ζωδια Διδυμοι σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδια Διδυμοι σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

Με το συνήθειο που έχετε να είστε εραστής, ομιλητής, συγγραφέας ιδίως ημερολογίων καθώς και να σημειώνετε σχεδόν τα πάντα σε ένα κομμάτι χαρτί, σας κάνουν να ζείτε τη ζωή σας , όχι μία αλλά δυο φορές , ίσως ακόμα και τρεις.
Αυτές τις νύχτες του Σεπτέμβρη θα βρεθείτε να περνάτε το χρόνο σας παρέα με ένα νέο φλερτ με το οποίο θα ανοίγετε συζητήσεις που θα έχουν θέμα τους , ερωτικές εμπειρίες που έχετε και οι δυο σας ζήσει στο παρελθόν, και καθώς θα συζητάτε όλα αυτά παρέα με ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας σας, ίσως και να θελήσετε , εάν τα σήματα που στέλνει ο ένας στον άλλον συμπίπτουν να βιώσετε εκ νέου με παρτενέρ την συντροφιά αυτή , τις εμπειρίες που μόλις είπατε ο ένας στον άλλον.
Στις  5 Σεπτεμβρίου θα διασκεδάσετε το πιθανότερο καθώς θα περάσετε την ημέρα σας παρέα με έναν γνωστό σας που μέχρι στιγμής παραπονιόταν για την πολυλογία σας , ενώ εκείνος ή εκείνη ήταν λιγομίλητος, και αντί αυτού την ημέρα εκείνη θα σπάσει ακόμα και το δικό σας ρεκόρ στην ομιλία και την πολυλογία , όλα μονομιάς.
Φυσικά αυτό το απροσδόκητο βίωμα έχει βάση τη Σελήνη η οποία θα περάσει από το ζώδιο σας. Διασκεδάστε το λοιπόν.Η Αφροδίτη- το αστέρι της αγάπης, την επομένη ακριβώς αρχίζει να πορεύεται σε ορθή πορεία και ως αποτέλεσμα θα επιφέρει στον σύντροφο σας μία εντελώς ωμή και δίχως κρυφά λόγια αντίδραση που θα προκληθεί από κάποιο γεγονός που αφορά το δικό σας παρελθόν, και το οποίο θα τον κάνει να σας μιλήσει εντελώς ανοιχτά και μάλιστα να δείξει απέναντι σας πεδία οικειότητας που δεν έχει δείξει άλλη φορά.
zodia-astra-tarot
Μιας και ο Ερμής θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη ανάδρομος θα σας δοθεί η δυνατότητα να διηγηθείτε εσείς οι ίδιοι αυτοπροσώπως την ιστορία αυτή, ξεκινώντας από το τελευταίο κεφάλαιο καλύτερα. Γιατί αυτό; Σας συμβουλεύω , να είστε προσεκτικοί με το τι ακριβώς θα αναφέρεται και να πείτε μεν την αλήθεια δίχως όμως να φτάσετε στην ανάλυση κάθε τι που αφορά την σχέση του παρελθόντος σας. Αφήστε τον σύντροφο σας με ότι πρέπει να γνωρίζει για το άτομο αυτό, τη σχέση σας κλπ, μιας και ποτέ η ανάλυση  μιας παλαιάς σχέσης δεν είχε καλά ξεμπερδέματα. Άλλωστε και λίγο μυστήριο δεν βλάπτει.
Υπάρχει μια λεπτή διαφορά από το να αναμασάμε πληροφορίες που έχουμε πει ξανά και από το να εξιστορούμε ιστορίες παραλείποντας δεδομένα και δημιουργώντας μυστήρια. Μιας και είστε εκ γεννήσεως εξαίρετος αφηγητής στις 27 του μήνα που θα έχουμε έκλειψη Σελήνης στον Ουρανό αφήστε την αφήγηση και πάλι να παίξει τον ρόλο της και να διηγηθείτε εκ νέου , νέες ή παλαιές ιστορίες αγάπης δοσμένες όμως εντελώς διαφορετικά λεκτικά, ακόμα και στον ακροατή που άκουσε τις ίδιες ιστορίες και στην αρχή του μήνα.

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65