Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 30/5

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Μπορεί να αισθανθείτε συναισθήματα που είναι συναρπαστικά αλλά και μπερδεμένα. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως μια σχέση μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη όσο θα θέλατε να είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε αν πρέπει να αγνοήσετε τα προειδοποιητικά σημάδια και να εμπλακείτε. Αν το κάνετε, μπορεί να μετανιώσετε για τις πράξεις σας μετά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν ελπίζετε να συναντήσετε την αδελφή-ψυχή σας ίσως κάνετε μια τρομερή ανακάλυψη αν είστε πρόθυμοι να ακούσετε το ένστικτό σας. Τα πράγματα μπορεί να μην ήταν πολύ εύκολα τελευταία αλλά ο Ποσειδώνας δείχνει πως πρόκειται να συνδεθείτε με κάποια διασκεδαστικά άτομα. Αν έχετε αμφιβολίες ζητήστε την γνώμη ενός φίλου για κάποιον που θαυμάζετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Τα ειδύλλια είναι πολλά υποσχόμενα αλλά μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να περιλαμβάνει θέματα που έχουν πολλές επιπλοκές. Όποιο και να είναι το θέμα η Σελήνη δείχνει πως δεν θα είναι εύκολα. Αν εμπλακείτε πολύ ίσως αυτό το πρόσωπο να μην είναι αυτό που σκέπτεστε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακούτε το ένστικτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Έχετε διάθεση να βοηθήσετε ειδικά αν ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα. Αυτό που οι άλλοι βρίσκουν ελκυστικό σε εσάς είναι ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν, ότι δεν είστε επικριτικοί και δείχνετε κατανόηση. Κάποιος που θα μιλήσει μαζί σας σήμερα θα αισθάνεται μετά πολύ πιο θετικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μπορεί να έχετε μια έκπληξη σήμερα, ίσως συναντήσετε κάποιον ή μπορεί να μιλήσετε με έναν παλιό φίλο. Η όψη του Ήλιου με τον Ερμή σας φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και την ευκαιρία να συνεχίσετε από το σημείο που μείνατε με κάποιον από το παρελθόν. Να είστε έτοιμοι καθώς κάτι συναρπαστικό πρόκειται να συμβεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Θα χαρείτε πολύ την κοινωνική σας ζωή αν αποδεχθείτε τα πράγματα όπως έρχονται καθώς πολύ σχεδιασμός μπορεί να σας απομακρύνει από την επιτυχία. Το να ακολουθείτε την πορεία των πραγμάτων μπορεί να μην είναι η μέθοδος που προτιμάτε αλλά η όψη του Ποσειδώνα με τον Ερμή δείχνει πως αυτό μπορεί να βοηθήσει αν είστε εκνευρισμένοι ή ανησυχείτε και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Είναι δύσκολο να συμφωνήσετε στα πάντα, ειδικά αν θέλετε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση και ο/η σύντροφός σας δεν συμφωνεί. Με λίγη έμπνευση, μπορεί να είστε πολύ πειστικοί. Ελεύθεροι: Αν θέλετε να διασκεδάσετε σήμερα χρησιμοποιήστε την προσωπική σας δημιουργική πινελιά ώστε να προσθέσετε στην ατμόσφαιρα ζέστη και τρυφερότητα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η ένταση μπορεί να αναπτυχθεί και να φτάσει σε κορύφωση μέσα στην ημέρα. Ίσως ο/η μακροχρόνιος/α σύντροφός σας να έχει γίνει λίγο αυταρχικός/ή τελευταία ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να έχει απαιτήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά μια ειλικρινής προσωπική συζήτηση μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Σήμερα μπορεί να κανονίσετε μια αυθόρμητη συνάντηση με φίλους ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ειδικά αν είστε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Θα πρέπει να αποφύγετε την ρουτίνα. Zwdia σε σχέση: Αν και ο/η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται ότι έχει τις απαντήσεις, η ικανότητα να προβλέπετε μπορεί να δείξει πως κάνει λάθος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η επικέντρωσή σας στα όνειρα και το ένστικτό μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε μια άλλη πλευρά της σχέσης. Σε αυτό το σημείο τα λόγια μπορεί να είναι τόσο σημαντικά όσο τα συναισθήματα, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αν ακούσετε την 6η σας αίσθηση μπορεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις σήμερα ειδικά με την Αφροδίτη να σας ενθαρρύνει  να κινητοποιηθείτε έντονα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Κάντε ένα διάλειμμα από τις δεσμεύσεις και περάστε χρόνο με καλή παρέα, με άτομα όπου εκτιμάτε την γνώμη τους και οι συζητήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες. Είναι καλή ημέρα να δείτε μια ταινία, να βγείτε με φίλους, ή να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον/την σύντροφό σας. Είναι ώρα να περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Zwdia σε σχέση: Αν ξέρετε ακριβώς το τι έχει κανονίσει ο/η σύντροφός σας, προσποιηθείτε ότι δεν ξέρετε. Επιτρέψτε του/της να σας κάνει έκπληξη. Ελεύθεροι: Η διαίσθηση μπορεί να σας δώσει απαντήσεις σε ένα προσωπικό ζήτημα. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει φαίνεται απόμακρο τότε ακούστε την καρδιά σας και δράστε αναλόγως. Ακολουθώντας την 6η σας αίσθηση μπορεί όλα να γίνουν καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.