Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/02 Τρίτη

zwdia-zevgari

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Το ταίρι σας, κατά καιρούς σας ασκεί έντονη και αυστηρή κριτική για όλα αυτά τα παράλληλα που κάνετε. Την επόμενη φορά, ίσως και να μείνετε και μόνοι σας!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Είσαστε αρκετά καχύποπτοι, με όλα αυτά που αντικρίζετε γύρω σας. Αυτί όμως είναι και κάτι που θα σας σώσει από πολλά δεινά, σε επόμενο τόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Μόνο τα περίεργα και τα περίπλοκα, σας αρέσουν εσάς. Αυτό είναι και φυσικά κάτι που, σας κάνει άκρως γοητευτικούς και λαμπερούς στα μάτια των τρίτων
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Καρκίνος: Κοιτάτε τους πάντες με μια θετική αντίληψη. Κρατήστε το όμως μέχρι εκεί. Για νέους έρωτες, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον νέο μήνα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Λέων: Η καινούργια εβδομάδα, θα σας δώσει πολλές αφορμές και εκπλήξεις έτσι ώστε, να βρείτε τον τρόπο να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-gamos

Παρθένος: Μπορείτε από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, να ανοίξετε κουβέντες με τον άνθρωπο σας, γύρω από μελλοντικές δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με:

Ζυγός: Σκεφτείτε όλα αυτά που περάσατε από τις λάθος επιλογές σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το έχετε κατά νου, σε κάθε επόμενη ερωτική σας γνωριμία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός : Μην ακούτε ποτέ και κανέναν. Έκαστος έχει τις δικές του εμπειρίες και σίγουρα θα σας συμβουλεύσει λάθος. Δεν το χρειάζεστε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

xorismos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Αν κάποιος σας έχει τραβήξει την προσοχή αυτήν την εποχή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να δείτε και τις επόμενες του κινήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Μην κλείνετε τις πόρτες σε κανέναν. Μπορεί να έχετε απογοητευτεί από το ερωτικό σας παρελθόν, αλλά η ζωή συνεχίζεται.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Πολλά τα δρομολόγια λόγω εργασιών, που θα σας τύχουν τις ερχόμενες ημέρες. Πολλά και τα νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς: Μην μπαίνετε σε διαδικασία να εξηγείτε, τι συμβαίνει μέσα στην ψυχή σας. Όποιος θέλει και αντέχει, ας κάνει το πρώτο βήμα, προς εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

oneiro

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.