Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 30/1

erwtiko-test

Κριός

Τις τελευταίες ημέρες αισθάνεστε περίεργα και γίνεστε πιο ευαίσθητοι αλλά και διαισθητικοί εξαιτίας της επιρροής των πλανητών στο στοιχείο του νερού. Μπορεί να αποφασίσατε να πείτε σε όλους για τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά μάλλον δεν θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Καλύτερα να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η ανυπομονησία και η υπερβολική προσπάθεια μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς η επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα βγάζει το πάθος και τον ρομαντισμό στην επιφάνεια. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον να είστε χαλαροί και να έχετε μια διακριτική προσέγγιση. Αν προχωρήσετε ομαλά και προσεκτικά μπορεί να τα καταφέρετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η προσωπική ζωή έχει βαλτώσει και κάτι πρέπει να κάνετε. Αυτή την περίοδο να σκέφτεστε το παρελθόν και θέλετε να δείτε παλιούς φίλους. Αυτό οφείλετε στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου. Η επαφή της Σελήνης με τον Δία ίσως είναι ο καταλύτης που χρειάζεστε για να σηκώσετε το τηλέφωνο και να αρχίσετε πάλι να βγαίνετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Καθώς η επαφή του Άρη και του Πλούτωνα εντείνετε θα αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει. Ελεύθεροι: Τα γεγονότα μπορεί να εξελιχθούν πολύ γρήγορα σήμερα αλλά δεν είναι κακό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε. Zwdia σε σχέση: Υποστηρίξτε τα σχέδια του/της συντρόφου σας ακόμα και αν δεν το πιστεύετε. Αυτό είναι που χρειάζεται. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Είναι η ημέρα σήμερα για κοινωνικές επαφές. Βγάλτε τα προβλήματα από το μυαλό σας. Η Σελήνη στους Διδύμους και η επαφή του Άρη με τον Δία υποδεικνύει πως πρέπει να βγείτε αλλά και να κάνετε και καινούργιες γνωριμίες και καινούργια πράγματα για να συγκεντρώσετε εμπειρίες. Επίσης κάποιος με τον οποίο δουλεύετε μαζί σας βρίσκει sexy. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο που σχηματίζεται σήμερα μπορεί να δώσει έμφαση σε μια υπάρχουσα ρομαντική σχέση και να σας δώσει περισσότερους λόγους για να την διατηρήσετε. Επίσης η επαφή της Σελήνης με τον Δία εντείνει τις προσδοκίες και σας ωθεί να κάνετε σχέδια για ένα διασκεδαστικό ραντεβού. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Έχετε την διάθεση για διασκέδαση και δεν θα σας είναι δύσκολο να κάνετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Το βράδυ μπορεί να χαρακτηριστεί από μια ιδιαίτερη ρομαντική ατμόσφαιρα. Zwdia σε σχέση: Επισκεφθείτε ένα μέρος που σας φέρνει ωραίες αναμνήσεις και αναζωπυρώστε το πάθος της σχέσης σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Φαίνεται ότι θα περάσετε ένα ωραίο βράδυ έξω ειδικά αν ένας φίλος ή ο/η σύντροφός σας έχει μια συναρπαστική πρόταση. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που έχετε διάθεση για μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με καινούργιες παρέες καθώς μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Είστε αγχωμένοι σχετικά με μια συζήτηση και την πιθανή εξομολόγηση των συναισθημάτων σας. Βάλτε τις σκέψεις σας πρώτα σε μια σειρά και όλα θα πάνε καλά. zwdia σε σχέση: Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Δία σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε με τον/την σύντροφό σας και να διασκεδάσετε. Επίσης μπορεί να συζητήσετε για ένα μελλοντικό δημιουργικό σχέδιο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος θέλει να σας πει ένα μυστικό ή μια πληροφορία που δεν πρέπει να διαρρεύσει. Αν δεν θέλετε να χάσετε την εμπιστοσύνη τους μην το αποκαλύψετε σε τρίτους. Zwdia σε σχέση: Πρέπει να είστε σε εγρήγορση σήμερα. Μπορεί να εμφανιστεί μια εξαιρετική ευκαιρία που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Μια φιλική σχέση σας απασχολεί για το αν πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο. Ψάχνετε έναν τρόπο να σπάσετε τον πάγο χωρίς όμως να αποκαλύψετε πολλά για τα συναισθήματά σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας καθώς αυτή την περίοδο είναι καλύτερα να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Επίσης, ένα τηλεφώνημα από μια παλιά σας σχέση θα σας κάνει να σκεφτείτε την επανασύνδεση. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην τα αφήσετε να σας ελέγχουν. Με την συνύπαρξη του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μπορεί να αισθανθείτε ευάλωτοι. Ακόμα και έτσι προσπαθήστε να δείτε καθαρά τα πράγματα και να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε καλύτερα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw