Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 19/12

imerisies-4414

Κριός

ζωδια γενικά: Πράξτε με θάρρος σήμερα. Φορέστε κάτι κομψό, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και πείτε περήφανα ότι δείχνετε πολύ καλά. Αναλάβετε δράση με αυτοπεποίθηση. Να επιδεικνύετε τα επιτεύγματά σας, ώστε να γνωρίζουν οι άλλοι ότι είστε ισχυροί και αξιόπιστοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δώστε προσοχή στις συμβουλές που σας δίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Αυτά τα άτομα σας ξέρουν καλά και έχουν πολλά να σας πουν για την σταδιοδρομία σας. Μπορούν να δουν πράγματα που εσείς δεν μπορείτε να δείτε.

 

 

Ταύρος

ζωδια γενικά: Να έχετε συνείδηση των δικών σας αναγκών, μην φοβάστε να δείξετε λιγάκι εγωιστές. Δώστε στον εαυτό σας την προσοχή που του αξίζει και μην επιτρέπετε στους άλλους να παίζουν με τα συναισθήματά σας. Έχετε πολλά να προσφέρετε σ’ αυτόν τον κόσμο, μην φοβάστε να δείξετε τις ικανότητές σας. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι νιώθουν τυχεροί που σας γνωρίζουν.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ένα μεγάλο θέμα που σας προβληματίζει σήμερα είναι ο «προσωπικός χώρος». Είναι σημαντικό για σας όταν εργάζεστε, να υπάρχουν καθορισμένα όρια. Βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι άνθρωποι σέβονται αυτά τα όρια. Ο χώρος σας είναι σημαντικός.

 

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Μετά από ένα διάστημα όπου νιώθατε κάπως κακόκεφοι, η ενέργεια και η τόλμη σας επιστρέφουν. Θα έχετε μια πολύ καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Η πειθώ σας είναι ισχυρή. Κρύβεται μια επιπλέον δύναμη πίσω από τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια εσωτερική μεταμόρφωση. Ότι και αν κάνετε, κάντε το με πάθος. Η θαρραλέα φύση σας θα λάμψει.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι συγγενείς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Με την σοφία και την εμπειρία τους θα σας υπενθυμίζουν σημαντικές συμβουλές που σχετίζονται με την δουλειά σας και την καριέρα σας.

 

 

Καρκίνος

Zwdia γενικά: Ξεκολλήστε από την κατάσταση που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και μην σκέφτεστε τις συνέπειες. Βάλτε τις υποχρεώσεις σας στην άκρη για λίγο και περάστε όμορφες στιγμές. Οι γύρω σας πρόκειται να χρειαστούν λίγο παραπάνω προσοχή σήμερα, να είστε γενναιόδωρος με τις αγκαλιές και τα φιλιά σας. Τα συναισθήματά σας είναι ισχυρά και δυναμικά. Η ένταση πίσω από τα λόγια σας αντικατοπτρίζει το πάθος σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι ξέρουν τι σκέφτεστε απλά κοιτάζοντάς σας στα μάτια. Για το λόγο αυτό, δεν έχει νόημα να κρύβετε το πως νιώθετε για τη δουλειά σας. Βάλτε τα πάντα πάνω στο τραπέζι και συζητήστε τα με τους άλλους.

 

 

Λέων

ζωδια γενικά: Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ασταθή. Υπάρχει πάθος πίσω από τα λόγια σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Με λίγη εμπειρία θα βρείτε πολλούς τρόπους για να το κάνετε. Εντοπίστε το κομμάτι της ζωής σας που χρειάζεται λίγη ώθηση ή που στερείται το πάθος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γεμάτες τις μπαταρίες πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε προσπάθεια.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε για να εξυπηρετήσετε τους άλλους. Τώρα είναι η ώρα για να δουλέψετε και για τους άλλους, όχι μόνο για τον εαυτό σας. Αυτές οι γενναιόδωρες πράξεις καλοσύνης θα σας φέρουν σημαντικές ανταμοιβές. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο και την ενέργειά σας στους άλλους.

 

 

Παρθένος

ζωδια γενικά: Δώστε προσοχή στην ενέργειά σας σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι λάθη που κάνετε επιστρέφουν πίσω σε σας. Άλλοι άνθρωποι είναι πεισματάρηδες σαν και σας, γι’ αυτό πρέπει να ενεργήσετε με προσοχή. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τους άλλους, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα αντιμετωπίσετε. Η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Κρατήστε μια φιλική στάση και προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα στα πολύ σοβαρά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βρείτε τρόπους με τους οποίους να κάνετε το χώρο εργασίας σας πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο; Απλά πράγματα όπως αυτό μπορεί να κάνουν μια τεράστια διαφορά. Ρωτήστε τους άλλους για συμβουλές πάνω σ’ αυτά τα θέματα.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Σήμερα είναι μια φανταστική ημέρα για σας. Οφείλετε να απολαύσετε την καλή διάθεση και τις θετικές εμπειρίες με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια μεγάλη φλόγα και πάθος που τροφοδοτούν την καρδιά σας, με αποτέλεσμα να είστε γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους και να τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Υπάρχει μια καλή προοπτική την τρέχουσα χρονική στιγμή. Καταλαβαίνετε που βρίσκεστε και που θέλετε να φτάσετε. Δεν υποστηρίζουν όλοι το όνειρό  σας. Ίσως θα ήταν καλύτερο για σας να απομακρύνετε αυτούς τους ανθρώπους από τη ζωή σας.

 

 

Σκορπιός

Zwdia γενικά: Οι άλλοι μπορεί να είναι απαιτητικοί μαζί σας, οπότε κάντε ότι μπορείτε για να ευχαριστήστε το πλήθος. Ωστόσο, μην προσποιηθείτε κάποιον που δεν είστε ή κάνετε κάτι  το οποίο σας κάνει να νιώσετε άβολα. Να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους αλλά φροντίστε να λαμβάνετε κι εσείς κάτι ως αντάλλαγμα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια καλή μέρα για να εργαστείτε και να φέρετε το πνεύμα σας σε μια ισορροπία. Δώστε προσοχή στον πνευματικό σας κόσμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δίνετε τόσο πολύ προσοχή στα συναισθήματά σας και ξεχνάτε να γαλουχήσετε το αληθινό πνεύμα σας.

 

 

Τοξότης

ζωδια γενικά: Οι άνθρωποι μπορεί να είναι κάπως εγωιστές και εγωκεντρικοί σήμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους. Υπενθυμίστε τους τη σημασία της συλλογικότητας. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε αυτή την κατάσταση. Κάντε ότι μπορείτε για να επαναφέρετε την ισορροπία.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η μουσική που αγαπάτε μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. Μια χαλαρωτική μελωδία θα σας διευκολύνει  να σκεφτείτε πιο καθαρά για το ποιες είναι οι ανάγκες σας και ποιους στόχους θέλετε να πετύχετε άμεσα.

 

 

Αιγόκερως

ζωδια γενικά: Μπορεί να μην είναι η ευκολότερη μέσα σχετίζοντάς τη με άλλες, αλλά ως συνήθως, ακολουθάτε την ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε το δράμα των άλλων. Πιθανόν να μην είναι αυτό που φαίνεται, καλύτερα να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση. Διατηρήστε μια ανάλαφρη στάση σήμερα και προσπαθήστε να μην μπλέξετε σε κάτι πολύ βαθύ.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Γίνετε πιο ανοικτοί προς τους άλλους και θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να μάθετε πολλά απ’ αυτούς. Όταν δείχνετε ότι θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, αυτομάτως απομακρύνετε τον εαυτό σας από την βοήθεια των άλλων, η οποία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Να είστε θετικοί απέναντι στις απόψεις των άλλων.

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσάς. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και ετοιμαστείτε για φοβερά πράγματα. Μην αφήνετε τίποτα να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας. Αγωνιστείτε για να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε ότι χρειάζεστε για να πετύχετε το στόχο σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα αντιμετωπίσετε δύσκολα ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας παρέα με τον εαυτό σας. Αυτός δεν είναι και ο πιο υγιής τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

 

 

Ιχθύες

Zwdia γενικά: Χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη από τους άλλους απ’ ότι συνήθως. Μια ισχυρή δύναμη κινείται μέσα στη ζωή σας και προσπαθεί να ταρακουνήσει τα πράγματα. Μην παρασυρθείτε και βρεθείτε μπλεγμένος σε κάποια διαμάχη. Όσο πιο πολύ αντιστέκεστε, τόσο περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε μια ισορροπία πριν φύγετε από το σπίτι.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ρομαντικές δραστηριότητες δεν θα επηρεάσουν την καριέρα σας. Αντ’ αυτού, θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Απολαμβάνοντας στιγμές με οικεία πρόσωπα θα σας δώσουν την ηρεμία που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στην ένταση της δουλειάς.

 

zwdia-3-zodia