Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 29/4

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Η σημερινή επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα και την Σελήνη μπορεί να φέρει αναμνήσεις στην επιφάνεια. Αν ένα συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται να είναι συνέχεια στο μυαλό σας είναι καλό να το συζητήσετε με έναν φίλο. Η επαφή του Ποσειδώνα με τον Ήλιο σήμερα μπορεί να είναι ο λόγος που αισθάνεστε πως έλκεστε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν αυτό που χρειάζεστε είναι ηρεμία και τελικά αυτό που λαμβάνετε είναι εντάσεις τότε κάτι πρέπει να αλλάξει. Μια συζήτηση με έναν φίλο ή μια ευκαιρία να χαλαρώσετε με καλή παρέα είναι το καλύτερο. Ελεύθεροι: Μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να είναι η απάντηση στην επιθυμία σας για μια σταθερή σχέση αν αποφασίσετε να κινηθείτε τολμηρά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα και με ένα συνδυασμό ενεργειών που μπορεί να επιφέρουν κάποιες αλλαγές. Μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να σας κάνει να δείτε μια πλευρά του συνομιλητή σας που δεν γνωρίζατε στο παρελθόν. Αν είχατε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα άτομο απόμακρο, τώρα ίσως διαπιστώσετε το αντίθετο. Για την ακρίβεια μπορεί να έχει συναισθήματα για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Αν κάνετε ότι μπορείτε στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε υγιή φυσική κατάσταση και να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας μπορεί να είναι ο απαραίτητος τρόπος να για εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη σας κάνει να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να αποδεχθείτε μια πρόκληση. Τα ψώνια μπορεί να είναι πολύ ωραία, ειδικά αν κάνετε πρώτα μια έρευνα. Μπορεί να βρείτε μια ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η σχέση σας λαμβάνει μεγάλη ώθηση και σας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσετε για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αν αναφερθούν τα χρήματα, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει σε επαφή με τις αξίες σας και σας θυμίζει τι είναι σημαντικό στην ζωή σας και σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Σήμερα μπορεί να θέλετε να μείνετε μακριά από ένα άτομο με άσχημη διάθεση, είτε πρόκειται για φίλο είτε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Μπορεί να υπάρχουν κάποια ευαίσθητα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και αυτό θα γίνει με την συζήτηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η ημέρα μπορεί να έχει μια ρομαντική χροιά αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα ένα πρόσωπο και ίσως ανακαλύψετε πως έχετε έναν νέο φίλο. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είναι μια περίοδος όπου αποφάσεις για οικονομικά θέματα ή για θέματα ιδιοκτησίας πρέπει να παρθούν. Αφήστε την στρατηγική πλευρά σας να σας οδηγήσει προς τις αποφάσεις σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι με τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να βρεθείτε με έναν φίλο αλλά ίσως δεν είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να προχωρήσετε με ένα ειδύλλιο. Αν αφήσετε το πρόβλημα στην άκρη και στρέψετε αλλού την προσοχή σας τότε ίσως τα πράγματα μπουν από μόνα τους στον σωστό δρόμο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η αποψινή βραδιά μπορεί να είναι απολαυστική αν ένας φίλος έχει μια ωραία ιδέα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια και οι φίλοι θα βοηθήσουν αν χρειάζεστε υποστήριξη. Zwdia σε σχέση: Η οικογενειακή ζωή μπορεί να φαίνεται περίπλοκη αλλά η προθυμία σας να επιλύσετε τις παρεξηγήσεις μπορεί να βοηθήσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Ένα τηλεφώνημα από κάποιον που έχετε να ακούσετε καιρό μπορεί να είναι το σημαντικό κομμάτι της ημέρας σας. Μπορεί να διαρκέσει πολύ η συζήτησή σας. zwdia σε σχέση: Η Σελήνη απόψε μπορεί να κάνει ιδανική την βραδιά για ένα υπέροχο ραντεβού στο σπίτι σας. Η ευκαιρία να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο μπορεί να σας οδηγήσει σε συζήτηση για μελλοντικά σχέδια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η σημερινή ημέρα είναι για χαλάρωση, γι’ αυτό ακολουθήστε το ρεύμα. Αν και υπάρχει η δέσμευση στο μυαλό σας ίσως προτιμάτε τον ενθουσιασμό της κατάκτησης. Zwdia σε σχέση: Μια ιδέα μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε αλλαγές, ειδικά αν μια συζήτηση με τον/την σύντροφό σας φέρει στην επιφάνεια μερικές καλές προτάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μπορεί να είστε η «ψυχή του party» με την καλή σας διάθεση και την καλή συμπεριφορά σας απέναντι σε όλους. Κάποιος μπορεί να αισθανθεί έλξη. Zwdia σε σχέση: Φέρτε χαρά στην βραδιά σας με μια ωραία ταινία και ένα ιδιαίτερο δείπνο για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.