Δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2016

ερωτικη-αστρολογια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2016

Και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016, θα έχει πολλά και δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που θα δώσουν λαβές για επανασυνδέσεις αλλά και χωρισμούς. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 25.01, ανακατεύει το παρελθόν με το παρόν και αναδύει τα κρυμμένα μυστικά. Η αλλαγή του ζωδίου από Αιγόκερω σε Υδροχόο, θα είναι και η πιο δυναμική του μήνα, καθώς θα συμπαρασύρει οτιδήποτε στατικό σε μια νέα και πιο υγιής μορφή

Κριός: Είσαστε εξαρτημένοι από το παρελθόν. Αυτό πιθανόν να σας καθυστερεί από τυχερές γνωριμίες, που θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται από την στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει στον ζωδιακό οίκο του Υδροχόου. Αυτοί που επιθυμούν να μείνουν μόνοι και χωρίς άλλες εμπλοκές από παλιές γνωριμίες, δεν θα τα καταφέρουν τελικά. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο, επιφυλάσσουν εκπλήξεις.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 17 Ιανουαρίου

Ταύρος: Οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή, δεν έχουν βελτιωθεί σε τίποτα από το προηγούμενο έτος. Ο κυβερνήτης σας είναι μέσα σε ένα αρκετά δύσκολο ζωδιακό οίκο και αυτό σίγουρα σας δυσκολεύει στην λήψη αποφάσεων. Αυτοί που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις από τις 27/01.16, που σταματάει ο ανάδρομος Ερμής, έχουν την δυνατότητα για να προγραμματίσουν, δεσμεύσεις – συμβιώσεις, που θα έχουν επιτυχία και διάρκεια στον χρόνο.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 18 Ιανουαρίου

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Αναζητάτε συνεχώς νέα πρόσωπα στην ζωή σας που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας ζεστάνουν την καρδιά. Είστε το μοναδικό ζωδιο που έχετε καταφέρει και έχετε αποβάλλει από την προσωπική – ερωτική σας ζωή οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει… και τώρα με καθαρό μυαλό ψάχνετε για κάτι καλύτερο. Όσοι τυχεροί έχουν διατηρήσει δεσμούς, θα τους δουν αν ανθίζουν προς το καλύτερο από τον επόμενο μήνα.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 20 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Οι απόψεις σας και οι θέσεις σας θα συγκλίνουν επιτέλους με τον σύντροφο σας. Αυτό μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή, θα σας δώσει και την άνεση για να ξεκινήσετε διάλογους για το κοινό σας μέλλον. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες χωρισμού και επανασυνδέσεις, θα έχουν ευκολίες σε επικοινωνίες και συναντήσεις….με αποτέλεσμα που θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 22 Ιανουαρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Η θετική πλευρά του χρόνου σας παρασύρει στο να βάλετε και εσείς τα όρια σας σε αυτούς που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Αν αυτό λέγεται παράλληλη κατάσταση, τότε μην καθυστερείτε και αποφασίστε με ποιον θέλετε και πως να είστε τελικά. Όσοι Βασιλιάδες, είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους, η κίνηση της Αφροδίτης στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, θα σας βάλει σε νοσταλγικές επιθυμίες του παρελθόντος που ίσως και να πρέπει να απορρίψετε….εν τη δημιουργία τους.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 23 Ιανουαρίου

Παρθένος: Δεν νιώθετε και στα καλύτερα σας αυτήν την εποχή. Οι μέρες μετά τις 20/01/16, θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε τους οικονομικούς και προσωπικούς σας στόχους. Πολλές από τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν καλύτερα μην τις οικειοποιηθείτε καθώς πιθανόν να μην ολοκληρωθούν ποτέ. Οι σχέσεις των ήδη σε σχέση – παντρεμένων θα βελτιωθούν αισθητά και τρίτα διλήμματα θα απομακρυνθούν.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 30 Ιανουαρίου

Ζυγός: Σας έχουν κοστίσει αρκετά τα λάθη που κάνατε μέσα σε σχέσεις….και που τώρα ψάχνετε τους τρόπους για να τα εξομαλύνετε. Για αυτούς που έχουν σχέση μέσω social media ή με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, πολλά αυτά που πρέπει να αποφασιστούν μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στους Ζυγούς είναι εξαιρετικές και θα ενισχύσουν – συμπληρώσουν τις επιθυμίες τους, γύρω από τον άνθρωπο της επιλογής τους.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 19 Ιανουαρίου

xorismos

Σκορπιός: Μην προσπαθήσετε να στριμωχτείτε παραπάνω από τις δυνάμεις σας μέσα στην καρδιά ατόμου που ακόμα δεν είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Όσοι Σκορπιοί έχουν σχέση με ζωδια του αέρα, αυτές τις ημέρες ίσως και να εμπλακούν σε επικοινωνιακούς καυγάδες. Οι μόνοι, ας κάνουν λίγο ακόμη υπομονή, καθώς ο κυβερνήτης τους την ώρα που θα εξέλθει του ζωδιακού οίκου του Τοξότη, θα σας αποδώσει καινούργιες γνωριμίες.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 20 Ιανουαρίου

Τοξότης: Είσαστε στο επίκεντρο του αστρολογικού σύμπαντος… και το ξέρετε και το νιώθετε. Οι αποτελεσματικοί σας δράση και υπομονή είναι τα μόνα στοιχεία που πρέπει να δραστηριοποιήσετε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου στον ερωτικό σας τομέα. Από τις αρχές του Υδροχόου, πολλά στατικά σας οικονομικά θέματα θα κινηθούν προς την ολοκλήρωση τους.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 31 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Είσαστε κάτω από την εύνοια του Ήλιου. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 21.01.16, άρα θα πρέπει να κινητοποιηθείτε άμεσα για να επιλύστε οριστικά προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η επικοινωνία μετά τις 25/01, σίγουρα θα βελτιωθεί, ωστόσο πριν προτείνετε οτιδήποτε, καλό θα ήταν να δείτε και τα προσωπικά σας οφέλη μέσα από αυτό.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 25 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Πολλές οι απαντήσεις που θα σας φανερωθούν από την ώρα που ο Ήλιος θα εισέλθει στον ζωδιακό σας οίκο. Οι μέρες γύρω στα τέλη του Ιανουαρίου, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Όσοι έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους για το Καλοκαίρι αυτό, επίσημη δέσμευση, ίσως να έχουν κάποια μικρά εμπόδια στην υλοποίηση που θα ξεκινούν από την πλευρά του συντρόφου τους.
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 28 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Είσαστε ίσως το πιο τυχερό ζώδιο για αυτήν την περίοδο. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δεχτούν μέχρι τις 22/01/16, ειδήσεις και ‘τυχαίες’ συναντήσεις από το άτομο που τους ενδιαφέρει. Αν τελικά πειστείτε για τα λεγόμενα την άλλη πλευράς, τότε δώστε μια ακόμη ευκαιρία. Όσοι Ιχθύες έχουν σχέση με άτομο ήδη σε δέσμευση, θα πιεστούν ιδιαίτερα από τον Φεβρουάριου, για λήξη οριστικών αποφάσεων,
Τυχερή ημέρα στην αγάπη: 26 Ιανουαρίου

trapula (1)