Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 25/5

Κριός

Κάποια κρυφά κίνητρα μπορεί να είναι η βάση μιας διαφωνίας με έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ειδικά αν υποπτεύεστε πως υπάρχουν μυστικά. Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να ενθαρρύνει την διαμάχη και όχι την συζήτηση. Καλύτερα να συγκρατηθείτε και να μιλήσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει να σκέφθεστε πως μπορείτε να βοηθήσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ειδικά αν έχετε σκοπό να εντυπωσιάσετε. Δεν χρειάζεται να γίνουν υπερβολές. Μικρά δείγματα τρυφερότητας όπως είναι ένα δώρο μπορεί να είναι αρκετά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία δεν είναι η καλύτερη στιγμή να δεσμευθείτε. Αν και ένα φλερτ μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενοι μπορεί να τα συναισθήματά σας να αλλάξουν. Zwdia ε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι ο καλύτερος δρόμος είναι ο συμβιβασμός. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απρόσμενα συναισθήματα ή άγχη σχετικά με ένα ειδύλλιο ή μια οικογενειακή κατάσταση. Αν αισθάνεστε ότι δεν κάνατε ότι μπορούσατε ή δεν είπατε το σωστό τότε η επικοινωνία μπορεί να είναι πολύ σημαντικά και να βοηθήσει τα πράγματα να μπουν στην σωστή τους θέση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Με την βοήθεια του Κρόνου είναι καλύτερα να σκεφθείτε το τι ακριβώς συμβαίνει και να υπολογίσετε πως πραγματικά αισθάνεστε. Μην αφήνετε στον εαυτό σας να πιεστεί αν δεν είστε έτοιμοι να πάτε τα πάντα πιο πέρα. Zwdia σε σχέση: Το να απολαύσετε ένα κέρασμα δεν χρειάζεται να στοιχίζει τα πάντα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να το αποφεύγετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας σήμερα πριν από οτιδήποτε άλλος αλλά μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μην κάνετε τίποτα μετά από την προτροπή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει ή του/της συντρόφου σας. Μια δημιουργική λύση που ικανοποιεί τους πάντες θα είναι εφικτή μετά από λίγη σκέψη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Το να αδράξετε νέες ευκαιρίες είναι ο ιδανικός τρόπος να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να βρείτε την αγάπη. Το να ασχοληθείτε με ένα παλιό αγαπημένο χόμπι είναι ίσως ο καταλύτης για τέτοιες συναντήσεις. zwdia σε σχέση: Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στην πόρτα σας έναν απρόσμενο καλεσμένο και να φτιάξει το βράδυ σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να κάνει ένα ειδύλλιο να αλλάξει πορεία και να γεμίσει με όνειρα, επιθυμίες και φαντασιώσεις. Καλύτερα να είστε σίγουροι ότι αυτό θέλετε γιατί αλλιώς είναι καλύτερα να αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε. Ίσως η συμβουλή ενός φίλου να σας βοηθήσει στην απόφασή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Zwdia σε σχέση: Η ανάγκη να συμβιβαστείτε σχετικά με μια οικογενειακή κατάσταση σήμερα μπορεί να κάνει δύσκολος τις προσωπικές επαφές. Καλό είναι να βρεθεί μια μέση λύση. Ελεύθεροι: Μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα υπέροχο πρόσωπο το οποίο είναι τώρα ελεύθερο και εσείς διατεθειμένοι να κυνηγήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η συζήτηση μπορεί να είναι πολύ συναισθηματική αν και υπάρχει η όψη του Κρόνου με την Σελήνη. Ίσως έχετε πολλά να πείτε αλλά δεν ξέρετε πως. Μην σκέπτεστε πολύ και απλά κάντε το. Zwdia σε σχέση: Μια επιθυμία να βελτιώσετε την σωματική σας κατάσταση ίσως βελτιώσει την ενέργειά σας και την ερωτική σας ζωή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Υπάρχει περίπτωση για κεραυνοβόλο έρωτα καθώς η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας κάνει να δεχθείτε μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Να είστε έτοιμοι για την έκπληξη. Zwdia σε σχέση: Χαρίστε γοητεία και καλή πρόθεση γύρω και σκεφθείτε να διασκεδάσετε στο σπίτι. Μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μια αλλαγή στα συναισθήματά σας μπορεί να σας επηρεάσει θετικά. Αν είχατε μια διαμάχη τελευταία αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να δείτε τα θετικά της σχέσης. Επίσης ενισχύει τα ειδύλλια και σας δίνει δυνατότητες να περάσετε καλά σε χαλαρό περιβάλλον. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.