Pin It

zwdia-ζυγος: ερωτική συναστρια Οκτωβρίου

zwdio-zygos-erwtika-mystika

zwdia-ζυγος: ερωτική συναστρια Οκτωβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia: ζυγος με κριο

 zwdia: Τις πρώτες δύο εβδομάδες της νέου μήνα, θα αισθανθείτε ένα κενό στα αισθηματικά σας, μία ήδη υπάρχουσα σχέση ενδέχεται να μην σας καλύπτει πλέον. Αν είστε σε περίοδο βαθιάς αισθηματικής μοναξιάς, πιθανότατα οι γνωριμίες που θα κάνετε, να είναι αβέβαιες και καθόλου ποιοτικές. Θα αλλάξετε τις  σκέψεις σας, και τα συναισθήματά σας, και είναι πολύ πιθανό να πάρετε μία οριστική απόφαση λήξης μίας σχέσης που δεν θα σας γεμίζει. Το τελευταίο 2μηνο του έτους  θα  πιο ευοίωνο για τα ερωτικά σας ζητήματα και σας χαρίζει ελπίδα και ανανέωση και σίγουρα έναν καρμικό έρωτα.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα κριο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας κριος

 

 

ζωδια: ζυγος με ταυρο

Ένας απρόσμενος- ξαφνικός και  κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή σας, και να σας γεμίσει με συναισθήματα και ζωντάνια. Θα θελήσετε μέχρι και να τολμήσετε αλλαγές  για αυτόν τον έναν νέο έρωτα και όπως πάντα έτσι και τώρα, θα ρισκάρετε  πολύ! Το ιδιαίτερο σημείο που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, είναι ότι η τυχόν ερωτική σχέση που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα,  λόγω καταστάσεων και συναισθηματικής αδυναμίας, θα ανθίσει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, ακόμα και αν το πρόσωπο που θα συνδεθείτε δεν πληρει τις προδιαγραφές σας..

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα ταυρο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας ταυρος

 

 

ζωδια: ζυγος με διδυμο

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα φέρνει ο Οκτώβριος. Ο Κρόνος στον Σκορπιό, και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα σταματήσουν επιτέλους να δοκιμάζουν, την ερωτική σας αντοχές. Τελικά τα ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά θα είναι αναγκαία. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα, θα σας απασχολήσουν  έντονα η πορεία μίας σχέσης, και τυχόν μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο. Αυτό θα φέρει  διαφωνίες και τρόπου ζωής που θα δημιουργηθεί  μεταξύ σε εσάς και το συντροφικό σας ταίρι που  θα σας προβληματίσει και παράλληλα θα σας κάνει να γυρίστε το βλέμμα σας αλλού.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα διδυμο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας διδυμος

 

 

ζωδια: ζυγος με  καρκινο

Θα σκεφτείτε, κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, αν τελικά αξίζει να συνεχίσετε να είσαι σε αυτή τη σχέση ή αν πρέπει να πάρετε μία δυναμική απόφαση και να γυρίσετε οριστικά σελίδα στα αισθηματικά σας. Αντέχετε? Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και θα χρειαστεί να αποφύγετε τις ερωτικές ατασθαλίες που απειλούν τη σχέση σας. Θα υπάρξουν προσπάθειες για να ανανεωθεί η  σχέση με το σύντροφό σας, τότε όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα καρκινο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας καρκινος

 

zwdia

 

 

ζωδια: ζυγος με λεων

Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας θα  αλλάζουν ριζικά, αν δεν βρείτε την πλήρη ανταπόκριση από το άτομο που έχετε συνειδητά επιλέξει να στέκεται  στο πλάι σας. Είναι πολύ πιθανό την επόμενη περίοδο να πάρετε την σοβαρή απόφαση να συγκατοικήσετε ή να ανοιχτείτε περισσότερο συναισθηματικά με ένα άτομο που ήδη  υπάρχει στη ζωή σας και η σχέση σας να αρχίσει να σταθεροποιείται ….και να σοβαρεύει! Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις!!!

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα λεων

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας λεων

 

 

ζωδια: ζυγος με παρθενο

Ίσως βιώνετε το απόλυτο χάος μέσα στην σχέση σας.  Ίσως στο καθημερινό σας μενού υπάρχουν λόγια, εντάσεις και υπερβολές. Μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, καλό θα ήταν να πάρετε αποφάσεις, ιδίως οι γεννημένοι μετά τις 25 Σεπτεμβρίου. Η πίστωση χρόνου και οι δεύτερες ευκαιρίες είναι για τους αφελείς. Σκεφτείτε, συζητήστε και πράξτε. Τι περιμένετε?

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα  παρθενο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας παρθενος

 

 

ζωδια: ζυγος με ζυγο

Οι γνωριμίες που θα κάνετε από τις πρώτες μέρες του μήνα, θα είναι πολλές και σε αυτό θα συντελέσει στον να ανέβει η καλή σας διάθεση. Εκτός από το φλερτ που δεν θα το χορταίνεις….ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα – έστω και αν βάζετε μπροστά τις άμυνές σας, λόγω παρελθοντολογικών τραυμάτων-. Τον Οκτώβριο θα κάνετε μία νέα σχέση που θα είναι σοβαρή και θα έχει αρκετά καλές προοπτικές. Λίγη προσοχή γύρω στις 17-23 Οκτωβρίου, γιατί το σκηνικό θα είναι παραπλανητικό.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα ζυγο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας ζυγος

 

 

ζωδια: ζυγος με σκορπιο

Θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, μιάς και αρκετά δοκίμασε τα αισθηματικά σας τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος! Θα αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή με μεγαλύτερη εμπειρία και με περισσότερη σοβαρότητα. Ο νέος μήνας θα  κάνει την έναρξή του με πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τον έρωτα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιαστείτε και στη συνέχεια να ερωτευτείτε ένα άτομο, που θα φαντάζει στα μάτια σας ιδανικό. Θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε πάντα να βρείτε…το άλλο σας καρμικό μισό.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα σκορπιο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας σκορπιος

 

zwdia

 

ζωδια: ζυγος με τοξοτη

Έστω, και αν είστε άνθρωπος της λογικής, η καρδιά σας θα σας παρασύρει να δείτε πιο αισιόδοξα και συναισθηματικά μία νέα συναισθηματική σχέση. Αν ο νέος μήνας, σας βρίσκει με έναν δεσμό, τότε θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν στη σχέση σας προς το καλύτερο. Κάποια προβλήματα που φαίνονταν σε εσάς, και στο ταίρι σας απροσπέλαστα, τώρα θα τα αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά. Θα νιώσετε ότι έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας ένα πολύ ισχυρό δέσιμο, που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να εισχωρήσει ανάμεσά του. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για να ξεκινήσετε μία νέα ερωτική σχέση που θα έχει ποιότητα  σταθερότητα ή για να ζήσετε πολύ ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Απολαύστε το.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα τοξοτη

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας τοξοτης

 

 

ζωδια: ζυγος με  αιγοκερω

Ο Ουρανός και ο Δίας, θα δώσουν όλες τις θετικές επιρροές τους, ώστε το πρώτο δεκαήμερο, να είναι μία περίοδος, που θα μείνει αξέχαστη στα ερωτικά σας. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, τότε από τις πρώτες κιόλας μέρες, θα νιώσετε ότι έχετε έρθει πιο κοντά με το σύντροφό σας ταίρι, και θα νιώσετε την αγάπη και την κατανόηση σε όλο της το μέγεθος. Θα υπάρχει πολύ καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας, και θα κάνετε μαζί αρκετά όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας. Χαρείτε το!

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα αιγοκερω

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας αιγοκερως

 

 

ζωδια: ζυγος με υδροχοο

Αρκετές στιγμές, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα που κάποτε δεν τα τολμούσατε ή σε τρόμαζαν στα αισθηματικά σας, τώρα πλέον σας φαίνονται εντελώς φυσιολογικά. Ακόμα και αν ο μήνας των Ζυγών, ξεκινά με την πραγματικότητα της μοναξιάς στον ερωτικό τομέα, δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε, γιατί η τύχη θα χαμογελάσει και σε εσάς. Μία γνωριμία που είχατε κάνει τους τελευταίους μήνες του 2014 και δεν ευνοήθηκε, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει το τελευταίο τρίμηνο του έτους και πάλι στη ζωή σας, με πολύ καλύτερες προθέσεις. Φιλτράρετε σωστά.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα υδροχοο

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας υδροχοος

 

 

ζωδια: ζυγος με ιχθυ

Ένας νέος και δυνατός έρωτας θα σας κάνει να αφήσετε στην άκρη τις ιδέες περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας που σας διακρίνουν, και θα τολμήσετε να κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, με έναν άνθρωπο που θα είναι ο απόλυτος ερωτικός σύντροφος. Η νέα εβδομάδα, θα δώσει αρκετές ερωτικές ευκαιρίες και πολύ όμορφες αισθησιακές στιγμές, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Το δύσκολο διάστημα για τα ερωτικά σας είναι από 10-17 Οκτωβρίου. Πρόσεξε γιατί εκείνη την περίοδο μπορεί μία ερωτική σας σχέση να φτάσει στα άκρα.

ζωδια: γυναικα ζυγος ραντεβου με άντρα ιχθυ

ζωδια-συναστρια: γυναικα ζυγος-αντρας ιχθυς

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι άνω συσχετισμοί επηρεάζονται άμεσα από το προσωπικό Ωροσκόπιο του καθενός. Για περισσότερες πληροφορίες στην διάθεση σας…

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Αλεξάνδρα

alexandra

Κα Κομνηνού

komninou