Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 31/3

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Zwdia σε σχέση: Αν έχετε κάποιες ανησυχίες ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει με μια πρόταση να αισθανθείτε καλύτερα. Ελεύθεροι: Θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό ειδικά αν έλκεστε από την γοητεία κάποιου ατόμου. Ίσως σήμερα έχετε ακόμα μεγαλύτερη τάση να ενδώσετε στον πειρασμό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και φέρνει ενέργεια και ζωντάνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Η Παρθένος σας δημιουργεί την ανάγκη να ντυθείτε υπέροχα για να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα ραντεβού. Να περιμένετε το απρόσμενο, καθώς κάποιος μπορεί να έχει μια μεγάλη έκπληξη για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η Σελήνη σήμερα θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ έντονα συναισθήματα που θα σας κατακλύζουν. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να συναντήσετε ανταγωνισμό. Zwdia σε σχέση: Μια πρόσκληση να ενταχθείτε σε μια ομάδα μπορεί να εντείνει το πάθος σας για μια ασχολία που αγαπάτε και αυτό να κάνει ιδιαίτερη την ζωή σας και θα φέρει ικανοποίηση με πολλούς τρόπους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Οι επικοινωνίες σας είναι έντονες και ικανοποιητικές αλλά μπορεί να υπάρξει και κάποια σύγχυση αν δεν καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο. Με καλή θέληση και αποφασιστικότητα θα βελτιώσετε την επικοινωνία και την επαφή σας και θα βρείτε πολλούς τρόπους ώστε να τα πάτε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η επαφή της Σελήνης με τον Ουρανό υποδεικνύει πως θα χάσετε την επιθυμία για καλή συμπεριφορά απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ακόμα και αν αυτό το άτομο είναι επιθυμητό και ελκυστικό, θα αναρωτιέστε ποια είναι τα πραγματικά του κίνητρα. Η ευθυγράμμιση σήμερα δείχνει πως μια λάθος οπτική γύρω από αυτό το θέμα μπορεί να είναι πρόβλημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας αλλά ίσως ανησυχείτε πως δεν είναι πρέπον. Μην προσπαθείτε πολύ για ένα συγκεκριμένο ραντεβού καθώς αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ένταση. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους. Μόλις ξεκινήσετε να συζητάτε ίσως ανακαλύψετε πως έχετε πολλά περισσότερα κοινά και μπορείτε επιτέλους να χαρείτε την γνωριμία σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Υπάρχει μια ημέρα που αν είστε προετοιμασμένοι για όλα μπορεί να σας βγει σε καλό. Η ευθυγράμμιση σήμερα δείχνει πως ίσως μπείτε σε πειρασμό από μια πρόσκληση που είναι πολύ καλή και δεν μπορείτε να την χάσετε. Zwdia σε σχέση: Μην προγραμματίσετε τίποτα για απόψε, καθώς ένας πολύ ευχάριστος επισκέπτης μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Επιλέξτε να είστε με ευχάριστους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε. Η ευαίσθητη προσωπικότητά σας μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να χαλαρώσει και να ξεπεράσει την κακή διάθεση. Zwdia σε σχέση: Η αποψινή βραδιά μπορεί να είναι χαλαρωτική είτε είστε με φίλους ή είτε με συγγενείς υπάρχουν πολλά να πείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Αν ψάχνετε για ραντεβού έντονα, αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί στην δουλειά, στο γυμναστήριο ή σε κάποιο από τα σημεία που περνάτε καθημερινά. Είναι καιρός να σταματήσετε να ψάχνετε και να ακολουθήσετε το ρεύμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε κανονικά καθώς η καλύτερη ευκαιρία θα παρουσιαστεί όταν δεν θα το περιμένετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Εμμονικές σκέψεις που αφορούν μια παλιά σχέση μπορεί να χαλάσουν την ημέρα σας. Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε για το παρελθόν. Μπορείτε να μάθετε όμως από τις εμπειρίες και τα λάθη σας. zwdia σε σχέση: Αν αισθάνεστε κουρασμένοι ή υπερβολικά γεμάτοι από αρκετά καθήκοντα που έχετε μάλλον ήρθε η ώρα να συμπεριλάβετε την οικογένεια ή τον/την σύντροφό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Κριό κάνει τις επαφές σας με τους άλλους πολύ έντονες και ποιοτικές και σας δίνει την δυνατότητα να γίνουν πολύ ιδιαίτερες. Αν έχετε να πείτε κάτι δεν θα κρατηθείτε και ίσως κάποιος που προτιμά αυτού του είδους την προσέγγιση να νιώσει έλξη για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Φίλοι ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας σκέπτεται σήμερα. Ίσως ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή. Αν εκμεταλλευτείτε την αποψινή νύχτα και βγείτε ραντεβού ίσως έρθετε ακόμα πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Προσέξτε με τα οικονομικά σας καθώς μια αγορά που θα κάνετε ίσως κοστίζει πολλά, εκτός και να κάνετε πρώτα μια έρευνα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw