Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 29/1

erwtikes-21-2

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση εστιάζει στην κοινωνική σας ζωή και στην εσωτερική σας ειρήνη. Θα βάλετε τον εαυτό σας σε δοκιμασία να προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες. Αν και θέλετε να βοηθήσετε μπορεί να μην πρέπει να θυσιάσετε τόσο χρόνο. Καλό θα ήταν να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Τα ρομαντικά συναισθήματα και οι ερωτικές ιδέες κάνουν αυτό το βράδυ διασκεδαστικό. Αν και είναι πιθανότερο να επιλέξετε την πρόταση ενός φίλου για διασκέδαση. Zwdia σε σχέση: Η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο προμηνύει ότι θα πρέπει να βρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις – υποχρεώσεις σήμερα, άρα το βράδυ κανονίστε να περάσετε καλά με φίλους. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μια υπέροχη ημέρα για διασκέδαση η σημερινή είτε ψάχνετε για φίλους είτε για καινούργιο ερωτικό σύντροφο. Ίσως υπάρχει κάποιος που έχει συναισθήματα για εσάς τα οποία σας απασχολούν ιδιαιτέρως. Zwdia σε σχέση: Αν και φαίνεται να προτιμάτε μια νύχτα διασκέδασης, ο/η σύντροφός σας δείχνει να θέλει να μείνετε μέσα. Ίσως είναι ευκαιρία να βγείτε μόνοι σας με φίλους. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Αν έχετε συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο άτομο ίσως ήρθε η ώρα να δράσετε. Σκεφτείτε να κάνετε μια πρόταση για έξοδο. Zwdia σε σχέση: Μια πιο προσεκτική ματιά σε γεγονότα που σας απασχολούν θα χρειαστεί να ρίξετε απόψε αλλά τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας βάλει σε διάθεση διασκέδασης. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί όταν ξεκινήσετε να διασκεδάζετε. Να περιμένετε το απροσδόκητο. Zwdia σε σχέση: Φαίνεται πως ο/η σύντροφός σας έχει ανάγκη από μερική στοργή. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τους κάνετε χαρούμενους. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Η επαφή του Κρόνου με την Αφροδίτη υποδεικνύει πως ο φόβος μπορεί να σας κρατάει μακριά από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Ένα μεγάλο χρέος ή ένας λογαριασμός μπορεί να σας δημιουργεί άγχος. Η συζήτηση όμως με τον/την σύντροφό σας θα σας κάνει να συγκεντρωθείτε στα θετικά και θα σας δώσει μια ευκαιρία να μιλήσετε για τους προβληματισμούς σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στους Διδύμους και η όψη της με την Αφροδίτη αποκαλύπτει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον στην δουλειά. Θα χρειαστεί όμως περισσότερο χρόνο για να σπάσετε τον πάγο και να ξεκινήσετε την κουβέντα. Zwdia σε σχέση: Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα μπορεί να κάνει διαφορετικό το βράδυ σας, ειδικά αν είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η διαίσθηση και η φαντασία σας μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμα στο να αποφασίσετε που να πάτε και τι να κάνετε. Zwdia σε σχέση: Ένα σχέδιο για το σπίτι σας μπορεί να αποτύχει πριν καλά ξεκινήσει. Ακόμα και έτσι η επαφή του Κρόνου με την Αφροδίτη υποδεικνύει πως για τώρα είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, αν πείσετε τους φίλους σας να πάτε. Αν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, τότε ίσως το παρελθόν και των 2 να σας χτυπήσει την πόρτα. Zwdia σε σχέση: Μια ρομαντική ατμόσφαιρα προμηνύει ένα ωραίο βράδυ για 2 αλλά τελικά τα σχέδιά σας να πρέπει να αλλάξουν την τελευταία στιγμή. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα οι όψεις της Σελήνης μπορεί να ενισχύσουν τα συναισθήματά σας όποια και να είναι η μορφή της σχέσης σας ειδικά αν έχετε ρομαντική διάθεση. Βέβαια να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει περίπτωση να αντιδράσετε υπερβολικά σε κάποια συζήτηση. Μην ξεπεράσετε τα όρια και προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα μπορεί να σας εμπνεύσει να συνδεθείτε με κάποιον που ίσως σημαίνει περισσότερα απ όσα νομίζετε. Zwdia σε σχέση: Δώστε στον/στην σύντροφό σας το περιθώριο της αμφιβολίας σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Αργότερα, μια ταινία με ένα ενδιαφέρον μήνυμα μπορεί να σας φτιάξει το απόγευμα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μπορεί να βρείτε τον έρωτα αν βγείτε ή αν γίνετε μέλη μιας ομάδας. Ίσως κάποιος να σας κινήσει ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον. Zwdia σε σχέση: Η ζωή στο σπίτι ίσως φαίνεται να έχει προβλήματα. Πρέπει να βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε και να βρείτε άμεσα λύσεις. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia