Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 18/12

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

zwdia γενικά: Μπορεί να δυσκολευτείτε να αρχίσετε τη μέρα σας σήμερα. Μπορεί αυτή η περίοδος να ιδανική για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Να είστε ρεαλιστές και προσεκτικοί στις ενέργειές σας. Να γνωρίζετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Αν αμφιβάλετε για τις κινήσεις σας, ακολουθήστε μια πιο συντηρητική κατεύθυνση. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν. Εστιάστε στο στόχο σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην ψάχνετε για απαντήσεις εκεί όπου ξέρετε ότι θα βρείτε τις ίδιες παλιές ερωτήσεις. Κοιτάξτε κάπου αλλού. Αν θέλετε πραγματικά μια νέα άποψη επί του θέματος, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ο οποίος έχει διαφορετική προοπτική από τους άλλους. Μην διστάσετε να προσεγγίσετε διαφορετικούς ανθρώπους.

 

 

Ταύρος

Zvdia γενικά: Προσγειώστε τα συναισθήματά σας. Η φαντασία σας μπορεί να ταξιδέψει αρκετά μακριά μαζί σας. Δώστε βάση στην πραγματικότητα, μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες αργότερα. Να είστε ρεαλιστές σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και να ενεργείτε με αυτοπεποίθηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει όλα τα γεγονότα πριν θέσετε στόχους ή κάνετε κάποια σχέδια.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας έχουν γεμίσει το μυαλό σας, με αποτέλεσμα τα θέματα που αφορούν τη δουλειά σας έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είτε είστε στη δουλειά είτε όχι σήμερα, ασχοληθείτε πρώτα με τα προσωπικά ζητήματα και τις ανησυχίες σας και έπειτα μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

 

 

Δίδυμοι

Zwdia γενικά: Προσπαθήστε να μην υπερβάλετε σήμερα. Είστε σε πολύ καλύτερη θέση όταν είστε ήρεμοι και ενεργείτε υπό κανονικούς τόνους. Εστιάστε στον εαυτό σας και στο τι πρέπει να κάνετε. Μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Αντιμετωπίστε ότι έχετε να κάνετε με κέφι. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να είστε πολύ παραγωγικοί όσο μένετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακούστε τους άλλους πριν μιλήσετε. Δώστε στους ανθρώπους αρκετό χρόνο για να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους πριν τους διακόψετε. Θα μάθετε πολλά όταν είστε υπομονετικοί και δώσετε προσοχή στις σκέψεις των άλλων ατόμων.

 

 

Καρκίνος

ζωδια γενικά: Σήμερα είναι μια καταπληκτική μέρα, κατά την οποί θα διαπιστώσετε ότι πράγματα λειτουργούν πολύ ομαλά. Έχετε μια έξυπνη προσέγγιση και αυτό θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε και να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε στέρεο έδαφος πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στη κορυφή.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δεν  φοβάστε να εκθέσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε άνετα και αυτό φαίνεται. Είστε περήφανοι για το ποιος είστε και το τι πιστεύετε. Αυτή η αυτοπεποίθηση σας καθιστά ευκολότερο να συζητήσετε ανοικτά με άλλους, θέματα που σχετίζονται με την εργασία.

 

 

Λέων

ζωδια γενικά: Κυριαρχεί ένα σοβαρός τόνος σήμερα, έτσι λάβετε το υπόψη όταν σας έρθει η επιθυμία να κάνετε κάποιο αστείο σε ένα φίλο. Αφήστε τα πράγματα όπως είναι. Μείνετε σπίτι σήμερα και φροντίστε τυχόν εργασίες που έχουν μείνει από τις προηγούμενες ημέρες. Έχετε την πειθαρχία για να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κρυφά ζητήματα θα ανέβουν στην επιφάνεια. Ίσως κάποιος με τον οποίο συνεργάζεστε καιρό κρύβει ένα σημαντικό μυστικό. Αυτός ή αυτή δεν είναι οι μόνοι που έχουν μυστικά. Έχετε και εσείς. Αυτή είναι η στιγμή να μοιραστείτε ιστορίες και να αναδείξετε την αλήθεια.

 

 

Παρθένος

ζωδια γενικά: Φέρτε τη σταθερότητα στα συναισθήματά σας σήμερα. Έχετε την τάση να φτάνετε τα πράγματα στα άκρα. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα να ηρεμήσει. Πηγαίνετε μια βόλτα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι ενέργειές σας είναι σωστές και καλά σχεδιασμένες. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σας πριν αλληλεπιδράσετε με άλλους.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Άνθρωποι που έχουν τις ίδιες ιδέες με σας παίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για σας. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν ως άτομα, μπορεί να επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό ακούγοντάς τους. Θα αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Φροντίστε το σπίτι σας σήμερα. Πληρώστε τυχόν λογαριασμούς που εκκρεμούν και βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι τακτοποιημένο. Κάντε ένα διάλειμμα για χαλάρωση. Βεβαιωθείτε ότι το μυαλό σας έχει καθαρίσει και ότι είστε έτοιμοι να συνεχίσετε με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αισθάνεστε ότι έχετε ένα συγκεκριμένο και σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτός ο ρόλος είναι συνδεδεμένος με το πεπρωμένο της καριέρας σας. Βεβαιωθείτε αν πραγματικά αυτός είναι ο στόχος σας. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας.

 

 

Σκορπιός

Zwdia γενικά: Προχωρήστε και ενεργήστε με αυτοπεποίθηση. Θα διαπιστώσετε ότι είστε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι σε γενικές γραμμές και αυτό σας αφήνει να εξερευνήσετε νέα τοπία και να πάρετε περισσότερα ρίσκα απ’ ότι θα παίρνατε συνήθως. Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι ισχυρή, γι’ αυτό μην διστάσετε να βασιστείτε σ’ αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι σαφείς και αποφασιστικές. Διαθέτετε μια μεγάλη δύναμη, χρησιμοποιήστε τη με σύνεση.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πιθανώς να συναναστραφείτε με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωπο αυτοί που θα συναντήσετε, θα σας προσφέρουν νέες ιδέες για την καριέρα σας. Ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να μετεγκατασταθείτε σε κάποιο μέρος μακριά από το σπίτι σας.

 

 

Τοξότης

Ζωδια γενικά: Μπορεί να σας φανεί δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι πως τα πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι. Ξανασχεδιάστε το από την αρχή. Βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι καλά μελετημένες. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα, αν παραμείνετε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έντονα θέματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ημέρα σας. Θέματα που περιστρέφονται γύρω από την γέννηση, τον θάνατο και τη μεταμόρφωση θα έρθουν στην επιφάνεια. Εφαρμόστε τις ιδέες αυτές στην καριέρα σας και δείτε που θα καταλήξετε. Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών.

 

 

Αιγόκερως

ζωδια γενικά: Τελειώστε με ότι δεν ολοκληρώσατε χθες. Αφιερώστε το πρωινό σας για να οργανωθείτε, το απόγευμα για να εκτελέσετε αυτά που οργανώσατε και το βράδυ για να χαλαρώσετε. Πρέπει να γνωρίζετε τους σωματικούς και ψυχικούς περιορισμούς σας. Πάρτε το χρόνο σας για να ολοκληρώσετε το οτιδήποτε. Αυτός ο τρόπος θα σας εξυπηρετήσει σε μακροχρόνια βάση.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Όσο και αν αισθάνεστε αντίθετοι με τους άλλους, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε μαζί τους. Κάντε κάτι παρέα με κάποιον, αντί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε υπερβολικά επικριτικοί με τους άλλους.

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Χαλαρώστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας σήμερα. Μείνετε στο σπίτι σήμερα και ελαφρώστε τον εαυτό σας από τυχόν βάρη. Ένα μασάζ θα ήταν ότι πρέπει. Μόλις νιώσετε καλύτερα, εξετάστε όλες τις παραμέτρους πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας προσεκτικά. Να είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Εστιάστε στις καθημερινές δουλειές σας και σε κοινωνικές δραστηριότητες που δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ειδικά οι δουλειές του σπιτιού αποτελούν βασική προτεραιότητα. Δώστε βάση σε αυτά πριν στρέψετε την προσοχή σας προς άλλα ζητήματα.

 

 

Ιχθύες

Zwdia γενικά: Αισθανθείτε ελεύθεροι να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Είναι μια καλή μέρα για να αναλάβετε δράση. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε συλλέξει όλα αυτό τον καιρό. Η αυτοπεποίθηση που διαθέτετε θα σας βοηθήσει αισθητά και η προσγειωμένη προσέγγιση θα σας ανταμείψει. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε για μια πιο παραγωγική μέρα!

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δημιουργική έκφραση που διαθέτετε θα παίξει σημαντικό ρόλο στο έργο σας σήμερα. Εμπνευστείτε από τους ανθρώπους γύρω σας, ιδίως τα παιδιά. Η υψηλή ενέργεια, η τόλμη και δίψα τους για περιπέτεια θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

 

zwdia-3-zodia