Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/01 Τετάρτη

φιλια

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ξεκινήστε από σήμερα να μιλάτε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας. Τα άστρα σας ευνοούν πολύ.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ταύρος: Οι επαγγελματικές σας επιλογές, είναι αυτές που σας κρατούν μακριά από τον ερωτικό σας πρόγραμμα με τον άνθρωπο σας. Κάντε κάτι για αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Εκφράστε δυναμικά αυτό που θέλετε ως προς τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι να γίνει αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και σχετικά γρήγορα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Μπορείτε να ξεφύγετε από το άσχημο παρελθόν, με το να ανοίξετε λίγο περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Μόνο καλό θα σας έκανε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

xorismos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι δικές σας απαντήσεις, προς τον άνθρωπο σας. Αυτό που θέλει να εισπράξει είναι το ΄ΝΑΙ’ για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Παρθένος: Είσαστε πολύ προβληματισμένοι με όλα αυτά που συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει να μιλήσετε και να πείτε την αλήθεια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Όλα είναι σε ένα λεπτό σχοινί πια. Άλλα ζητάτε εσείς και άλλα το συντροφικό σας ταίρι. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει σε λεκτικές κόντρες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

ερωτοσκοπιο

Σκορπιός: Μπορείτε να πείτε ότι η εργασία αυτήν την εποχή σας δίνει μεγάλη χαρά. Οι έρωτες και τα πάθη σίγουρα, μπορούν να περιμένουν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης: Συνεχίστε να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας απομακρύνει από τα τρία δέλεαρ.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-00

Αιγόκερως: Τώρα που ο ήλιος, σας δίνει τις τελευταίες και τις καλύτερες των όψεων του εσείς, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Υδροχόος: Όλα έχουν γίνει όπως τα θέλετε. Το μόνο που απομένει είναι και εσείς να πείτε στον άνθρωπο σας, τα άμεσα κοινά σας σχέδια.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς: Δεχτείτε να ακούσετε αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας. Το κοφτερό σας μυαλό έχει τις λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.