Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 28/2

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Κριός

Ελεύθεροι: η επαφή μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα ενισχύει την διαίσθησή σας. Αν αισθανθείτε κάτι για κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει πρέπει να ακούσετε το ένστικτό σας. zwdia σε σχέση: Μια κατάσταση φαίνεται να έχει κλιμακωθεί και κανένας από τους 2 δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Κάποιος όμως θα πρέπει να το κάνει ώστε να αλλάξουν τα πράγματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Αν και έχετε διάθεση να κάνετε σχέδια για σήμερα, ένας φίλος ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μάλλον χρειάζεται τον χρόνο του οπότε μην απογοητευτείτε αν απορρίψει την πρότασή σας. zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως έχετε κάποιες διενέξεις αλλά μια συζήτηση από καρδιάς μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε συμβιβασμό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η επαφή Ουρανού Σελήνης υποδηλώνει ότι οι ασυνήθιστες ιδέες σας, σας βάζουν στο επίκεντρο της προσοχής, ειδικά στον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιο συγκεκριμένο άτομο θαυμάζει την αυθεντικότητά σας σε ότι έχει να κάνει με την διασκέδαση. Zwdia σε σχέση: Είστε πρόθυμοι να περάσετε καλά, αλλά μην φορτώσετε πολύ το πρόγραμμά σας καθώς ένας απρόσκλητος επισκέπτης μπορεί να εμφανιστεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Είναι καλύτερα να διατηρήσετε μια χαλαρή στάση σήμερα αν προκύψουν κάποια θέματα με έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν κάποιος σας φαίνεται πολύ νευρικός είναι καλύτερα να του/της δώσετε χρόνο και χώρο. Zwdia σε σχέση: Αν τα σχέδια του/της συντρόφου σας δεν έχουν την αυθεντικότητα που θέλετε η δική σας δημιουργικότητα θα συμπληρώσει τα κενά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Αν η ιδέα του να φύγετε μακριά σας φαίνεται θελκτική ίσως η επιθυμία σας για περιπέτεια σας κάνει να πάρετε μια αυθόρμητη απόφαση που θα σας οδηγήσει σε συναρπαστικές συναντήσεις. Ελεύθεροι: Ίσως σας χρειάζονται για κάποια οικογενειακά καθήκοντα και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία σας να μείνετε μόνοι. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά για τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια που θα εμφανιστεί ως διένεξη πάνω σε ένα σημαντικό θέμα. Αν ο ένας από τους 2 είναι πεισματάρης τότε θα είναι δύσκολο να έρθετε σε συμφωνία. Ελεύθεροι: Ίσως αισθανθείτε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε κάποιον που σας φαίνεται πολύ γλυκός. Ίσως έχει κρυφά κίνητρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Αν και είστε προετοιμασμένοι για διασκέδαση και παιχνίδι, κάτι που ίσως συμβεί μπορεί να σας ενοχλήσει τόσο πολύ σε σημείο που δεν θέλετε να βγείτε έξω. Ίσως το περιπετειώδες σχέδιο κάποιου λειτουργήσει ως καταλύτης και σας ωθήσει να περάσετε καλά. zwdia σε σχέση: Η καλή επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να προσπεράσετε προβλήματα και να συναντήσετε την ηρεμία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση σας βάζει στην διαδικασία να κρατήσετε κυφή την σχέση σας μέχρι να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το νέο, κάτι που είναι καλή ιδέα. Zwdia σε σχέση: Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας χρειάζεστε ένα διάλειμμα τότε μια έξοδος για 2 ίσως είναι αυτό που θέλετε. Αποφύγετε τους μπελάδες για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την έξοδό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό που νομίζετε ότι είναι η καλύτερη προσέγγιση μάλλον δεν είναι, αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι γεμάτος/η υποσχέσεις, με μια λύση έκπληξη σχετικά με ένα θέμα που σας προβληματίζει για καιρό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Το μυαλό σας είναι κοφτερό όπως και οι λέξεις σας. Το να λέτε την γνώμη σας είναι καλό αλλά να είστε προσεκτικοί σε ποιον απευθύνεστε και πως. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη σας δημιουργεί προβλήματα σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις όσο μπορείτε. Μην εμπλακείτε σε θέματα που έχουν ήδη ξεκαθαριστεί στο παρελθόν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Μην αφήσετε ένα μικρό πρόβλημα να επηρεάσει την σχέση σας, ειδικά αν αρχίζετε τώρα να μαθαίνετε ο ένας τον άλλο. Μπορεί να επιλυθεί αργότερα από μόνο του. Ελεύθεροι: Η επαφή του Ουρανού με την Σελήνη σήμερα μπορεί να βοηθήσει ανάλαφρες συζητήσεις ώστε να λιώσει ο πάγος και μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τα ελκυστικά χαρακτηριστικά κάποιου. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Έχετε διάθεση να βγείτε για φαγητό παρά να μαγειρέψετε εσείς. Καλέστε έναν φίλο, κάντε κράτηση σε ένα εστιατόριο και χαλαρώστε. Zwdia σε σχέση: Κάποια θέματα που δημιουργούν εντάσεις μπορούν να επιλυθούν πριν τελειώσει η ημέρα. Θα χρειαστεί όμως να είστε προσεκτικοί για κάποια ευαίσθητα θέματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw