Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 15/12

imerisies-provlepseis-zodia-tetarti-4-6

Κριός

ζωδια γενικά: Η ένταση που επικρατεί σήμερα οφείλεται σε ένα μείγμα από αντικρουόμενες ενέργειες που μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση σε σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Γίνετε περισσότερο επιθετικοί και δράστε με τόλμη προς το αντικείμενο που ποθείτε. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρμονία μεταξύ των ανθρώπων γύρω σας και οι ανάγκες του καθενός είναι καλυμμένες.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μια φανταστική περίοδος αρχίζει σήμερα που ξεκινά με μια υπέροχη νέα φάση στην καριέρα σας. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία σας να προχωρήσετε με τους μεγάλους σας στόχους. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο βαθμό από αυτούς κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής περιόδου.

 

 

Ταύρος

Zwdia γενικά: Το κλειδί για την σημερινή ημέρα είναι η δράση. Υπάρχει μια μεγάλη δύναμη που σας πιέζει να πάρετε τα πράγματα τα χέρια σας. Μπορεί να έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας και δεν είστε σίγουροι σε ποιο απ’ όλα να εστιάσετε. Μην νιώθετε ότι πρέπει να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα. Το κλειδί είναι να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ όλων.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που σας ζητά να βάλετε περισσότερη δημιουργικότητα σε αυτό που κάνετε και να το χαρείτε παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Η δουλειά σας είναι μια επέκταση της δημιουργικής αυτοέκφρασή σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη περίοδο για να δώσετε λάμψη στο καλλιτεχνικό σας πνεύμα.

 

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς, ώστε να είστε συναισθηματικά στο ίδιο μήκος κύματος με τον αγαπημένο σας. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο επίκεντρο. Μην είστε εγωιστές. Διατηρήστε την ισορροπία αφήνοντας και άλλους να ανέβουν στον βάθρο.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα για εσάς σε πολλούς τομείς. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι θα ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή σας. Η φάση αυτή σας ενθαρρύνει να συνεργαστείτε και με άλλα άτομα προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Η κοινωνικότητα είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σας.

 

 

Καρκίνος

ζωδια γενικά: Υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα που μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε. Να έχετε ενεργό ρόλο στον  ερωτικό τομέα. Μην διστάσετε να είστε επιθετικοί όσον αφορά την επίτευξη των αναγκών σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετα με την κατάσταση, αλλιώς κάντε κάτι για να την αλλάξετε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα για σας με την βοήθεια της αυτοπεποίθησής σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Καθώς ο νέος κύκλος των τεσσάρων εβδομάδων είναι καθ΄ οδών, αισθάνεστε πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα έξω από τη φωλιά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της νέας φάσης του ετήσιου κύκλου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση. Μην κοιτάτε πίσω. Αντιθέτως, προχωρήστε με σιγουριά προς το μέλλον.

 

 

Λέων

Zwdia γενικά: Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή σήμερα και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε γενικά καλά για εσάς. Ίσως το μόνο θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσετε αφορά τον ερωτικό σας τομέα. Μπορεί ένα παρορμητικό  σχόλιο να αυξήσει την ένταση και να δημιουργήσει μια διαμάχη ανάμεσά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σε όλα τις καταστάσεις.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι μια περίοδος που μπορείτε θα θέσετε καινούργιους στόχους που ελπίζετε να πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο έτος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να σκεφτείτε το μέλλον.

 

 

Παρθένος

ζωδια γενικά: Οι συνθήκες της ημέρας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. Το ένστικτό σας  για το αν θα κάνετε πόλεμο ή ειρήνη με ένα συγκεκριμένο θέμα σας κάνει ανήσυχους. Από τη μία πλευρά, μπορεί να θέλετε να εξομαλύνετε τα πράγμα με έναν εύλογο τρόπο. Από την άλλη, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που είναι πρόθυμο να κηρύξει κατά μέτωπο επίθεση.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, είναι πιθανό να νιώσετε μια προσωρινή ησυχία στον τομέα της ενέργειά σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ για να καταφέρει κάτι σημαντικό. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Έτσι μπορείτε να διασκεδάσετε παρά να ανησυχείτε για την καριέρα σας ή την κλίμα που επικρατεί στη δουλειά.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Τα πράγματα θα πάνε καλά για σας σήμερα. Η ρομαντική σας φύση κεντρίζει το ενδιαφέρον. Θα διαπιστώσετε ότι μια επιθετική προσέγγιση προς τον αγαπημένος σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε ένα ξεκίνημα στην σχέση σας. Εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για ένα ερωτικό ειδύλλιο, είναι μια καλή μέρα να βγείτε και να εξερευνήσετε την πόλη.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μπορεί να παρατηρήσετε μια αλλαγή στην ενέργειά σας που είναι ίσως αρκετά σημαντική. Αυτή είναι η αρχή μιας περιόδου τεσσάρων εβδομάδων κατά την οποί θα πρέπει να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πετύχετε τους ετήσιους στόχους σας. Συνεργαστείτε με άλλους για ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε.

 

 

Σκορπιός

ζωδια γενικά: Σηκωθείτε και αναλάβετε δράση. Δυνάμεις μπορεί να σας τραβάνε από όλες τις γωνίες και η πρόκληση για σας είναι να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν κατευθύνετε την ενέργειά σας προς τα έξω και όχι προς τα μέσα. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να ανήσυχοι και ίσως και ενοχλητικοί. Καταπολεμήστε αυτή την κατάσταση χρησιμοποιώντας την υπομονή σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μια νέα περίοδος τεσσάρων εβδομάδων αρχίζει σήμερα. Αυτή η μακροπρόθεσμη περίοδος μπορεί να είναι λίγο σκληρή για σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κάποιοι προσπαθούν να σας εμποδίσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Σε γενικές γραμμές δεν θα λάβετε την υποστήριξη που ελπίζετε.

 

 

Τοξότης

ζωδια γενικά: Θα διαπιστώσετε ότι τα πάτε πολύ καλά με τους άλλους σήμερα και η επικοινωνία σας θα αποδειχθεί αρκετά πολύτιμη. Μπορεί να βρεθείτε στη θέση του κριτή μόνο και μόνο επειδή διαθέτετε αμερόληπτο χαρακτήρα. Αναλάβετε έναν ενεργό ρόλο στις ζωές των γύρω σας και θα δείτε πόσο επωφελείται η δική σας ζωή από τις γενναιόδωρες ενέργειές σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε πολλά να περιμένετε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή αυτής της υπέροχης περιόδου κατά την οποία θα πετύχετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα.

 

 

Αιγόκερως

Zwdia γενικά: Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στραφείτε σε γρήγορους ρυθμούς σήμερα, αλλά δεν νιώθετε σίγουροι για το που να εστιάσετε και να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας. Μπορεί να νιώθετε πανέτοιμος και ανυπόμονος να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά αισθάνεστε μια τεμπελιά να κάνετε το οτιδήποτε και θεωρείτε πως είναι καλύτερο να περιμένετε να επανέλθει ο ενθουσιασμός σας. Ότι και αν κάνετε μην υποχωρήσετε. Αναδείξτε την εσωτερική και εξωτερική σας ομορφιά.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μακροπρόθεσμη περίοδος ξεκινά σήμερα. Θα σας ζητηθεί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Αφήστε την ενέργειά σας να βγει προς τα έξω. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο των τεσσάρων εβδομάδων για να μεταμορφωθείτε σε ένα θαρραλέο άτομο.

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Υπάρχει μια τάση να επικρατεί μια ένταση ανάμεσα στην καρδιά σας και την γενική σας διάθεση. Η ρομαντική φύση σας θα σας ωθήσει να υιοθετήσετε μια εγωιστική στάση, ενώ η ημέρα απαιτεί να κυριαρχήσει ένας τόνος ειρήνης και ισορροπίας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ίσα ποσότητα του δούναι και λαβείν. Υπάρχει αρκετή αγάπη γύρω σας. Μην νιώθετε ότι πρέπει να είστε κτητικοί, προκειμένου να διατηρήσετε την πίστη των άλλων.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε φτάσει σε μια δραματική του ετήσιου κύκλου σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα καρπωθείτε από τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Θα γιορτάσετε την επιτυχία σας ή θα αισθανθείτε την απογοήτευση της αποτυχίας σας. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή.

 

 

Ιχθύες

Zwdia γενικά: Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε στις ανάλογες καταστάσεις, προκειμένου να ακολουθήσετε το ρυθμό της ημέρας. Θα ανακαλύψετε ότι είναι εύκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ειδικά ότι αφορά το δημιουργικό ή ρομαντικό τομέα. Το δύσκολο μέρος είναι να το συνεχίσετε. Αυτή είναι η ειδικότητά σας, οπότε μην ανησυχείτε.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βρίσκεστε στην αρχή μια περιόδου τεσσάρων εβδομάδων κατά την οποία δεν θα αισθανθείτε πολύ συνδεδεμένοι με τις πτυχές της καριέρας σας. Θα εμπλακείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις και δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε πλήρως σ’ αυτό που σας ζητείται. Γενικά, αυτή είναι μια εποχή για να αναπτυχθείτε. Να είστε ανοικτοί προς τους άλλους.

 

zwdia-3-zodia