Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 28/5

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Η καρδιά και το μυαλό μπορεί να συγκρουστούν και να αναρωτιέστε αν πρέπει να είστε λογικοί σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να αφήσετε στα συναισθήματά σας να σας δείξουν τον δρόμο. Μετά από σοβαρή σκέψη μπορεί να ενδώσετε και αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους, και όπου σας βγάλει. Αυτή την περίοδο ίσως προκύψει ένα ωραίο και θετικό ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Νέες φιλίες αναπτύσσονται με την παρουσία της Αφροδίτης και ίσως αντιληφθείτε πως έλκεστε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς να ξέρετε το γιατί. Η πιο πρακτική σας πλευρά μπορεί να προσπαθήσει να σας πείσει πως αυτά που αισθάνεστε δεν είναι αληθινά. Η καρδιά όμως ξέρει καλύτερα. Ακολουθήστε την. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι γιατί δεν αισθάνεστε άνετε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντί να ανησυχείτε, συζητήστε τις ανησυχίες σας και ένας φίλος μπορεί να σας συμβουλεύσει. Zwdia σε σχέση: Αν σκέπτεστε ένα ωραίο βράδυ μέσα μαζί με τον/την σύντροφό σας εκμεταλλευθείτε αυτή την ευκαιρία για μια ωραία συζήτηση και μια ευκαιρία να επιλύσετε κάποια δύσκολα θέματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν και μπορεί να είστε ήσυχοι σήμερα, αυτό μπορεί να δημιουργήσει ωραίας συζητήσεις με το σωστό άτομο. Ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή αποκαλύπτει ότι ίσως είστε πρόθυμοι να δείξετε την ψυχή σας αν ένα ιδιαίτερο πρόσωπο είναι πρόθυμο να σας πλησιάσει. Η Σελήν μπορεί να κάνει ένα ειδύλλιο ιδιαίτερο και να του προσδώσει πάθος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η επαφή του Ήλιου με τον Ερμή δείχνει πως έξυπνες συζητήσεις είναι απαραίτητες για να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο. Καλό θα ήταν να μην είστε πολύ έντονοι και να το ελέγξετε. Η όψη του Ουρανού με τον Δία σας βοηθά ώστε να ενισχύσετε μια βαθιά φιλία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας φαίνεστε χαρούμενοι και συγχρονισμένοι. Αν μια ρομαντική απόδραση είναι κάτι που θα θέλατε ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Ελεύθεροι: Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα σε μια σχέση με έναν συνάδελφο από όσα φαίνονται και εσείς είστε πρόθυμοι να γνωριστείτε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Είναι πολύ καλή περίοδος για την διασκέδαση και τα ραντεβού. Αν μια φιλία είναι πιο σημαντική από μια διαμάχη είναι εύκολη η λύση για εσάς. Μπορεί να υπάρξουν ωραίες ευκαιρίες διασκέδασης και πολλές εκδηλώσεις όπου θα θελήσετε να παρευρεθείτε και θα περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Μπορεί να έχετε στρέψει το ενδιαφέρον σας σε κάποιον και να αναρωτιέστε αν πληροί τις προϋποθέσεις σας. Αν μπορέσετε να μιλήσετε θα έχετε κατευθείαν την απάντηση. Σε σχέση: Οι συζητήσεις μπορεί να βοηθήσουν πολύ σε περιπτώσεις διαφωνίας. Σήμερα μια προσωπική συζήτηση μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να γλυτώσετε από περισσότερους μπελάδες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Μια μεγάλη συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με έναν φίλο κάνει το βράδυ σας ευχάριστο. Είτε βγείτε έξω είτε όχι θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να εντείνει τα συναισθήματα ανησυχίας αλλά κάποιες συζητήσεις για αλλαγές μπορεί να σας βοηθήσουν και τους δύο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Ο Άρης σας κάνει να μην συγκρατηθείτε και να πείτε την γνώμη σας και αυτό ίσως να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Ελεύθεροι: Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει να είστε προσεκτικοί ειδικά αν έχετε ερωτευθεί κάποιον/α που μοιάζει τέλειος. Να θυμάστε ότι όλοι έχουν ελαττώματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Είναι καλή ημέρα για συναντήσεις είτε ψάχνετε για σχέση ή για νέους φίλους. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως είναι ειδύλλιο μπορεί να προχωρήσει. Zwdia σε σχέση: Σήμερα θα πρέπει να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο και να βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η όψη του Ουρανού με την Αφροδίτη δείχνει πως μπορεί να αισθανθείτε έλξη για κάποιον με πολύ ωραία εμφάνιση. Να είστε προετοιμασμένοι για μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σήμερα. zwdia σε σχέση: Η ικανότητά σας να αισθανθείτε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να αγοράσετε ένα δώρο που δείχνει το πόσο νοιάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.