Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 31/12

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Το σύμπαν σας ενθαρρύνει να απολαύσετε ένα όμορφο απόγευμα συζητώντας με ένα ανέμελο αλλά ενδιαφέρον άτομο.  Ο διας στο ζωδιο του λεοντα υποδηλώνει πως ψάχνετε για μια ερωτική περιπέτεια και η παραμονή πρωτοχρονιάς σας ευνοεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν θέλετε διασκέδαση την παραμονή πρωτοχρονιάς, τότε σίγουρα θα το πετύχετε.  Επισκεφθείτε μέρη που διεγείρουν την δημιουργικοτητα σας και ο έρωτας θα βρίσκεται κοντά. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο φροντίστε να είστε κοντά του τα μεσάνυχτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελευθεροι: η παραμονή πρωτοχρονιάς σας βοηθά να πλησιασετε και να καταλάβετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η επαφή του αρη με τον δια υποδηλώνει πως παρότι υπάρχει κάποιος διαπληκτισμος,  ο έρωτας ευνοείται. zwdia σε σχέση: τα άστρα δείχνουν αναζωπυρωση πάθους.  Εκμεταλλευτειτε το. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

ελεύθεροι: ένα μήνυμα από κάποιον θαυμαστή είναι το μόνο που χρειάζεται για να εξελιχθούν οι καταστάσεις. Έχετε διάθεση για φλερτ και εκπέμπετε ερωτισμό για αυτό μην εκπλαγείτε με αυτά που θα σας φέρει η παραμονή πρωτοχρονιάς. zwdia σε σχέση: είναι μια καλή ημέρα για αισθησιακές απολαύσεις με τον αγαπημένο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ο διας στο ζωδιο σας, σας κάνει ιδανικούς οικοδεσπότες.  Αν σκέφτεστε να καλέσετε φίλους για να γιορτάσετε το 2015 θα περάσετε καταπληκτικά.  Ίσως γνωρίσετε άτομα που θα σας ενθουσιασουν, με πολλές πιθανότητες για ερωτικές εξελίξεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελευθεροι: η συγκέντρωση στον ερωτικό σας τομέα φέρνει απολαύσεις στην ερωτική σας ζωή. Το ξεκίνημα του 2015 φέρνει εξέλιξη σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον. zwdia σε σχέση: μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπερασουν.  κάντε κάτι διαφορετικό με παρέα το άλλο σας μισό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

ελεύθεροι: μια διασκεδαστικη δραστηριοτητα θα οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τολμήστε διότι οι ερωτικές ευκαιρίες θα είναι περισσότερες από όσο φαντάζεστε. zwdia σε σχέση : πράγματα που μέχρι τώρα δεν έβγαζαν νόημα, θα ξεκαθαρίσουν αν σταματήσετε να ασχολείστε. Μην χάνετε την πίστη σας διότι με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Έχετε κάτι να πείτε; Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνετε επιτέλους την συζήτηση αυτή. Λίγο πριν το 2015 τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά αν μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν. Αν σκέφτεστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας σε κάποιον, θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

ελεύθεροι: η σημερινή επαφή του ηλιου με την σεληνη δίνει στην ατμόσφαιρα έναν ερωτικό χαρακτήρα. Αυτό είναι κάτι αρκετά καλό, καθώς η γήινη ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. zwdia σε σχέση: είναι καλό να έχετε σχέδια για το μέλλον αλλά αφήστε χώρο για μερικές εκπλήξεις.  Διατηρήστε μερικές επιλογές ανοιχτές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

ελεύθεροι: τα συναισθήματα σας θα αποκτήσουν ένταση όσο περιμένετε την ανταπόκριση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Όμως αν ελαττωσετε ταχύτητα θα αποκτήσετε την προοπτική που χρειάζεστε. zwdia σε σχέση: ένα θετικό οικονομικό σχέδιο θα σας προσφέρει ηρεμία για να χαρείτε την παραμονή πρωτοχρονιάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Τα όνειρα και οι αναμνήσεις σημαίνουν πως έχετε διχαστει όσον αφορά μια παρελθοντικη σχέση. Μάλλον έχετε μετανιώσει για κάποια πράγματα.  Και πάλι το 2015 δείχνει εύνοια στον ερωτικό σας τομέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

ελευθεροι: Καθως έρχεται το νέο έτος, κάποιο πρόσωπο θα σας φανεί καλή επιλογή. Αν θεωρείτε πως η αναμονή δεν οδηγεί πουθενά,  κάντε λίγη υπομονή ακόμα. zwdia σε σχέση: η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα θα οδηγήσει σε μια αρκετά ζωντανή συζήτηση που θα κάνει καλό και στους δυο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia