Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Κυριακή 26/4

Κριός

Η υπέροχη επαφή ανάμεσα στον Ουρανό και την Αφροδίτη σας προετοιμάζει για ένα ωραίο ραντεβού. Αν κάνετε κάτι διαφορετικό το βράδυ σας θα γίνει πιο ενδιαφέρον. Βγείτε έξω και δοκιμάστε ένα καινούργιο εστιατόριο. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι μια νέα εμπειρία που θα ενισχύσει το ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μια αυθόρμητη κίνηση μπορεί να εντυπωσιάσει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη μπορεί να σας ωθήσει να υποκύψετε σε κάποιες μικρές πολυτέλειες που θα σας κάνουν χαρούμενους. Μια συγκέντρωση στο σπίτι σας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική και να την απολαύσουν και οι καλεσμένοι σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Θα προβληματιστείτε για το που πηγαίνει μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ελεύθεροι: Η χημεία μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς σήμερα αλλά θα πρέπει να είστε ρεαλιστές για τις πιθανότητες ενός μακροχρόνιου δεσμού. Zwdia σε σχέση: Αν και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει την ευθύνη σήμερα, δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσετε με όλες τις προτάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Φαίνεται πως έχετε καλή διάθεση, ίσως γιατί η προσοχή που σας δίνει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας δίνει μια ώθηση. Αν κανονίσετε ένα ιδιαίτερο ραντεβού τελικά θα ενθουσιαστείτε. Zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην συμφωνήσετε και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. Μια χειρονομία από μέρους του/της μπορεί να κάνει την διαφορά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μια απρόσμενη επαφή του Ουρανού με την Αφροδίτη μπορεί να ενισχύσει την προσωπική σας ζωή ειδικά αν είστε ενεργοί. Μπορεί να πιάσετε την κουβέντα με κάποιον και να δείτε αμέσως ότι ταιριάζετε. Αν και είναι πλατωνική η σχέση μπορεί η χαλαρή και ανάλαφρη επαφή σας να σας κάνει να κρατήσετε την επικοινωνία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η αγάπη για τα μακρινά μέρη μπορεί να είναι ο λόγος που έλκεστε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν είστε σε διακοπές ή μακριά από το καθημερινό σας περιβάλλον όλα είναι πιθανά, ειδικά όσον αφορά τον έρωτα. Το ενδιαφέρον μπορεί να περιστραφεί γύρω από τις τέχνες και την μουσική ή ακόμα και την διατροφή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η επαφή του Ουρανού με την Αφροδίτη κάνει τους άλλους να προσέξουν τις πρωτότυπες και ασυνήθιστες ιδέες σας. Κάποιο άτομο μπορεί να θαυμάσει την αυθεντικότητά σας. Σε σχέση: Μπορεί να είστε ακούραστοι και γεμάτοι ιδέες αλλά μην κλείσετε το πρόγραμμά σας καθώς μπορεί να εμφανιστεί μια απρόσμενη πρόσκληση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η επαφή του Ουρανού με την Αφροδίτη κάνει την ημέρα σας περιπετειώδη και σας προκαλεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να χαλάσουν μια διασκεδαστική ευκαιρία. Zwdia σε σχέση: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μπορεί να ενισχύσει τα όνειρα και την φαντασία. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές για ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη σας χαρίζει μια περιπετειώδη διάθεση. Αν ελπίζετε να έρθετε πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τα καταφέρετε καλύτερα αν πάτε σε ένα νέο μέρος. Μπορεί να είναι ακόμα και για μια νέα περιπετειώδη ταινία. Αν ακολουθήσει ένα ρομαντικό δείπνο τότε θα είναι ακόμα καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη για διασκέδαση, για κάτι συναρπαστικό. Αν σας αρέσουν τα party τότε θα απολαύσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Zwdia σε σχέση: Καλό φαγητό, ευχάριστη παρέα και μια βόλτα στην φύση μαζί με την δυνατότητα να χαλαρώσετε μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Είστε σε δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε για να επιτύχετε τους στόχους σας ή αν πρέπει να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Μια ευέλικτη συμπεριφορά μπορεί να σας βοηθήσει να τα επιτύχετε και τα δύο. Zwdia σε σχέση: Η προσωπική σας ζωή φαίνεται διασκεδαστική και γενικά πιο ευχάριστη απ’ ότι ήταν εδώ και καιρό. Περάστε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και η επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα υπάρχει ακόμα η επίδρασή της φαίνεται πως εξασθενεί. Οι συζητήσεις όμως με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως είναι ακόμα έντονες. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πειστεί. Ίσως μια βόλτα στο γυμναστήριο να είναι μια καλή αρχή γιατί έτσι μπορεί να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.