Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 27/5

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Ελεύθεροι: Μια έντονη όψη του Ερμή με τον Άρη φέρνει τρυφερότητα και κάνει τις συζητήσεις σας συναρπαστικές. Αν πρόκειται να βγείτε ένα ραντεβού ίσως  επιτύχετε και μια πιο έντονη επαφή. Zwdia σε σχέση: Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ξεκινήσει μια διαμάχη εξαιτίας μιας διαφωνίας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τον καβγά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη ενθαρρύνει την εξωτερίκευση των συναισθημάτων και για εσάς αλλά και για τα κοντινά σας πρόσωπα. Ένας φίλος μπορεί να χρειαστεί την βοήθειά σας ή την παρουσία σας καθώς μπορεί να έχει ανάγκη από κάποιες συναισθηματικές εξασφαλίσεις. Είναι καλύτερα να μην δανείσετε σήμερα καθώς μπορεί να μπει ανάμεσα σας και να δημιουργήσει πρόβλημα στην φιλία σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει την δυνατότητα για κάποια διασκεδαστικά βράδια. Ελεύθεροι: Οι κοινωνικές προσκλήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά η σημερινή ευθυγράμμιση κάνει ιδιαίτερη την ημέρα εξαιτίας ενός απρόσμενου τηλεφωνήματος. Ίσως να ετοιμάζεστε για κάποιο ραντεβού. Zwdia σε σχέση: Μην αφήσετε μικρά ζητήματα να σας στεναχωρήσουν αλλά επικεντρωθείτε σε αυτά που τώρα πάνε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να έχει εναλλαγές και ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας απ’ ότι συνήθως ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αν συμβαίνει αυτό δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα αυτή ειδικά αν αισθάνεστε έτσι εξαιτίας της σκληρής δουλειάς. Δώστε βάση στις ανάγκες σας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί όπως πρέπει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η όψη του Άρη με τον Ερμή σήμερα δείχνει πως θα πρέπει να επιτρέψετε στους άλλους να εκφράζουν την άποψή τους. Το να είστε καλός ακροατής είναι σημαντικό. Το να μιλάτε ειλικρινά για αυτό που βιώνετε είναι επίσης σημαντικό. Μπορεί να δείτε ότι οι συζητήσεις για σημαντικά θέματα σας προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία να κινηθείτε προς τα μπροστά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Σήμερα μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει την γοητεία σας. Σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με υπομονή θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Zwdia σε σχέση: Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει πως τα συναισθήματα έχουν το επάνω χέρι και δεν μπορούν να είναι καλός οδηγός ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε μετά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μπορεί να έχετε ένα υπέροχο βράδυ. Ίσως μπείτε σε πειρασμό από μια νέα εμπειρία που μπορεί να επεκτείνει τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη στο ζώδιό σας μετά μπορεί να κάνει τέλειο ένα ρομαντικό ραντεβού. Η συζήτηση όμως μπορεί να περιστραφεί γύρω από θέματα που ίσως σας προκαλούν ντροπή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Οι συζητήσεις είναι έντονες καθώς σχηματίζεται η όψη του Άρη με τον Ερμή. Η όψη μπορεί να προσθέσει πάθος σε μια σχέση. Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με κάποιος μπορεί επίσης να εντείνει τις διαφωνίες και την έλλειψη αρμονίας στην σχέση σας, εκτός και είστε πολύ προσεκτικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Ο ρομαντισμός χρειάζεται ενθάρρυνση αν μια αναπτυσσόμενη σχέση πρόκειται να πάει πιο πέρα. Αν και μπορεί να είναι σε αρχικά στάδια οι χαλαρές συζητήσεις μπορεί να κάνουν την διαφορά. Zwdia σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση να περάσετε ένα ωραίο βράδυ μαζί αλλά χρειάζεστε μια συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει πολλά πριν μπορέσετε να χαλαρώσετε πραγματικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ένας φίλος μπορεί να ξέρει κάποιον που είναι τέλειος για εσάς και να σας κανονίσει μια συνάντηση. Φαίνεται πως μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό ραντεβού. Υπάρχει περίπτωση μια συζήτηση να σας εμπνεύσει πολύ ώστε να αλλάξετε τηλέφωνα. Αν σκέφτεστε να ξοδέψετε χρήματα για να εντυπωσιάσετε, δεν είναι καλή ιδέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Σήμερα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να βρεθείτε με ανθρώπους που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας συνδέσει με άτομα που σκέφτονται διαφορετικά αλλά αυτό να σας ανανεώσει. Αν αναζητάτε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στην ζωή σας ίσως συναντήσετε ένα πρόσωπο τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα αν κάποια πληγωμένα συναισθήματα έρθουν στην επιφάνεια. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε μια προσωπική συζήτηση και να βοηθήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν και να ομαλοποιηθούν. Ελεύθεροι: Θα αισθάνεστε ενθουσιώδεις και έτοιμοι για συζητήσεις ειδικά αν μια συζήτηση που σας εμπνέει φέρει ένα διασκεδαστικό σχέδιο στο προσκήνιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.