Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 27/1

Κριός

Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο ζωδιο των Ιχθύων και συναντά τον Άρη και τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο ονειροπόλοι και δεκτικότεροι στο φλερτ και τον ρομαντισμό. Αν και η κοινωνική σας ζωή πάει καλά, μπορεί να αισθανθείτε πιο χαλαροί διατεθειμένοι να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και να εντείνετε τις προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Θα είστε στο στοιχείο σας καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και σας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες των άλλων. Ελεύθεροι: Η κοινωνική σας ζωή παίρνει άλλη τροπή με πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και ρομαντικά ραντεβού. Zwdia σε σχέση: Αν ήσασταν πολύ απασχολημένοι τώρα είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως συμβεί κάτι που σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τα βαθιά σας αισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μέχρι τώρα αγνοούσατε ή είχατε κρύψει βαθιά μέσα σας. Η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας κάνει να σκεφτείτε τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να αποκαλύψει και έναν βαθύτερο δεσμό. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ο ρομαντισμός είναι στην ατμόσφαιρα είτε σχεδιάζετε διακοπές ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε να βγαίνετε ραντεβού. Ένα επικείμενο ραντεβού είναι γεμάτο με μυστήριο και μαγεία. Μπορεί να σας οδηγήσει να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας και αυτό να εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερο στο μέλλον. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη χαρά και διασκέδαση και ίσως η σημερινή ευθυγράμμιση φανερώσει τις βαθύτερες ευαισθησίες σας και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να συγκρατηθείτε καθώς φοβάστε την απόρριψη αλλά η φωτιά έχει ήδη ανάψει. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων αναζωπυρώνει το κομμάτι των ερωτικών σχέσεων. Ελεύθεροι: Αν είχατε κάποιο συγκεκριμένο άτομο εδώ και καιρό στο μυαλό σας, ήρθε η ώρα να εκφράσετε επιτέλους το τι νιώθετε. Zwdia σε σχέση: Είναι εύκολο να αυτοσχεδιάσετε αλλά ίσως είναι καλύτερα να κάνετε ένα σχέδιο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη μπορεί να έχει περίεργη εξέλιξη εξαιτίας της Αφροδίτης. Ίσως να εμφανιστούν συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο και να έρθετε πιο κοντά. Zwdia σε σχέση: Ίσως έχετε σχέδια για μια ρομαντική εξόρμηση που τώρα ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η μετακίνηση της Αφροδίτης δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για βελτίωση και ανανέωση μιας υφιστάμενης σχέσης ή δημιουργία μιας καινούργιας. Αν έχετε καιρό να βγείτε ραντεβού τώρα θα το αναζητήσετε από μόνοι σας. Αν έχετε σχέδια να βγείτε έξω αργότερα, μπορεί το βράδυ σας να κρύβει εκπλήξεις. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Αν έχετε διάθεση να βγείτε ή να συναντήσετε φίλους τότε η διάθεσή σας θα βελτιωθεί. Αν πρόσφατα συναντήσατε κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε τότε κάντε ένα ακόμα βήμα. Μην πιέσετε όμως καταστάσεις, απλά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και θα βγείτε κερδισμένοι. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις καθώς ίσως να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις κάποιου ατόμου. Μην ανησυχείτε όμως, με ειλικρίνεια και συζήτηση όλα θα ξεκαθαριστούν. Zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας σχεδιάζατε ένα ρομαντικό ραντεβού. Τώρα που η Αφροδίτη μπήκε στους Ιχθύες είναι η ιδανική στιγμή να το πραγματοποιήσετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η ευκαιρία να συζητήσετε με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεφύγετε από  το άγχος της καθημερινότητας. Zwdia σε σχέση: Είναι πολύ καλή στιγμή να πάτε να δείτε μια ταινία ή μια θεατρική παράσταση ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ένας τον άλλο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Μια έντονη επιθυμία για σεξουαλικά παιχνίδια και ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές σας δημιουργείται καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Να είστε χαλαροί και να δείχνετε τις προθέσεις σας αλλά με προσοχή καθώς εύκολα κάποιοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τα σημάδια και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw