Αστρομαντεία-Οι Καρμικές σχέσεις δεν έχουν τέλος

zodia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Αστρομαντεία-Οι Καρμικές σχέσεις δεν έχουν τέλος

Η πανάρχαια μέθοδος της Αστρομαντείας, παρατηρεί τα ουράνια σώματα και με την βοήθεια κάποιου ανθρώπινου – υλικού μέσου ( τράπουλα – κρύσταλλος -ρούνων κτλ), προβλέπει τα μελλούμενα.

Οι προφητείες δεν περιορίζονται μόνο για το άμεσο μέλλον, αλλά και για πολύ αργότερα, άρα κάπως έτσι, μπορεί αυτήν η μαντική μέθοδος, να αποκαλύψει, αν δύο άτομα – εραστές – σύζυγοι, θα έχουν την δυνατότητα να είναι μαζί και σε μελλοντικούς χρόνους, αλλά και κάτω από ποιον συσχετισμό.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια.

zodia-zvdia-22

ΚΡΙΟΣ: Είσαστε πελαγωμένοι αυτήν την εποχή, με κάποιες ερωτικές ιστορίες που έχουν τις ρίζες τους, στο παρελθόν σας. Αυτό δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σας, αλλά το νιώθετε και στην καρδιά σας. Αυτό θα είναι και το κίνητρο – δικαιολογία σας, για να μπορέσετε να κάνετε το βήμα, και να ψάξετε το άτομο που ακόμη αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα έχουν αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Ίσως και να βιώνετε απομάκρυνση – χωρισμό. Αυτό είναι και κάτι που θα τροποποιηθεί, πριν ακόμη φύγει ο Μάρτιος. Δεν είστε από αυτούς που θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα, και θα αναμένουν, τους τρίτους να τους λύσουν τα προβλήματα τους. Το σίγουρο, είναι ότι με τις δικές σας τις ενέργειες θα έχετε και πάλι το ταίρι σας, κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε την κακή φήμη, που αναφέρει ότι ποτέ δεν κοιτάτε πίσω και το μόνο που πια αποζητάτε, είναι να έχετε δίπλα σας κόσμο που σας αγαπάει. Αυτήν την περίοδο τα πράματα αλλάζουν. Υπάρχει μια συναισθηματική εκκρεμότητα, που μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας ψάξει. Όχι από περιέργεια αλλά με την διάθεση, να ξανασμίξετε σαν ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ζώδιο σας, και γενικά τα υδάτινα ζώδιο έχουν το πιο βαρύ κάρμα στα αισθηματικά. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν ευθείες προτάσεις, από το παρελθόν τους, για να τα βρουν με έναν πρώην αγαπημένο σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι, που θα πρέπει να το αναλύσετε πολύ στο μυαλό σας, πρώτα.

ΛΕΩΝ: Νέα ξεκινήματα, σας περιμένουν στον ερωτικό σας τομέα. Οι εργένηδες που περιμένουν, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα να τους ανάψει το πράσινο φως της καρδιάς της, θα το λάβουν τις επόμενες ημέρες. Αυτός ο έρωτας, είναι πιθανόν να οδηγήσει με μια μοιραία αγάπη. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν αυτό το πράσινο φως, για επανασύνδεση άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζείτε με απόλυτη ισορροπία την μοναχική σας ζωή, οι περισσότεροι. Αυτό είναι και μια κατάσταση που θα λήξει, και όχι όμως με δική σας πρωτοβουλία. Είσαστε το άτομο – πόθος, για έναν πρώην γνωστό σας, φίλο – συνεργάτη, που ποτέ μέχρι και τώρα δεν σας εξέφρασε την αγάπη του. Αυτό αλλάζει και σας κάνει πολύ πιο αφυπνισμένους… σε όλα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΖΥΓΟΣ: Όλα έχουν βελτιωθεί στα οικονομικά σας, και τώρα εσείς θα πρέπει να εστιάσετε πάνω στον ερωτικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι, ήδη έχουν αρκετά φλερτ που κάποιο, θα ξεχωρίσει και θα τους πολιορκήσει μέχρι να τους κατακτήσει. Οι προβληματικές σχέσεις, μέσα από αμοιβαίο διάλογο θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαστε από τα πιο δύσκολα ζώδια, σε επίπεδο σχέσεων και αισθημάτων. Αυτό πολλές φορές σας σπρώχνει και σε ακατάλληλες περιπέτειες αλλά και λάθος άτομα – συντρόφους. Αυτήν την εποχή η επιθυμία σας είναι να φύγετε από όλο αυτό και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, να έχει αλλάξει. Νέοι έρωτες και φρέσκα πρόσωπα θα σας περιβάλλουν με έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει μια αναστάτωση στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως πια να αντιλαμβάνεστε ότι, τίποτα δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να πάρετε τις ορθές αποφάσεις για την ζωή και των δύο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα λάβουν νεότερα από πρώην εραστή τους.

tarot-tarw-03

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, για την αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που έχουν διπλές – παράλληλες διαδρομές, θα χρειαστεί πρώτα να απολογηθούν στον εαυτό τους, και μετά στους εμπλεκόμενους. Προσέξτε μόνο, μην πληγώσετε κάποιον. Ίσως θα ήταν και ιδανικό να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε πιο καθαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσείς και το μυαλό σας το ασταμάτητο, έχετε μπερδέψει το ταίρι σας, που κάποιες φορές ίσως και να έχει σκεφτεί και ….την πόρτα της εξόδου από την σχέση σας. Οι μέρες δεν έχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις. Είτε διατηρείτε μια σχέση για να είστε καλά, είτε μένετε μόνοι σας χωρίς να ταλαιπωρείτε κανέναν.

ΙΧΘΥΣ: Μια καλή και δημιουργική περίοδος, που θα σας φέρει και πιο κοντά σε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για το μέλλον, και τις όποιες σχετικές δεσμεύσεις. Επίσης θα καταφέρετε, εσείς οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, να βρείτε την χρυσή τομή και να επανασυνδεθείτε. Έρωτες και πάθη, καθοδόν για τους ελεύθερους.

zodia-oroskopio-taro-8024