύθεροι: Υπάρχει πιθανότητα για μια συνάντηση στην δουλειά σας ή σε μια δραστηριότητα/χομπυ δικό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί αν χρειαστεί να διαλέξετε πλευρά σε μια διαμάχη, ειδικά ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και έναν φίλο καθώς θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο διπλωμάτες γίνεται. Αργότερα σκεφθείτε έξω από τα συνηθισμένα αν αναζητάτε περισσότερη διασκέδαση. Σε σχέση: Είναι τα μικρά πράγματα που σας κάνουν να διαφωνείτε αλλά το να τα ξαναβρείτε μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν είστε πρόθυμοι για αγκαλιές και φιλιά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα δείχνει πως σήμερα θα μιλήσετε με κάποιον μετά από μια περίοδο αναποφασιστικότητας. Είτε κανονίσετε μια συνάντηση ή συναντηθείτε τυχαία μια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει κάτι. Αν και μπορεί η σχέση σας αρχικά να είναι πλατωνική μπορεί να τα πράγματα μεταξύ σας να αναπτυχθούν γρήγορα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Αν χρειάζεστε υποστήριξη ένας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει. Μερικές φορές είναι καλό να κάνετε παρέα σε νέους κύκλους. Αν το κάνετε ίσως ένα ειδύλλιο να είναι η ανταμοιβή σας. Σε σχέση: Θετικές κια χαλαρωτικές δραστηριότητες με τον/την σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε τυχόν συναισθήματα έντασης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Το να κινήστε σε επαγγελματικούς κύκλους μπορεί να είναι ένας τρόπος για να συνδεθείτε με κάποιον που μοιράζεται τις φιλοδοξίες σας και την επιθυμία σας για επιτυχία. Μπορεί να είναι μια σύμπτωση που θα σας φέρει μετά κοντά. Σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας κάνει πρόθυμους να ξοδέψετε χρήματα. Κρατήστε όμως τις αποδείξεις γιατί ίσως χρειαστεί να γυρίσετε κάποια πράγματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Αν ελπίζετε για κάποιο ειδύλλιο πρέπει να κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να γελάσει. Μια θετική ευθυγράμμιση σας ενθαρρύνει να δείτε την ευχάριστη πλευρά της ζωής ειδικά αν κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Σε σχέση: Ένα ήσυχο και χαλαρό απόγευμα μέσα με τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι το ευχάριστο τέλος μιας καλής ημέρας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.