Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 20/12

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

zwdia γενικά: Ίσως ήταν μια δύσκολη περίοδος για σας τον τελευταίο καιρό. Κατά καιρούς γίνεστε λίγο κατσούφηδες και απόμακροι, όμως οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν έστω και τη λίγη συνεργασία. Υπάρχουν μέρες που νιώθετε πως δεν θέλετε να μεγαλώσετε, ιδίως όταν ασχολείστε με πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να τα κάνετε αργότερα. Έχετε αρκετό χρόνο για αυτά τα πράγματα; Σκεφτείτε το.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Διαθέτετε μια μεγάλη δύναμη σήμερα. Να θυμάστε ωστόσο, ότι ακριβώς επειδή έχετε τη δύναμη, δεν σημαίνει ότι όλοι θα εστιάσουν στους προσωπικούς σας στόχους.

 

 

Ταύρος

Zvdia γενικά: Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα προτιμούσατε να είστε στο κρεβάτι μαζί με ένα βιβλίο μακριά από τον αγχωτικό κόσμο. Αλλά μπορεί να αισθάνεστε ότι χάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Πόσο χρόνο ξοδεύετε με τους άλλους ανθρώπους; Γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον με τον οποίο να μοιράζεστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας; Σκεφτείτε το.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είστε καλοί στο να κρίνετε τι είναι καλό και τι κακό. Διαθέτετε μια πολύ ισχυρή γνώση της αλήθειας, μην φοβάστε να μοιραστείτε αυτή τη γνώση με τους συναδέλφους σας. Κατά τη διάρκεια του πρωινού οι προσπάθειές σας θα είναι πιο χρήσιμες και εφαρμόσιμες.

 

 

Δίδυμοι

ζωδια γενικά: Το μεγαλύτερο προτέρημά σας είναι η γενναιοδωρία. Δεν είναι στη φύση σας να δίνετε στους άλλους χωρίς να περιμένετε να πάρετε κάτι πίσω. Έτσι όμως αποκτάτε δύναμη και καθαρή συνείδηση. Σκεφτείτε όλους τους άλλους που δίνουν τον εαυτό τους χωρίς να περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να είστε κι εσείς ένας από αυτούς. Απλά κάντε μια δοκιμή.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βρίσκεστε σε ένα δύσκολο σημείο, αλλά για την ώρα χειρίζεστε την κατάσταση αρκετά καλά. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ασταθείς από το πρωί, αλλά από το απόγευμα και μετά θα αισθανθείτε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τον κόσμο γύρω σας.

 

 

Καρκίνος

Zwdia γενικά: Είναι σημαντικό να κοιτάξετε κατάματα τον εαυτό σας και να μάθετε που πηγαίνετε. Μια μικρή αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά όταν νιώθετε χαμένοι. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τη φωνή μέσα στο κεφάλι σας ή ακόμα καλύτερα αποδείξτε ότι κάνει λάθος.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ισχυρές και ευαίσθητες ικανότητές σας θα είναι αυξημένες κατά τις πρωινές ώρες. Πολλοί θα έρθουν σε σας, επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν σε σας για άνεση και υποστήριξη. Να αφιερώσετε όμως χρόνο και για τον εαυτό σας, όχι μόνο για τους άλλους.

 

 

Λέων

Zvdia γενικά: Έχετε την τάση να τρέχετε μακριά από τις συγκρούσεις, αλλά σήμερα μπορεί να μην είστε σε θέση να το κάνετε. Ο σύντροφός σας ή ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να ασκήσει πίεση πάνω σας. Είναι πιθανό ότι έχετε ήδη επεξεργαστεί μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Πείτε στο σύντροφό ή στον συγγενή  σας αυτό που θέλει να ακούσει, έτσι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αργότερα.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ο ρυθμός σας θα είναι ήρεμος τις πρωινές ώρες, αλλά από το απόγευμα θα πετάτε σε  υψηλά επίπεδα. Οι αμφιβολίες σας θα υποχωρήσουν και θα είστε στο σημείο όπου νιώθετε σίγουροι και έχετε ότι χρειάζεται για να πετύχετε.

 

Παρθένος

ζωδια γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό. Μπορεί να μάθατε νέα για κάποιον που σας έχει προκαλέσει πόνο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να βασιστείτε στην υποστήριξη της σχέσης σας, προκειμένου να αναζωογονηθείτε. Χαλαρώστε και αφήστε τους άλλους να σας φροντίσουν.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα πρέπει να μείνετε πειθαρχημένοι, προκειμένου να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας και μην παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας. Όσο πιο σταθεροί είστε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πετύχετε.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Έχετε το χάρισμα και την ικανότητα να περνάτε τις ιδέες σας στους άλλους. Στην οικογένειά σας, είστε αυτoί που μαθαίνουν στους μικρότερους τις σημαντικές αξίες της ζωής. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να μάθετε από κάποιον κάτι που δεν ξέρατε. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η εκπαίδευση επιτυγχάνεται μέσω της επικοινωνίας και η επικοινωνία είναι η ανταλλαγή ιδεών.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ακόμα και αν είστε μόνοι σας, πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς. Πολλές φορές νιώθετε ευσταθής όταν υπάρχουν άλλοι γύρω σας που μπορούν να σας κρατήσουν ψηλά. Σήμερα θα πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας μόνοι σας, αντί να ψάχνετε σε άλλους την υποστήριξη που χρειάζεστε.

 

 

Σκορπιός

ζωδια γενικά: Μπορεί να υπάρχει μια σχετική ένταση στον αέρα καθώς κυλάει η μέρα σας. Η κούραση των τελευταίων ημερών έχει αρχίσει και σας επηρεάζει. Μπορεί να μπλεχτείτε σε μια διαμάχη με ένα κοντινό σας άτομο, αλλά ίσως υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό. Επωφεληθείτε από αυτό για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αγκαλιάστε την αθώα φύση σας. Γίνετε ξανά το παιδί που ήσαστε. Υιοθετήστε μια παιχνιδιάρικη και ανώριμη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους σας. Κρατήστε όμως την σοβαρή και εκδικητική σας πλευρά στο κόλπο. Είναι καλύτερο να συγχωρείτε και να ξεχνάτε και να προχωράτε παρακάτω με ανάλαφρη και πρόσχαρη καρδιά.

 

 

Τοξότης

Zwdia γενικά: Στη ζωή σας δεν ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας. Η ελευθερία σας ό, τι το πιο σημαντικό για σας. Όμως, παρά την ανεξαρτησία σας, υπάρχουν στιγμές που έχετε την αίσθηση πως θα καταλήξετε μόνοι σ’ αυτόν τον κόσμο. Σήμερα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να σκέφτεστε τι σημαίνει για σας η λέξη «δέσμευση».

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για σας από να μείνετε στάσιμοι. Αυτή τη στιγμή είναι πιθανό να έχετε κολλήσει σ’ εκείνο το σημείο επειδή αισθάνεστε άνετα. Νιώθετε σταθερότητα. Μην παγιδευτείτε. Πάρτε το ρίσκο προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο.

 

 

Αιγόκερως

Zvdia γενικά: Η ζωή γύρω σας μοιάζει σαν ένα (κακό) όνειρο. Οι άνθρωπο γύρω σας μιλούν ακατάπαυστα, αλλά τίποτα δεν βγάζει νόημα από αυτά που λένε. Ίσως δύο κοντινοί σας άνθρωποι δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Νιώθετε ότι θέλετε να τους πείτε να ηρεμήσουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλο. Μέρες σαν αυτές είναι όταν οι άλλοι σας χρειάζονται περισσότερο.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η συνεχής σύγχυση σας καθιστά δύσκολο να λειτουργήσετε στους ρυθμούς που θέλετε. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό για σας να αναμένετε ότι η μέρα θα κυλήσει αισθητά πιο αργά. Να είστε ευχαριστημένοι με ότι μπορείτε να πετύχετε σε οποιοδήποτε ρυθμό.

 

 

Υδροχόος

ζωδια γενικά: Δεν μπορείτε να σπαταλάτε τον χρόνο σας για να τρέχετε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Πρέπει κατά καιρούς να κάνετε και ένα διάλειμμα. Έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε, αλλά πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ότι είναι ώρα να χαλαρώσετε.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κινείστε με μεγάλη δύναμη και επιμονή, αλλά ξέρετε τι πραγματικά θέλετε; Έχετε έναν απώτερο στόχο στο μυαλό σας; Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σας. Σκεφτείτε καθαρά, αντί να ενεργείτε ασυντόνιστα. Εργαστείτε με κάτι σημαντικό.

 

 

Ιχθύες

Zwdia γενικά: Η σημερινή πλανητική διαμόρφωση σας κάνει να αναρωτιέστε για μια πτυχή της ζωής που σας ταλαιπωρεί. Ίσως ο σύντροφός σας είναι συχνά μακριά και αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση στη σχέση σας. Έχετε μιλήσει με το σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας; Αν όχι, θα πρέπει να το κάνετε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι ρομαντικές ευκαιρίες δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την καριέρα σας. Ίσα-ίσα που θα την βοηθήσουν. Απολαύστε οικείες στιγμές και θα αποκτήσετε ηρεμία μυαλού, όταν η δουλειά ενταθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

zwdia-3-zodia