Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 27/6

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Σε σχέση: Μπορεί να προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην σχέση σας. Η Σελήνη σήμερα σας δίνει μηνύματα για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Ελεύθεροι: Οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά. Σπάστε τον πάγο, καθώς κάποιος με τον οποίο μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα μπορεί να αξίζει την προσοχή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι ώρα για έρωτα, οπότε φροντίστε να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας αναίτια. Από την άλλη πλευρά αν η ερωτική σας ζωή δεν ήταν τόσο καλή υπάρχουν ευκαιρίες να κάνετε κάτι για αυτό. Μην έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας, γεμίστε με αυτοπεποίθηση και προχωρήστε. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ τυχερή για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να αγνοεί τις προσπάθειες που κάνετε να προσεγγίσετε ή δεν τις αναγνωρίζει. Όποια και να είναι η κατάσταση μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε όσο δεν φτάνετε στα άκρα. Επίσης αναλογιστείτε τι θέλετε από μια σχέση και ίσως αυτό σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σε σχέση: Είναι καλύτερα να αποφύγετε τις υπερβολές και να προσπαθήσετε να συζητήσετε κάποια σημαντικά ζητήματα. Ελεύθεροι: Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια και έτσι να αισθάνεστε λίγο ευάλωτοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κρύβει κάτι από εσάς. Ίσως να υπεραναλύετε όμως την κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Σε σχέση: Νιώστε το πάθος καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό ενθαρρύνει εσάς και τον/την σύντροφό σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ελεύθεροι: Έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, να κάνετε καινούργιο κύκλο γνωριμιών και ίσως να ερωτευθείτε. Είστε βγείτε έξω, είτε καλέσετε φίλους στο σπίτι, θα περάσετε πολύ καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ότι μπορεί να συναντήσετε μια παλιά σας σχέση και αποφασίσετε να ξαναβρεθείτε, ίσως μόνο για καφέ. Αυτή θα είναι ευκαιρία να κλείσετε παλιές πληγές και να πείτε τα νέα σας. Η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη σας μπορεί να σας κάνει να πάρετε μια απόφαση που αναβάλετε για καιρό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Οι επαφές είναι πολύ καλές, ειδικά επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στο να περάσετε καλά με αγαπημένα πρόσωπα. Σε σχέση: Η τωρινή ευθυγράμμιση σας ενθαρρύνει να αποδεχθείτε μια πρόσκληση και να κάνετε κάτι συναρπαστικό. Ελεύθεροι: Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά με νέες προτάσεις και εμπειρίες. Χαλαρώστε και απολαύστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει να είστε σοβαροί. Ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι κάνοντας ότι επιθυμείτε και να σκεφθείτε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να αντιληφθείτε καλύτερα τα πραγματικά σας αισθήματα. Αν και τα συναισθήματά σας είναι περίπλοκα μπορεί να είναι σημαντικό να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η Σελήνη εντείνει το πάθος. Είστε πρόκειται για ένα ειδύλλιο ή μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να έχετε έντονα συναισθήματα σήμερα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει ασυνείδητα να συλλέγετε πληροφορίες. Έχετε περισσότερα στοιχεία από ότι αντιλαμβάνεστε οπότε να είστε προσεκτικοί με τι λέτε και σε ποιον. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη δείχνει ότι τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα αλλά και η ευαίσθητη πλευρά σας να έχει ενταθεί. Θα νιώθετε τα πάντα έντονα. Αυτοί που θα συναντήσετε μπορεί να μοιράζονται το ίδιο έντονο πάθος οπότε αν πραγματοποιηθούν υποσχέσεις σήμερα μπορεί να μην υλοποιηθούν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Μια πολύ καλή όψη εντείνει τις ωραίες και θετικές συζητήσεις. Ελεύθεροι: Μπορεί να γοητευθείτε από το πνεύμα κάποιου και τις γνώσεις του/της. Μπορεί να είναι η αρχή ενός ειδυλλίου. Ελεύθεροι: Οι συζητήσεις που μπορεί να έχετε σήμερα ίσως λειτουργήσουν ως καταλύτης για το σχέδιό σας απογειώνοντάς το και βάζοντάς το στην σωστή κατεύθυνση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Σε σχέση: Ίσως εσείς και ο/η σύντροφός να κουράζετε ο ένας τον άλλο. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και μπορεί να κάνετε περισσότερα απ’ ότι συνήθως. Ίσως απόψε να πρέπει να μείνετε μέσα και να χαλαρώσετε με μια ταινία. Ελεύθεροι: Η όψη του Ήλιου με την Σελήνη δείχνει ότι προσπαθείτε να είστε ενεργητικοί σχετικά με μια σχέση που καθυστερεί. Κάντε το τηλεφώνημα που πρέπει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.