Αστρολογια Αναδρομος Πλουτωνας – Επιστροφη στο Παρελθον

καρμα-σχεσεις

Κοινοποίηση:

Αστρολογια ο Αναδρομος Πλουτωνας 20 Απριλίου – 28 Σεπτεμβρίου, 2017

Στην κλασσική αστρολογία ο Πλούτωνας κυβερνά τον Σκορπιό, όπως επίσης και τον μετασχηματισμό, την αναγέννηση, το φόβο, την εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα, τη δύναμη και τον έλεγχο. Όταν παίρνουμε αποφάσεις που μας αλλάζουν τη ζωή, η Πλουτώνια ενέργεια είναι πάντα παρούσα. Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την αλλαγή. Μέσα από τον Πλούτωνα η ψυχή κατεδαφίζεται συμβολικά και ανανεώνεται.

Από το Νοέμβριο του 2008 ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω. Η θαλάσσια κατσίκα είναι ο πατριάρχης του ζωδιακού κύκλου, ο κυβερνήτης όλων των δομικών πραγμάτων, των θεσμικών και των κοινωνικών. Ο σκοπός του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι να αναδιοργανώσει την κοινωνία, έτσι ώστε να μπορούμε να ζούμε σε πραγματική αρμονία με τους φυσικούς κύκλους του πλανήτη μας και του ευρύτερου Σύμπαντος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να εξετάσουμε τη μεγάλη ανισορροπία μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας στον χαρτη μας. Είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης θα επιστρέψουμε στην αρχαία σοφία ως τρόπο ζωής.

zodia-zvdia-22

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στην κανονική του πορεία ξεθάβει το σκοτάδι στη δημόσια σφαίρα. Ωστόσο, ο Πλούτωνας ανάδρομος φέρνει τεράστια αλλαγή στην προσωπική μας ζωή. Όποιο ταξίδι κι αν φέρει αυτή η διέλευση θα προέλθει από το βάθος της ψυχής μας και ίσως να νιώθατε την άφιξή του εδώ και πολύ καιρό τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Πλούτωνας ανάδρομος σημαίνει κάτι περισσότερο από ταξίδια, γνωριμίες με νέους ανθρώπους ή μετακινήσεις – προχωρεί από μέσα προς τα έξω συμπιέζοντας έντονα το εγώ μέχρι να βγει ένας εντελώς νέος σας εαυτός. Αυτή η διέλευση μας φέρνει πιο κοντά, χρόνο με το χρόνο, στο ποιοι πρέπει να γίνουμε.

Ο Πλούτωνας ανάδρομος είναι απόλυτα εξελικτικός. Αυτή η διέλευση καθαρίζει τον υπόκοσμο της ψυχής, εξαγάγει τη θλίψη και το φόβο που είναι σταθερά ενσωματωμένα στην ενέργεια του σώματος και στις ασυνείδητες μνήμες. Η έκταση στην οποία θα λάβουμε τα δώρα του Πλούτωνα εξαρτάται από την πνευματική / προσωπική μας κατανόηση. Η εξωτερική αλλαγή είναι ευθέως ανάλογη με την εσωτερική αλλαγή. Κάντε τη δουλειά και θα θεραπευτείτε. Γιατί η θεραπεία είναι η αναγέννηση.

zwdia - love

Μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου θα είστε σε πολύ διαφορετικό στάδιο της ζωής, τουλάχιστον εσωτερικά. Όποια και αν είναι η ουσία, δεν είναι ποτέ νέα – σκεφτείτε τα πράγματα που δουλεύατε σε όλη σας τη ζωή ή τις πολλές ζωές. Ο προορισμός μας είναι ήδη σε κίνηση, οπότε αυτό που είναι πιο σημαντικό (αλλά λιγότερο προφανές) είναι το πώς αντιδράμε σε αυτά που συναντάμε στο δρόμο. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και εγείρεται γρήγορα, αλλά όλοι έχουμε τη δύναμη να κατευθύνουμε την πορεία της.

Μερικές από τις πολλές όψεις που έρχονται… Ο Πλούτωνας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου. Αυτό δείχνει έντονη αγάπη για τον άλλο, μια αγάπη που τελικά είναι γραφτό να μας διδάξει τον εαυτό μας και, ειδικότερα, τη σκιά μας. Η ένταση που αισθανόμαστε για τον άλλο θα σπείρει μια λαμπρή, πνευματική και δημιουργική σχέση, αρκεί να περνάμε διαστήματα χωριστά ως φυσικές περιόδους ολοκλήρωσης μεταξύ των εξάρσεων του πάθους.

zodia-agni

Αν και μπορεί να είμαστε πεινασμένοι για το σύντροφό μας και να θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί, ο χρόνος χωριστά λειτουργεί ως ένα ήπιο μάθημα που μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε πληρέστερα το σύντροφό μας στο μέλλον και είναι επίσης ζωτικής σημασίας για να επεξεργαστούμε τη σκιά μας και να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως αγαπάμε και τους άλλους. Η αγάπη για τον εαυτό προσελκύει ακόμη περισσότερη αγάπη από το έξω και η θεϊκή εξέλιξη ακολουθεί.

zwdia-765

Στις 31 Μαΐου και ξανά στις 22 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή. Παράλληλα, αυτοί οι δύο πλανήτες είναι η απόλυτη ερευνητική ομάδα, δεν σταματούν πουθενά μέχρι η κάθε νεύρωση και πρόκληση να είναι υπό έλεγχο. Πρέπει να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας με βάθος και ειλικρίνεια. Αυτό που λαχταράμε είναι η ασφάλεια στο επίπεδο της ψυχής και αυτό απαιτεί να στραφούμε προς τα μέσα για να δούμε τι ακριβώς κρύβεται από κάτω: μια ενδελεχής εξέταση των φόβων, των μυστικών ή οτιδήποτε μας κρατά δεμένους μέσα μας.

Στις 24 Ιουνίου η σχέση μεταξύ του Πλούτωνα και της Αφροδίτης αλλάζει από τετράγωνο σε τρίγωνο – πολύ πιο αρμονική όψη! Οι παραπάνω σχέσεις (με τον εαυτό ή με τους άλλους) ανθίζουν πλήρως σε μετασχηματιστική αγάπη. Η αφοσίωσή μας πρέπει να συνεχίσει να κατανέμετε εξίσου μεταξύ αυτής της αγάπης και των προσωπικών μας έργων ωστόσο, αλλιώς η ενέργειά μας θα εξατμιστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia