Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 28/3

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Δεν έχετε πολύ καλή διάθεση και επίσης ανακαλύπτετε πως είστε ιδιαιτέρως ευαίσθητοι ειδικά αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πει κάτι λάθος. Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας βάζει σε θέση άμυνας ακόμα και χωρίς να το καταλάβετε. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Αργότερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες διασκέδασης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μια ευχάριστη συγκέντρωση με φίλους δεν χρειάζεται να κοστίζει πολλά για να είναι διασκεδαστική. Απλά το να είστε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με φίλους μπορεί να κάνει το βράδυ σας απολαυστικό. Zwdia σε σχέση: Αν και ένας φίλος μπορεί να ακυρώσει την έξοδό σας, ο/η σύντροφός σας θα φροντίσει να κάνει την ημέρα σας πολύ ευχάριστη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μην χάσετε την σημερινή ημέρα καθώς η επαφή της Αφροδίτης με τον Δία σας δίνει πολύ καλή διάθεση. Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να γιορτάσουν και να κάνουν κάτι διασκεδαστικό. Zwdia σε σχέση: Σκέψεις αγάπης που μοιράζονται κάνουν καλό σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Η κοινωνική σας ζωή δείχνει  ιδιαιτέρως συναρπαστική απόψε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Η επαφή της Αφροδίτης με τον Δία σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε μέλος μιας ομάδας ή να παραστείτε σε μια εκδήλωση που είναι λίγο διαφορετική. Αξίζει να πάτε καθώς μπορεί να ωφεληθείτε πολύ. Zwdia σε σχέση: Η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα και την Σελήνη δείχνει πως είστε αρκετά εκνευρισμένοι. Ίσως όμως ένα ραντεβού απόψε διορθώσει την διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Καινούργιες ευκαιρίες και η δυνατότητα μιας φιλίας ίσως είναι αυτά που σας οδηγούν να γνωρίσετε νέα άτομα. Θα δείτε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδεθείτε με αυτούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια πιστεύω με εσάς. zwdia σε σχέση: Η επιθυμία σας να αισθάνεστε ασφαλείς και η ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας ίσως σας βάλει στην διαδικασία να αναζητήσετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Κάποια έξοδα για το σπίτι ή μια ανακαίνιση ίσως σας αγχώσει ειδικά αν το κόστος αυξάνεται. Αν όμως μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στα θετικά ενώ αναλύετε ξανά το αρχικό σας σχέδιο. Ελεύθεροι: Ένα γεύμα ειδικά σχεδιασμένο από το άτομο που σας ενδιαφέρει για εσάς ίσως ενισχύσει το πάθος αργότερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Είστε τυχεροί στα ερωτικά σας. Οι πλανήτες είναι σε καλή θέση και σας προσφέρουν την καλύτερη πιθανότητα να βρεθείτε με άτομα που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε να έρθετε πολύ κοντά με κάποιο άτομο που δουλεύετε μαζί καθώς μπορεί να μην είναι υπέρ σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβαδίζει με μια διάσταση απόψεων. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει μια διαφορετική άποψη, μην την απορρίπτετε καθώς μπορεί να προσθέσει ενθουσιασμό στο ειδύλλιό σας. zwdia σε σχέση: Πρέπει να σκεφθείτε πολύ καλά μια πρόκληση στην οποία πρόκειται να εμπλακείτε. Αργότερα φροντίστε να βρείτε χρόνο και για χαλάρωση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Αν και η ειλικρίνεια είναι ένα δρόμος για να ενδυναμώσετε μια σχέση, η επαφή του Ουρανού με τον Ερμή αποκαλύπτει πως αν πείτε την αλήθεια μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με τελείως αναπάντεχο τρόπο. Zwdia ε σχέση: Μιας και είναι Σάββατο η επιθυμία σας για πραγματική διασκέδαση μπορεί να κάνει το βράδυ σας μαγικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να σας δώσει μια ιδιότροπη διάθεση ειδικά όσων αφορά τα συναισθήματά σας. Αν όμως μπορείτε να το ελέγξετε θα έχετε ένα εξαιρετικά ευχάριστο βράδυ. Zwdia σε σχέση: Αν αλλάξετε λίγο την συμπεριφορά σας ή αν κάνετε μια προσπάθεια να σκεφθείτε θετικά μπορεί να επιφέρετε μεγάλη αλλαγή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μπορεί να προσδώσει συγκίνηση στην ημέρα ειδικά αν είστε ανοιχτοί σε ιδέες. Ελεύθεροι: Η επαφή της Αφροδίτης με τον Δία σήμερα συνδυάζει συναισθήματα και διασκεδαστικές ευκαιρίες. Ιδανική για ρομαντικές συναντήσεις. Ίσως κάποιος με τον οποίο πρόσφατα ξεκίνησε η φιλία σας μπορεί να εκτιμήσει ιδιαιτέρως την ευχάριστη συμπεριφορά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση δημιουργεί έντονες συζητήσεις, και ωραίες συναντήσεις. Πολλά μπορούν να συμβούν. Να περιμένετε το απρόσμενο. Zwdia σε σχέση: Ίσως ο/η σύντροφός σας να έχει ένα πρόβλημα. Να είστε καλοί ακροατές και ίσως έτσι βοηθήσετε την κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw